groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Moje dwie ulubione animacje:evil_lol::evil_lol: YouTube - Mucha nie siada :) YouTube - Motylek osoby niepełnoletnie uprasza sie o nie oglądanie:eviltong: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Groszek twoim zdaniem zamierzam sie dzielić :diabloti: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='SZPiLKA23']:D:D:D a jednak lubisz robaczki Takie narysowane i bez drastycznych szczegółów lubie:eviltong: bonsai88-mama cie nie uczyła że trzeba sie dzielić?:evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Uczyła... że trzeba się dzielić wszystkim :roll:... tylko przystojnym chłopem nie :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 no jestem! ale nic nie mogę napisać bo tarzam się ze śmiechu!! zaczęłam przeglądać galerię i trafiłam na zdjęcie Rudzika i jego braków :diabloti: doskonałe!!:megagrin: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Miło mi że nas odwiedziłaś;) Ide bo musze rano wcześnie wstać i zawieżć siostry buty do szewca przed pracą:roll: Pojechała na początku czerwca do Irlandii ja jej miałam odnieść te buty zanim wróci:roll: zgadnijcie kiedy wraca-za tydzień:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 rychło w czas się zabrałaś :eviltong: ale w końcu czego to się dla siostry nie zrobi :diabloti: krajobrazy macie nieziemskie!! :loveu: Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To co on ma na języku, że tak sobie łapki barwi? W życiu czegoś takiego nie widziałam..... Quote
groszek83 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Hihi:evil_lol:w Zakopanem nie ma możliwości naprawić obcasów:roll: no cóż przynajmniej mam czyste sumienie że byłam:evil_lol: jbk-od śliny tak sie futro barwi,a że ona ma na coś alergie to w drugiej połowie wiosny i przez lato łapki są rude:roll: przez jesień i zime wracają do normalności no i potem od nowa:roll: w piątek jedziemy na kontrole to może w końcu uda mi sie zapisać ja na testy. Quote
karja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 bo to zadupie takie to i obcasów nie naprawiaja:eviltong: czesc:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nadgoniłam cały wątek ;) pozdrawiam braci :evil_lol: zdecydowanie za mało zdjęć!!!!!!!! dwa mnie zachwyciły zupełnie!! no1! kotecki równiutko siądnięte na zydelku czekające na jedzenie:diabloti: no2! bidna psinka za płotem patrząca na wychodząca Pańciuche! Co za rozpacz w tych oczach! zdjecia proszę szybko!! 24 strony a pozostał wielki niedosyt:eviltong::mad::lol: Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Mam nadzieję, że szewc zdąży w ciągu tygodnia ;) Quote
groszek83 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Jeszcze jakieś mam ale dopiero wieczorem:cool3: i dopiero wieczorkiem wam poodpisuje teraz ide na szkolenie-jak zapobiegać alkocholizmowi:cool3: miała karja wystąpić ale na takie zadupie to ona nie przyjedzie:diabloti::diabloti: papa:loveu: Quote
karja Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 groszek83 napisał(a):Jeszcze jakieś mam ale dopiero wieczorem:cool3: i dopiero wieczorkiem wam poodpisuje teraz ide na szkolenie-jak zapobiegać alkocholizmowi:cool3: miała karja wystąpić ale na takie zadupie to ona nie przyjedzie:diabloti::diabloti: papa:loveu: ee tam jakby imprezka była to bym i przyjechala:evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 karja-no nie naprawiają:roll: ale szewc mi doradził żebym kupiła sobie czarny lakier i sama naprawiła:evil_lol: Tengusia-witaj;) Od-Nowa-będzie więcej zdjęć tylko aparacik wróci:cool3: jbk-no i szewc nie zdąży bo nawet nie chce sie tego podjąć:eviltong: a zapobieganie nooo...w sumie...zapobiegło pijaństwu skończyło sie tylko na dwóch piwkach:evil_lol::evil_lol: ale nas zaszczyt kopnął bo sam burmistrz gminy nas zaszczycił:diabloti: A teraz pokaże wam co aktualnie foci aparacik:razz: Quote
groszek83 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 No to u mnie pada śnieg:cunao: Quote
karja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 groszek83 napisał(a):No to u mnie pada śnieg:cunao: zima:-( ja to bym sobie chetnie dołączyła do twojego aparaciku hihi:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 taż bym chciała być na miejscu aparatu i to na własne oczy zobaczyć... na widok takiej orki pewnie padłabym na zawał... a zima - cholerka!!! szkoda,ze u Was tak stromo :cool3: potrzebuję tras na biegówki Quote
karja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :razz:Od-Nowa napisał(a):taż bym chciała być na miejscu aparatu i to na własne oczy zobaczyć... na widok takiej orki pewnie padłabym na zawał... a zima - cholerka!!! szkoda,ze u Was tak stromo :cool3: potrzebuję tras na biegówki ale delfiny są fajne:razz: Quote
Klaudysiaczek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 U mnie też troszkę zimno, ale nie aż tak bardzo. Niezłe to zapobieganie :razz:. Quote
Recommended Posts