Grzecho Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A!!! To taka sprawiedliwość na wątku. Ja wiedziałem że z kobitami to zawsze na opak. Najpierw że przystojny a później spadaj z obiektywu!!! To ja się tu dla Negry sprężam a wy tak :mad:! A z drugiej strony co wy byście wszystkie razem bezemnie zrobiły? :diabloti: W zimie w sandałach byście chodziły!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Grzecho Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 magda222 napisał(a):Nie ma rady.Trzeba jechać jeszcze raz bez Grzecha i porobić nowe fotki bez niego :evil_lol: Albo może jechać z nami ale poczeka w aucie :evil_lol: A jeszcze jedno? Czym to byście pojechały. Stopem? :evil_lol: Quote
irenaka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Grzecho napisał(a):A jeszcze jedno? Czym to byście pojechały. Stopem? :evil_lol: Oj te baby! Rozumiem Cię doskonale ( chociaż baba jestem):evil_lol: A może tak raz na bagażnik na dach samochodu wrzucić, zaraz spokornieją i ile miejsca dla psów będzie w samochodzie! :evil_lol: Quote
magda222 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Grzecho napisał(a):A jeszcze jedno? Czym to byście pojechały. Stopem? :evil_lol: Jak to czym?! :diabloti: Pouśmiechamy się do Ciebie,poprzychlebiamy i pojedziemy z Tobą :diabloti: Zgadzasz się,Grzesiu? :evil_lol: Quote
Grzecho Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 magda222 napisał(a):Jak to czym?! :diabloti: Pouśmiechamy się do Ciebie,poprzychlebiamy i pojedziemy z Tobą :diabloti: Zgadzasz się,Grzesiu? :evil_lol: No własnie z wami to tak jest. Pouśmiechać się, poprzychlebiać, zatrzepotać rzęsami, ubrać mini i sprawa załatwiona. Pewnie że pojadę :multi: Eh ....... Quote
Mada:) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A faceci to takie zakochane w sobie istoty... :shake: Myślą, że bez nich to koniec świata by był. Tymczasem nic bardziej błędnego! :razz: Ale się Negruni poszczęściło!! :loveu: Quote
Grzecho Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Mada:)']A faceci to takie zakochane w sobie istoty... :shake: Myślą, że bez nich to koniec świata by był. Tymczasem nic bardziej błędnego! :razz: Ale się Negruni poszczęściło!! :loveu: Wiedziała co powiedziała!!! :diabloti: To właśnie wy lubicie być zapatrzone w siebie. Takie kokietki. Nasza Magda222 ostatnio troszkę chora więc życzymy jej powrotu do zdrowia i czekamy na wieści o Negrze Quote
grazyna9915 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 irenaka napisał(a):Oj te baby! Rozumiem Cię doskonale ( chociaż baba jestem):evil_lol: A może tak raz na bagażnik na dach samochodu wrzucić, zaraz spokornieją i ile miejsca dla psów będzie w samochodzie! :evil_lol: Magda222 chyba jedziemy na rozmówkę do Krakowa. :mad: Quote
magda222 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 grazyna9915 napisał(a):Magda222 chyba jedziemy na rozmówkę do Krakowa. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
irenaka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 magda222 napisał(a)::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Na mnie maczugę? Litości!!!:evil_lol: Chciałam tylko bronić płeć słabszą;) A do Krakowa możecie przyjeżdżać, zapraszam serdecznie całą trójcę:loveu:. Quote
Grzecho Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 irenaka napisał(a):Na mnie maczugę? Litości!!!:evil_lol: Chciałam tylko bronić płeć słabszą;) A do Krakowa możecie przyjeżdżać, zapraszam serdecznie całą trójcę:loveu:. Nie przejmuj się! One poprostu zazdroszczą takiego wspaniałego miejsca jak Królewskie Miasto Kraków ( sam pochodzę z Krakowa ). Typowe kokietki i zazdrośnice. Oj te baby :diabloti: Eh ... A tak na marginesie ... To jak to płeć słabsza? :mad::mad::mad: Quote
Mada:) Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Pani Madziu, a możeby tak zmienić tytuł, bo aż razi w oczy? :evil_lol: :razz: Quote
magda222 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Mada:) napisał(a):Pani Madziu, a możeby tak zmienić tytuł, bo aż razi w oczy? :evil_lol: :razz: Słuszna uwaga :cool3: Quote
kaja555 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Grzecho napisał(a):A tak na marginesie ... To jak to płeć słabsza? :mad::mad::mad: no jak to się mówi, khe khe... aha, "słabsza inaczej"! :evil_lol: Quote
Grzecho Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 kaja555 napisał(a):no jak to się mówi, khe khe... aha, "słabsza inaczej"! :evil_lol: Pamiętaj że mieszkasz na moim osiedlu :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
kaja555 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Grzecho napisał(a):Pamiętaj że mieszkasz na moim osiedlu :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Sara mnie obroni przed słabszą płcią... a górka jest Sary! :evil_lol: Quote
Grzecho Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Madzia!!! Ale Ty nas dręczysz! Są jakieś wieści z Ozimka? Quote
grazyna9915 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Grzecho napisał(a):Nie przejmuj się! One poprostu zazdroszczą takiego wspaniałego miejsca jak Królewskie Miasto Kraków ( sam pochodzę z Krakowa ). Typowe kokietki i zazdrośnice. Oj te baby :diabloti: Eh ... A tak na marginesie ... To jak to płeć słabsza? :mad::mad::mad: Ja Ci dam kokietkę, poczekaj jak wrócisz tylko do domu.:mad: Irenka, widzisz nie warto się bratać w facetami, nawet on z maczugami na Ciebie. DAMSKI BOKSER! :angryy: Quote
irenaka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 grazyna9915 napisał(a):Ja Ci dam kokietkę, poczekaj jak wrócisz tylko do domu.:mad: Irenka, widzisz nie warto się bratać w facetami, nawet on z maczugami na Ciebie. DAMSKI BOKSER! :angryy: Trochę perwersji z maczugami :evil_lol: jest wskazane. Madzia ,oszczędź Go, jeszcze może się facet na coś przydać:evil_lol: Proponuję żeby jakoś odkupił swoje "winy". Czekam na propozycje:evil_lol: Quote
irenaka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 irenaka napisał(a):Trochę perwersji z maczugami :evil_lol: jest wskazane. Madzia ,oszczędź Go, jeszcze może się facet na coś przydać:evil_lol: Proponuję żeby jakoś odkupił swoje "winy". Czekam na propozycje:evil_lol: Sorki! Zamiast Madzi powinna być Grażynka:evil_lol: Quote
Grzecho Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ;);)[quote name='irenaka']Trochę perwersji z maczugami :evil_lol: jest wskazane. Madzia ,oszczędź Go, jeszcze może się facet na coś przydać:evil_lol: Proponuję żeby jakoś odkupił swoje "winy". Czekam na propozycje:evil_lol: Odkupić winy??? Normalnie wszystkie po kolei i razem z osobna zbzikowałyście do samego końca. Jeszcze raz sie powtórzę że bezemnie to ani rusz! :diabloti: Jest takie powiedzenie, " dwójka i krajem ". A tak na marginesie to wybieramy sie do Szczecina zawieść Zule w przyszłą sobotę. I tu własnie jestem potrzebny!!! ;) Quote
irenaka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Grzecho napisał(a):;);) Odkupić winy??? Normalnie wszystkie po kolei i razem z osobna zbzikowałyście do samego końca. Jeszcze raz sie powtórzę że bezemnie to ani rusz! :diabloti: Jest takie powiedzenie, " dwójka i krajem ". A tak na marginesie to wybieramy sie do Szczecina zawieść Zule w przyszłą sobotę. I tu własnie jestem potrzebny!!! ;) Grzecho! Żadna się nie odważyła odpowiedzieć :evil_lol: To może ja spróbuję? Zacznę od: oszczędź nas biedne, marne istoty :evil_lol: Puch marny!!:evil_lol: Cóż jesteśmy warte bez Waszego, męskiego wsparcia!!:evil_lol: A co u Negry? Quote
Grzecho Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 irenaka napisał(a):Grzecho! Żadna się nie odważyła odpowiedzieć :evil_lol: To może ja spróbuję? Zacznę od: oszczędź nas biedne, marne istoty :evil_lol: Puch marny!!:evil_lol: Cóż jesteśmy warte bez Waszego, męskiego wsparcia!!:evil_lol: A co u Negry? No właśnie!!! :angryy: Tak trzymać!!! Facet to jednak facet!!! ;) Kobieta zawsze bedzie potrzebowała męskiego wsparcia. Bez dwóch zdań!!! A tak na marginesie co u Negry? Chyba się już zaaklimatyzowała? Quote
Recommended Posts