Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek wiesz do jakiego wniosku dzisiaj doszłam? Fredzio jest ładny z prawego profilu... z lewego profilu... tylko te profile jakąś do siebie nie pasują :evil_lol:
Jesteś okrutna:evil_lol: Fredzio: nie czytaj tego :eviltong:

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek wiesz do jakiego wniosku dzisiaj doszłam? Fredzio jest ładny z prawego profilu... z lewego profilu... tylko te profile jakąś do siebie nie pasują :evil_lol:
Mnie on sie z żadnego profilu nie podoba:diabloti: czy ja nie mogłam znalezć pięknego szczeniaczka:roll::evil_lol:

Posted

Rudasek za to nie może sie zdecydować raz je z jednej miski raz z drugiej

niestety w obu było niedobre i poszedł spać zdegustowany:evil_lol:
Miś postanowił dokopać sie do środka ziemi

Mój mały zdobywca:loveu:

Złośnica:loveu:

Posted

Już jestem:eviltong:
Musiałam przywyknąć do nowej pracy ale powiem wam że jest naprawde ekstra;)
Troche zdjęć:razz:
Nasza domowa starowina z dalsza

i z bliska;)

Dżozefina boski wiatr:evil_lol:

i paskuda chłopska:loveu:

wiecznie tylko doope widać:evil_lol:

Posted

Panienka:loveu:

i nietoperek

jak bym nie wiedziała to z charakteru w życiu bym nie powiedziała że to jedna rodzina:roll::evil_lol:

a to największa zmora letnich miesięcy:placz: nie da sie kroku zrobić żeby sie to nie pasło ale pal licho owieczki te pasterskie pieseczki doprowadzają mnie do białej gorączki:placz:

ale za to Józek to też pasterski pies raz sie samotnym stadkiem samodzielnie zaopiekowała:lol:

Posted

mam juz zalatwione w czerwcu wolne i mam nadzieje ze nic naglego nam nie wypadnie ;) tylko ty sie jeszcze zastanow czy aby napewno chcesz nas tyle dni w domu trzymac hihihi no i przyjade razem z synem i Faza ale o tym juz chyba wspominalam :eviltong:

plan jest taki ze przyjedziemy w czwartek i zostaniemy do poniedzialku zeby uniknac stania w korkach - pasuje ???

Posted

A tak w ogóle... z ciekawości... na kiedy się umówiliście?

Bo jak teraz już nie pracuję, to mam czas, może się wproszę na siłę :diabloti:... w końcu z kogoś tego grilla zrobić :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']A tak w ogóle... z ciekawości... na kiedy się umówiliście?

Bo jak teraz już nie pracuję, to mam czas, może się wproszę na siłę :diabloti:... w końcu z kogoś tego grilla zrobić :evil_lol:

ciotka a bedziesz sie wpraszac z Birma ??? bo moja Fazula choc milutka to potrafi oddac :roll:

Groszku gdzie ty tyle ludzi pomiescisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
mam juz zalatwione w czerwcu wolne i mam nadzieje ze nic naglego nam nie wypadnie ;) tylko ty sie jeszcze zastanow czy aby napewno chcesz nas tyle dni w domu trzymac hihihi no i przyjade razem z synem i Faza ale o tym juz chyba wspominalam :eviltong:

plan jest taki ze przyjedziemy w czwartek i zostaniemy do poniedzialku zeby uniknac stania w korkach - pasuje ???

Tengusiu wysłałam Ci PW;)