Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

muszę się zebrać w sobie i wysłać Ci książeczki które mam dla Ciebie ... kto wie może mały Groszek również zostanie miłośnikiem Mastertona hihihi :diabloti: ... pytanie tylko gdzie ja twój adres zapisałam :roflt:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam się po raz pierwszy na wątku. Aż dziwię się sama sobie, że wcześniej tutaj nie trafiłam :D

Zwierzyniec masz super :loveu: Będę wpadać :P

Posted

Tengusia napisał(a):
muszę się zebrać w sobie i wysłać Ci książeczki które mam dla Ciebie ... kto wie może mały Groszek również zostanie miłośnikiem Mastertona hihihi :diabloti: ... pytanie tylko gdzie ja twój adres zapisałam :roflt:

Na pamięć Bilobil:eviltong: Mogę Ci zdradzić, że Groszek junior na razie jest zdecydowanym wegetarianinem, ja kobieta która mięsko lubiła teraz na nie patrzeć nie mogę:roll: tak że nie jestem do końca pewna czy będzie podzielał inne moje gusta i przyzwyczajenia:lol:

Ty$ka napisał(a):
Witam się po raz pierwszy na wątku. Aż dziwię się sama sobie, że wcześniej tutaj nie trafiłam :D

Zwierzyniec masz super :loveu: Będę wpadać :P

Witam również:lol:
Zwierzyniec cieszy się z komplementów;)

DominikaAnna napisał(a):
Ja też się witam :)

zwierzaczki pierwsza klasa :D

Witam, dzękuję:lol:

Tak w ogóle to muszę chyba wstawić w końcu jakieś aktualne fotki moich futer bo już jest tu wszystko tylko nie one:D

Posted

Miś może być, pod warunkiem, że od od Ptysia utrzymasz z daleka ;). Ptyś o ile wszystkie dziewczęta kocha miłością ogromną, o tyle do facetów pokazuje zęby... W sumie i tak nie jest źle jak na burka łańcuchowego. Na nieszczęście, dużego burka [teraz już ok. 50 kg], więc czasami jak mu się pies zza płotu nie spodoba to bywa wesoło.
A wanna będzie gdzies za miesiąc, a więc wyrobię się przed Groszkiem.... Ale jak nas odwiedzicie to obiecuję wam apartament full wypas - bez dziur w ścianach :D. No i psa prodziecięcego, bo kudłata zaczyna dzieci kochać co raz mocniej - ostatnio 6-miesięczny syn koleżanki skutecznie jej grzywę wyrywał, a ona... a ona przeszczęśliwa nie dawała się odciągnąć.

• 4 weeks later...
Posted

bonsai_88 napisał(a):
Miś może być, pod warunkiem, że od od Ptysia utrzymasz z daleka ;). Ptyś o ile wszystkie dziewczęta kocha miłością ogromną, o tyle do facetów pokazuje zęby... W sumie i tak nie jest źle jak na burka łańcuchowego. Na nieszczęście, dużego burka [teraz już ok. 50 kg], więc czasami jak mu się pies zza płotu nie spodoba to bywa wesoło.
A wanna będzie gdzies za miesiąc, a więc wyrobię się przed Groszkiem.... Ale jak nas odwiedzicie to obiecuję wam apartament full wypas - bez dziur w ścianach :D. No i psa prodziecięcego, bo kudłata zaczyna dzieci kochać co raz mocniej - ostatnio 6-miesięczny syn koleżanki skutecznie jej grzywę wyrywał, a ona... a ona przeszczęśliwa nie dawała się odciągnąć.

Mimo wszystko nie będę mu fundować takich atrakcji:lol: niech sobie chłopina żyje spokojnie na tej swojej wsi:lol:
Duże kudłate misie bardzo mnie się podobywują, po pobycie Kubusia u nas jeszcze bardziej, Ptyś z tego co widziałam taki właśnie duży miś.
No mały groszek jeszcze na świat się nie wybiera tak że spokojnie:eviltong:

DominikaAnna napisał(a):
Popieram, czekamy na fotki :D

W końcu przywlokłam jakieś fotki swoich psów;)

:: FiGa :: napisał(a):
Jakos dokopalam sie do was ;)
PRZESWIETNY jest ten Twoj urwisek, zakochalam sie w nim po uczy :loveu:

Moze male odswiezenie galerii? ;)

No zakopuje nas tutaj, taki spokojny dział był a tu proszę jak się w kundelkowie rozgadali:lol:
Miso ma w sobie to coś za czym kobiety szaleją bez dwóch zdań, może to ten błysk w oku:evil_lol:
Odświeżam:grins:

Babcia Józia

Najmłodszy w rodzinie

Władca niewieścich serc

Uruchamiamy śmigła i lecimy..

Popas

Posted

Babia na dłuższe wyprawy już się nie pisze, za to na krótszych daje rade, wczoraj nas w trakcie złapał upał i duchota i zmęczyła się bidula co było widać

Chyba coś tu można wykopać..

W czasie poszukiwań skarbu przez syna, Ziutek zdąży nawiązać nowe znajomości

Zażyć nieco ochłody

Pobuszować w trawach

• 2 months later...
Posted (edited)

[quote name=':: FiGa ::']http://img713.imageshack.us/img713/6578/p7263609.jpg
Oszzzz TY morddddddo moja :loveu: On jest naprawde nieziemski :lol:

Kociaki piekne masz ;)

No ma nieziemsko pustą główkę:evil_lol:
Kwestia co się komu podoba:eviltong:
[quote name='Ty$ka']http://img839.imageshack.us/img839/7426/p7273635.jpg na żabuchę :loveu:

Kociambry :loveu: :loveu: :loveu: Przepiękne =)

Kotecki są jakie są, też są nieźle rozchwiane:roll: Bo ogólnie to są miłe tylko jakieś takie agresywne do psów:lol:

[quote name='Tengusia']ciocia od razu widać, że masz wolne bo i focie są :grins: a u mnie fotek nie ma ... psich bo końskie co jakiś czas się pojawiają hihi :diabloti:

Tyle wolnego a blożek padł:evil_lol:

[quote name='sandgom']Jakie cudne kudłacze :)

Dzięki;)

I trochę zdjęć dla przypomnienia

Miś i jego życiowa misja:)

Ogólny widok na nasze tereny spacerowe:)

Edited by groszek83
Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja widze tylko jedno zdjecie... i malutkie, nie mozna go otworzyc :(

WItajcie, dlugo was nie bylo :loveu:

Poprawione;) no cóż moja maszyna będzie powoli dokonywać żywota, ogólnie to ma swoje zdanie na różne tematy i nie zawsze jest ono takie samo jak moje:evil_lol: teraz uznała że nie przerobi tej oszałamiającej ilości zdjęć jaką dodaje:evil_lol:
Ano długo:roll: jakoś tak mi czasu ostatnio brakuje nawet na to życie w realu co dopiero wirtualne ale już powoli się ogarniam:lol:
[quote name='Tengusia']mój blożek też padł i jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza :diabloti:

Te blożki to trzeba dopieszczać, a kto ma na to czas:lol:

Ogólnie u nas spokój, w końcu jesień nastała, ludzie powyjeżdżali cisza i sielanka czyli to co lubię najbardziej. Coraz częściej zdarza się nam nie spotkać na spacerku żywej duszy, listopad pod tym względem jest najlepszy:eviltong: chociaż dzisiaj pada więc też się dobrze zapowiada..
Uznałam oficjalnie, że hormony to straszna rzecz, przewracają kobiecie w głowie na amen:shake: takiego powera do sprzątanie gotowania robienia przetworów i ogólnie zajęć domowych to ja w życiu nie miałam, aż czasem się zastanawiam czy ze mną wszystko w porządku ale chyba tak:evil_lol: mały groszek wychowuje sobie mamusie już siedząc w brzuszku żeby potem kłopotu nie miał:evil_lol:
Psiska zdrowe, chociaż w tamtym tygodniu walczyliśmy z małą Misiową niestrawnością. Dieta kefirowa i kurczakowa dała radę. Poza tym po staremu, Ziuta pożarła się z Hildą (dwie stare bay:mad:) potem się oberwało Bobkowi ale to już tak z rozmachu raczej:evil_lol: Barabaszkiem się opiekuję grzecznościowo przez weekend ale ta mała menda już uznała że wszystko się mu należy a przede wszystkim honorowe miejsce na łóżku, Miś grzeczny, Rudek grzeczny czyli wszystko gra:lol:

I jeszcze troche zdjęć jak szaleć to szaleć:razz:

Dalej nasze tereny

chłopcyk:loveu:

dzieczynka:loveu: moje zakapiorki..