zmierzchnica Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/2148/tusieczerwiec410.jpg Kopanie norki jest super, szczególnie w upały :cool3: Chociaż u mnie najczęściej następuje to jak nadchodzi strasna buza i trzeba się schować. Raz psa pół godziny szukałam, bo sobie w ogrodzie norę wykopał, żeby się przed burzą schować :roll: A tak w ogóle to cudne psiaki i świetne zdjęcia :loveu: Będziemy zaglądać. Quote
groszek83 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='karja']Dzień dobry ranne ptaszki:evil_lol: Faktycznie jakoś mi sie pory na dogo zmeniły:evil_lol: [quote name='halgre58']Cześć ... :multi: [quote name='zmierzchnica']http://img36.imageshack.us/img36/2148/tusieczerwiec410.jpg Kopanie norki jest super, szczególnie w upały :cool3: Chociaż u mnie najczęściej następuje to jak nadchodzi strasna buza i trzeba się schować. Raz psa pół godziny szukałam, bo sobie w ogrodzie norę wykopał, żeby się przed burzą schować :roll: A tak w ogóle to cudne psiaki i świetne zdjęcia :loveu: Będziemy zaglądać. Miś ostatnio nabrał takich psich instyktów bo tak to taka sierotka była:loveu: mój dziesięcioletni szczeniaczek:evil_lol: a najbardziej denerwujący psi nawyk to ostatnio z każdego spaceru wraca w czymś utaplany:placz: [quote name='halgre58']Cześć ... hmm ... Cześć :multi:u mnie już nie leje ale na spacer będe musiała kaloszki ubrać:roll: Quote
Illusion Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Cześć! :multi: Widzę, że Twoje psiaki też lubią sobie popływać :). My na razie jesteśmy na etapie wchodzenia do oczka, ale jest ono wyłożone kamieniami i się sucz tam ślizga, więc dalsze etapy nauki lubienia wody trzeba przenieść nad jakieś pewne jezioro lub coś w tym stylu :). Quote
groszek83 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 RCookie napisał(a):Cześć! :multi: Widzę, że Twoje psiaki też lubią sobie popływać :). My na razie jesteśmy na etapie wchodzenia do oczka, ale jest ono wyłożone kamieniami i się sucz tam ślizga, więc dalsze etapy nauki lubienia wody trzeba przenieść nad jakieś pewne jezioro lub coś w tym stylu :). Witanko;) Zależy które, Ziuta lubi wode od zawsze Miś musiał sie przekonać że woda nie gryzie ale w końcu po paru latach do tego doszedł:evil_lol::evil_lol: Lamcia boi sie wody jak diabeł święconej;) a Fred........ no cóż on reaguje jojczeniem na każdy objaw jakieś pielęgnacji wraz z kąpaniem a jak są kałuże to też stara sie omijać więc pewnie nie lubi:lol: Quote
zmierzchnica Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 groszek83 napisał(a): Miś ostatnio nabrał takich psich instyktów bo tak to taka sierotka była:loveu: mój dziesięcioletni szczeniaczek:evil_lol: a najbardziej denerwujący psi nawyk to ostatnio z każdego spaceru wraca w czymś utaplany:placz: "Czymś" czyli w zwierzęcym trupie czy... nazwijmy to, resztkach pokarmowych? :diabloti: U mnie każde ma inne upodobania co do smrodków, co jedne to bardziej śmierdzące...:roll: Quote
Efciq Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Hej ;) Wróciłam z wakacji :lol: co tam u was? http://img31.imageshack.us/img31/5322/tusieczerwiec394.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 zmierzchnica napisał(a):"Czymś" czyli w zwierzęcym trupie czy... nazwijmy to, resztkach pokarmowych? :diabloti: U mnie każde ma inne upodobania co do smrodków, co jedne to bardziej śmierdzące...:roll: W czym popadnie:placz::placz: stratoos napisał(a):Hej :) Co tam u Was? :cool3: Praca praca i jeszcze raz praca.......:roll: no cóż chciałam to mam:evil_lol: Ale już tylko cztery dni i wystawa zrelaksuje sie w końcu:multi: Efciq napisał(a):Hej ;) Wróciłam z wakacji :lol: co tam u was? http://img31.imageshack.us/img31/5322/tusieczerwiec394.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Moniek193 napisał(a):Witamy po powrocie:multi: Cześć wrócone mam nadzieje że wakacje były udane:multi::multi: No i teraz jeszcze napisze że Fredzik jest chory:shake: dziś myślałam że to koniec:-( a może faktycznie ten koniec powoli sie zbliża i to dlatego:-( jutro do weta trzymajcie kciuki.. Quote
Moniek193 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Udane:loveu: Wypoczęłam, poopalałam się:evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 bonsai_88 napisał(a):Groszek trzymam kciuki za Fredzia... Przyda sie właśnie jade do weta..:roll: Moniek193 napisał(a):Udane:loveu: Wypoczęłam, poopalałam się:evil_lol: Poznałaś sie bliżej z konikiem:eviltong: jak ja ci zazdroszcze :placz::placz::evil_lol: halgre58 napisał(a):Witam ... HEJ!!:multi: Quote
stratoos Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 groszek83 napisał(a):Przyda sie właśnie jade do weta..:roll: Hej :) Jak wrócisz to napisz, czego się dowiedziałaś. Oczywiście trzymamy kciuki. Będzie dobrze. Quote
zmierzchnica Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 groszek83 napisał(a): No i teraz jeszcze napisze że Fredzik jest chory:shake: dziś myślałam że to koniec:-( a może faktycznie ten koniec powoli sie zbliża i to dlatego:-( jutro do weta trzymajcie kciuki.. Biedactwo :shake: Trzymamy kciuki, oby to nie było nic poważnego.. Quote
Talia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Również trzymam kciuki za Fredzia. Koniecznie pisz jak wygląda sytuacja, bo się niecierpliwie okropnie.:oops: Bedzie dobrze ;) Quote
Talia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 groszek83 napisał(a):No i wróciłam:shake: Padaczka:-( :-(:-(:-( Jest bardzo źle? I mam jeszcze takie pytanie czy padaczka u psów może być dziedziczna? Quote
groszek83 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Talia napisał(a)::-(:-(:-( Jest bardzo źle? I mam jeszcze takie pytanie czy padaczka u psów może być dziedziczna? Niestety nie wiem czy to dziedziczne przecież ja o Fredku nic tak na prawde nie wiem:shake: o padaczce też nic nie wiem trzeba będzie sie podszkolić. Może i nie jest tragicznie w tej chwili ale skoro to sie wzieło ot tak z powietrza jak go już mam rok to nie wiem czy nie będzie sie nasilać. No nic to z mojej grupki jedynie Miś zdrowy:roll: Quote
Talia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Trzymam kciuki żeby Fredzio dał radę chorobie. Ostatnio się dowiedziałam, ze tata Tiny ma padaczkę, 13 ataków w ciągu 2 dni:-o:-o:-o Quote
zmierzchnica Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Kurczę :-( Ale znam psy, które wiele lat żyją z padaczką. Mój mały, psi, koślawy sąsiad zawsze luzem lata, wiecznie coś go trzepnie, jakiś pies wytarmosi, w dodatku ta padaczka... I żyje mu się dobrze. On w ogóle dziwny jest, matka sznaucer olbrzym, ojciec nieznany, rodzeństwo ogromne, a psiak waży 2 kg :shake: Ale jest mu dobrze w sumie, oprócz tego puszczania go luzem... Więc może i z Fredkiem nie będzie źle? Biedny jest :shake: Quote
groszek83 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Talia napisał(a):Trzymam kciuki żeby Fredzio dał radę chorobie. Ostatnio się dowiedziałam, ze tata Tiny ma padaczkę, 13 ataków w ciągu 2 dni:-o:-o:-o On ma 16 lat więc nie dużo już może ale tylu ataków to nie miał. Obawiam sie tylko że to dopiero początek.Pożyjemy zobaczymy.. zmierzchnica napisał(a):Kurczę :-( Ale znam psy, które wiele lat żyją z padaczką. Mój mały, psi, koślawy sąsiad zawsze luzem lata, wiecznie coś go trzepnie, jakiś pies wytarmosi, w dodatku ta padaczka... I żyje mu się dobrze. On w ogóle dziwny jest, matka sznaucer olbrzym, ojciec nieznany, rodzeństwo ogromne, a psiak waży 2 kg :shake: Ale jest mu dobrze w sumie, oprócz tego puszczania go luzem... Więc może i z Fredkiem nie będzie źle? Biedny jest :shake: Tylko ja nie wiedziałam że padaczka może ot tak sobie zjawić sie nagle. Wczoraj jak padł i zaczął tymi łapinkami przebierać to sie popłakałam:roll: Widok okropny a do tego nie miałam z tą chorobą jeszcze do czynienia i nie wiedziałam co i jak. Teraz do pracy:grab: Bonsai poprosze o sms jak już dowiesz sie kiedy dokładnie przyjeżdżasz;) Quote
zmierzchnica Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 groszek83 napisał(a): Tylko ja nie wiedziałam że padaczka może ot tak sobie zjawić sie nagle. Wczoraj jak padł i zaczął tymi łapinkami przebierać to sie popłakałam:roll: Widok okropny a do tego nie miałam z tą chorobą jeszcze do czynienia i nie wiedziałam co i jak. Wierzę :shake: Też nigdy się nie spotkałam z atakiem, z samą chorobą. Oby tylko się nie pogłębiała :roll: Quote
Recommended Posts