Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika.D napisał(a):
U mnie rzeczywiście same fotki przytulankowe. W innych pozach moje psiaki ciężko złapać i moje próby zrobienia fotek kończą się na złapanym kawałku psa he he

Jeśli chodzi o 'lenistwo' to też bym tak chciała :)

No cóż ja też wybieram te fotki które jako tako wychodzą a ile kasuje bo tylko ogon widać......:lol:
Sylwia K napisał(a):

Cieszą się ze śniegu;)

U mnie zimowo niestety..

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):

Jak by ktoś był ciekaw to ja nadal się lenie i doooobrze mi z tyym:evil_lol:

tez sie lenie do konca tygodnia mam L4 :eviltong: i zasadniczo od soboty nic innego nie robie poza spaniem bo jakos sil mi brak na wieksza aktywnosc :hmmmm:

Posted

Tengusia napisał(a):
tez sie lenie do konca tygodnia mam L4 :eviltong: i zasadniczo od soboty nic innego nie robie poza spaniem bo jakos sil mi brak na wieksza aktywnosc :hmmmm:

Czasami człowiek musi się polenić bo inaczej zwariuje:lol:

Byłam dziś z kundlami u weta. Miś chyba wyczytał mi za plecami o Bolku bo dał koncert w aucie :evil_lol: Oczko zrobimy gdzieś w połowie marca, poza tym pani doktor pochwaliła ząbki, że jak na ich wiek to naprawdę mają piękne zębulce i nawet czyścić nie trzeba:lol:
W salce obok wybudzał się z narkozy psiaczek. Malutki czarny podpalany kruszynek. Wyjęli z niego śrut i dwa naboje:-( Tak przerazliwie płakał ze człowiekowi aż ciarki po plecach przechodziły, nigdy jeszcze nie słyszałam takiego skowytu i nie chce już słyszeć:-(

Posted

ładnie tam masz ze śnieżkiem... ja bym chętnie u siebie zobaczyła jeszcze śniegu trochę. Tak żeby psiska miały się w czym wytarzać i wyczyścić, bo po ostatnim błocku to Yrsa momentami ma ciemniejszy kolor :P
A jak jest śnieżek i mrozik to psy takie czyste, pachnące... :) nie trzeba kąpać i męczyć się w nie za dużej kabinie prysznicowej, żeby umyć psa i nie za bardzo ubrudzić siebie ;)

no i chciałam w tym roku biegówki wypróbować... pouczyć się na nich. A tu jak na złość w dniu kupienia biegówek cały śnieg się rozpłynął... bu

Posted

[quote name='Vlk']ładnie tam masz ze śnieżkiem... ja bym chętnie u siebie zobaczyła jeszcze śniegu trochę. Tak żeby psiska miały się w czym wytarzać i wyczyścić, bo po ostatnim błocku to Yrsa momentami ma ciemniejszy kolor :P
A jak jest śnieżek i mrozik to psy takie czyste, pachnące... :) nie trzeba kąpać i męczyć się w nie za dużej kabinie prysznicowej, żeby umyć psa i nie za bardzo ubrudzić siebie ;)

no i chciałam w tym roku biegówki wypróbować... pouczyć się na nich. A tu jak na złość w dniu kupienia biegówek cały śnieg się rozpłynął... bu
Śnieg ładnie wygląda ale jest strasznie uciążliwy:eviltong: Zabawa w odśnieżanie, śliskie drogi, mróz za oknem... ech nie lubię zimy ale fakt psy ją uwielbiają i wytarzanie się w białym puchu to obowiązkowy punkt każdego spaceru;)
[quote name='Monika.D']Ale świetne tereny do wybiegania się. Widać, że psiotulki to uwielbiają :)
No dla nich dzień bez spaceru dniem straconym:lol:

No to lecimy:cool3:
Dziś pogoda dopisała to i fotki wyszły ładniejsze.

Posted

Obróżka sweetśna różoffa:loveu: ale jak zobaczyłam to po prostu musiałam kupić;) poprzednią zgubił ktoś kogo imienia wymawiać nie wolno:pissed: i prosze nie spodziewałam się nawet ze tak jej będzie pasować tej mojej złośnicy.

Posted

[quote name='groszek83']Obróżka sweetśna różoffa:loveu: ale jak zobaczyłam to po prostu musiałam kupić;) poprzednią zgubił ktoś kogo imienia wymawiać nie wolno:pissed: i prosze nie spodziewałam się nawet ze tak jej będzie pasować tej mojej złośnicy.

zabrzmialo groznie :evil_lol:

a czemu ty o tej porze nie spisz ? przyjdz do mnie wypijemy piwko :cool3:

Posted

Tengusia napisał(a):
zabrzmialo groznie :evil_lol:

a czemu ty o tej porze nie spisz ? przyjdz do mnie wypijemy piwko :cool3:

Nie pytaj powinnaś sie domyślić o kogo chodzi:cooldevi:
Bosssszzzzz....... jak ja bym się z kimś piwka napiła:evil_lol:
Bezsenność mnie męczy to chyba z nadmiaru czasu wolnego:siara:
A w ogóle moge Ci zadać to samo pytanie...

Posted

[quote name='groszek83']Nie pytaj powinnaś sie domyślić o kogo chodzi:cooldevi:
Bosssszzzzz....... jak ja bym się z kimś piwka napiła:evil_lol:
Bezsenność mnie męczy to chyba z nadmiaru czasu wolnego:siara:
A w ogóle moge Ci zadać to samo pytanie...

za duzo wrazen mialam dzisiaj chyba ... tych dobrych i tych zlych niestety zajrzyj moze akurat bedziesz miec jakis pomysl http://www.dogomania.pl/threads/79161-Zuza-czy-po-czterech-latach-bedzie-musiala-zmieniac-dom-%28?p=16400832#post16400832