Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']:D:D:D a jednak lubisz robaczki
Takie narysowane i bez drastycznych szczegółów lubie:eviltong:
bonsai88-mama cie nie uczyła że trzeba sie dzielić?:evil_lol::evil_lol:

Posted

no jestem!
ale nic nie mogę napisać bo tarzam się ze śmiechu!!
zaczęłam przeglądać galerię i trafiłam na zdjęcie Rudzika i jego braków :diabloti:

doskonałe!!:megagrin:

Posted

Miło mi że nas odwiedziłaś;)
Ide bo musze rano wcześnie wstać i zawieżć siostry buty do szewca przed pracą:roll: Pojechała na początku czerwca do Irlandii ja jej miałam odnieść te buty zanim wróci:roll: zgadnijcie kiedy wraca-za tydzień:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hihi:evil_lol:w Zakopanem nie ma możliwości naprawić obcasów:roll: no cóż przynajmniej mam czyste sumienie że byłam:evil_lol:
jbk-od śliny tak sie futro barwi,a że ona ma na coś alergie to w drugiej połowie wiosny i przez lato łapki są rude:roll: przez jesień i zime wracają do normalności no i potem od nowa:roll: w piątek jedziemy na kontrole to może w końcu uda mi sie zapisać ja na testy.

Posted

Nadgoniłam cały wątek ;)
pozdrawiam braci :evil_lol:

zdecydowanie za mało zdjęć!!!!!!!! dwa mnie zachwyciły zupełnie!!
no1!
kotecki równiutko siądnięte na zydelku czekające na jedzenie:diabloti:
no2!
bidna psinka za płotem patrząca na wychodząca Pańciuche! Co za rozpacz w tych oczach!

zdjecia proszę szybko!! 24 strony a pozostał wielki niedosyt:eviltong::mad::lol:

Posted

Jeszcze jakieś mam ale dopiero wieczorem:cool3: i dopiero wieczorkiem wam poodpisuje teraz ide na szkolenie-jak zapobiegać alkocholizmowi:cool3: miała karja wystąpić ale na takie zadupie to ona nie przyjedzie:diabloti::diabloti: papa:loveu:

Posted

groszek83 napisał(a):
Jeszcze jakieś mam ale dopiero wieczorem:cool3: i dopiero wieczorkiem wam poodpisuje teraz ide na szkolenie-jak zapobiegać alkocholizmowi:cool3: miała karja wystąpić ale na takie zadupie to ona nie przyjedzie:diabloti::diabloti: papa:loveu:

ee tam jakby imprezka była to bym i przyjechala:evil_lol:

Posted

karja-no nie naprawiają:roll: ale szewc mi doradził żebym kupiła sobie czarny lakier i sama naprawiła:evil_lol:
Tengusia-witaj;)
Od-Nowa-będzie więcej zdjęć tylko aparacik wróci:cool3:
jbk-no i szewc nie zdąży bo nawet nie chce sie tego podjąć:eviltong: a zapobieganie nooo...w sumie...zapobiegło pijaństwu skończyło sie tylko na dwóch piwkach:evil_lol::evil_lol: ale nas zaszczyt kopnął bo sam burmistrz gminy nas zaszczycił:diabloti:
A teraz pokaże wam co aktualnie foci aparacik:razz:

Posted

taż bym chciała być na miejscu aparatu i to na własne oczy zobaczyć... na widok takiej orki pewnie padłabym na zawał...

a zima - cholerka!!! szkoda,ze u Was tak stromo :cool3: potrzebuję tras na biegówki

Posted

:razz:

Od-Nowa napisał(a):
taż bym chciała być na miejscu aparatu i to na własne oczy zobaczyć... na widok takiej orki pewnie padłabym na zawał...

a zima - cholerka!!! szkoda,ze u Was tak stromo :cool3: potrzebuję tras na biegówki

ale delfiny są fajne:razz: