Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
no i gdzie nam Groszek znow zaginal :niewiem:

jadem jutro na Slowacje papatki Groszku :hand:

No wlasnie ja tez jutro wyjezdzam tylko ze na Wyspy Kanaryjskie i co i sie nawet z Groszkiem pozegnac nie mogalm juz nie mowiac o fotkach :placz:
W takim razie mowimy z Sara papapapa :bye:i do ,,zobaczenia" za tydzien mam nadzieje:loveu:

Posted

Urlopiki wyjazdy a ja:placz: chora i zmęczona:placz:
No dobra koniec narzekania:evil_lol: Witam wszystkie pamiętające duszyczki:loveu:
Cheritka ja ostatnio w ogóle komputer szerokim łukiem omijam:evil_lol:
Bonsai popatrz jak te twoje grozby działają:evil_lol:
Tengusia ja mieszkam niedaleko granicy słowackiej:cool3:
Jbk zaniedbuje nie tylko dogo:roll: jeszcze tylko 28 dni:evil_lol:
Nera witanko:multi:
Moniek mam nadzieje na dużo ciepłych zdjęć;)
Szpilka chrobocze to delikatne określenie jeszcze syczy fuka obija sie o szyby grzebie w piachu i takie tam:diabloti:
Efciq witanko:multi:
Talia to był lot do kotecka na drzewie;)
RCookie cudny avatarek:loveu:
Lece patrzeć co sie działo;)

Posted

No wiesz jabyś miała takie futro to pewnie też sprawiałoby ci przyjemność takie uczucie lekkiego chłodu:evil_lol:
Poza tym ostatnio jak mnie choroba brała to były momenty na spacerach że sama bym sobie tak w śniegu poleżała:evil_lol:

Posted

ja musialabym powaznie zachorowac zeby takie checi miec :evil_lol: swoja droga jak tak na snowboardzie mnie troszke ponioslo to robilam takie wielkie szus w sniezek i potem wstawalam cala biala .... z dwojga zlego wole upadki w snieg niz na lod, bo przy tym drugim to potem gwiazdki widze jak na kreskowkach :evil_lol:

Posted

No nie powiem wesoło to nie było nie miałam siły z łóżka przez 2 dni wstać:roll:
Co do upadków nie dawno byłam na łyżwach no i tam zobaczyłam nowe konstelacje gwiazd ale nie wiem jak to udowodnić i chyba nici z odkrycia:evil_lol:
Snowbordu nie lubie wole staroswieckie narty;)

Posted

groszek83 napisał(a):
No nie powiem wesoło to nie było nie miałam siły z łóżka przez 2 dni wstać:roll:
Co do upadków nie dawno byłam na łyżwach no i tam zobaczyłam nowe konstelacje gwiazd ale nie wiem jak to udowodnić i chyba nici z odkrycia:evil_lol:
Snowbordu nie lubie wole staroswieckie narty;)

mnie do snowboardu od 6 lat probuje przekonac TZ ale zawsze konczy sie to moim marudzeniem ze nie umiem i ze nic mi nie wychodzi :evil_lol: az dziw ze do dnia dzisiejszego nie ogluszyl mnie ta deska snowboardowa bo to musi byc okrutne sluchac takiej marudy i panikary jak ja :evil_lol:

Posted

A umiesz czy nie umiesz na tej desce jezdzić:razz: bo jak nie umiesz to jeszcze pół biedy ale jak ci wychodzi jako tako i marudzisz to faktycznie dziw że jeszcze deską nie oberwałaś:evil_lol:
Dobre pomysły dobre;) ja coś nie mam weny do opisów możesz wszystkie w galerii poopisywać:diabloti:

Posted

cos tam napewno na tej desce mi wychodzi, potrafie skrecacac i w miare plynnie jechac, pod warunkiem ze nie ma stromych gorek bo wtedy wpadam w panike straszna :evil_lol: na szczescie na Slowacji byla taka jedna trasa bez stromych gorek dla takich ciap jak ja i tam se smigalam drugiego dnia i bylo fajnie :diabloti: bo pierwszego dnia bylam na innej trasie a tam byla taka stroma gorka jedna i strasznie bylam zdegustowana swoim brakiem zdolnosci radzenia sobie z tak duzym spadem :evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
To trzeba na kreche:diabloti::eviltong:

problem w tym ze ja strasznie boje sie tej predkosci jaka ta decha rozwija gdy jade prosto :hmmmm: dlatego zaraz hamuje a mojego TZta szlag trafia i znika z dala odemnie :evil_lol:

Posted

Ach ten twój TZ nic zrozumienia nie ma dla ciebie:evil_lol: nie słyszał że nie wolno przekraczać prędkości czy co:roll::evil_lol:
A tak poważnie ja na nartach jeżdże od dziecka ale na kreche nie pojade bo......... sie boje:evil_lol: