Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Dogmanko, Iskierka jedzie do hoteliku i tam będzie czekała na nowy dom.

Rozumiem,ale dlaczego nie chcesz jej wydać Cioteczce z Trudnym Nickiem (:evil_lol: ) skoro ona chce zaadoptować małą ? ;)

Posted

Cioteczka z Trudnym Nickiem informuje:
Naamah - hebrajska kobieta - demon, uwodząca mężczyzn (niezłe ze mnie ziółko, co:razz:).
Child - (ang.) dziecko.
Łącząc to razem otrzymujemy mój nick, pod którym jestem znana w internetowym świecie:eviltong:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Ja.
Moje koty nie mieszkają w piwnicy, tylko śpią ze mną w łóżku.
Hekate i Ikar - są moje, a Pulpet i Judasz na tymczasach.

Nie chodzilo mi o to, czyj kot mieszka w piwnicy :evil_lol:

Pytalam sie kto ma koty - w Warszawie, zeby mozna bylo na miejscu sprawdzic czy sunka lubi koty.:cool3:

Posted

Doda_ napisał(a):
Nie chodzilo mi o to, czyj kot mieszka w piwnicy :evil_lol:

Pytalam sie kto ma koty - w Warszawie, zeby mozna bylo na miejscu sprawdzic czy sunka lubi koty.:cool3:

Aaa, spoko. Ale wydaje mi się, że u pati są - przynajmniej tak zrozumiałam.

Posted

Iskierka cało i zdrowo dotarła do Pati! Jest w SUPER rękach, we wspaniałych warunkach, u ludzi z cudownym podejściem do zwierząt.

Pati ma kotki, a Iskierka omija je raczej szerokim łukiem :cool3:.
Jest śliczna... łagodna, grzeczna, trochę niesmiała...

Pewnie Pati napisze coś więcej. I o kotach i o samej malutkiej.

Posted

Iskierka juz mnie kocha calym jezykiem :cool3: niesmiala jest to fakt ale moze pzrez 10 minut . Potem to juz na raczki, na plecki , glaskanko i wygibasy.
Nie chce jej dzis stresowac. Nie zapoznaje jej z nikim cale towarzysto u mnie w pokoju. Ona ma caly dom dla siebie niech chodzi, zwiedza , wacha . Jutro przy swietle dzeiennym zapoznam ja z psiakami i zobacze reakcje na kotki. Jak na arzie jest zaciekawiona i raczej unika niz atakuje. Nie piszczy jest grzeczna i PRZESLICZNA.Taka slodka i te uchole :loveu::loveu:
Jutro beda fotki

abrakanabra to ten brzdac z twojego avatarka mialby u mnie zostawac? szczeniak o nie :D

Posted

Ten szczeniak był szczeniakiem... 4 lata temu :razz:

Teraz to już dorosła kobieta! Ale zamieszania potrafi narobić tyle samo ile gromada szczeniaczków!
Nie przyjmiesz jej?:placz:

Ja bez zastanowienia powierzyłabym ją w Twoje ręce!!!:lol:

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Ten szczeniak był szczeniakiem... 4 lata temu :razz:

Teraz to już dorosła kobieta! Ale zamieszania potrafi narobić tyle samo ile gromada szczeniaczków!
Nie przyjmiesz jej?:placz:

Ja bez zastanowienia powierzyłabym ją w Twoje ręce!!!:lol:

jak nie szczeniak to zawsze i o kazdej porze :p
A Iskierka wlasnie sobie poszla spac zagrzebala sie w kocyki i slodko sobie chrapie

Posted

Matko... trzymajcie mnie!!! Dopiero w tym poście zrozumiałam, że NaamahsChild może dać Iskierce DS! :oops:

[quote name='NaamahsChild']Czyli co, nie będę mogła adoptować małej?:(

Od początku myślałam, że chce dać małej tylko DT...
Nie zgodziłam się zawieść jej do tego DT, ponieważ sunia musiałaby najpierw jechać do Marcik i przeczekać u niej kilka dni, a później do NaamahsChild, a sunia ma bardzo słabą psychikę i nie powinno się przenosić takiego psa z rąk do rąk... ograniczyć to najbardziej, jak to możliwe. A druga sprawa jest taka, że NaamahsChild napisała na wątku labradora z rozszczepem łap coś takiego:
"Dziwię się, że nadal nie znalazła domu - Bounty - trzymam kciuki za ten domek. Sama bym wzięła malucha, chociaż na dt, ale niestety - jako studentka pewnie zostawiałabym ją na kilka godzin samą. Pewnie jest na to za młoda.."
A na moim wątku pisała, że może przychodzić do suńki do trzy godziny.
NaamahsChild, wyjaśnij to proszę.

Posted

Pisałam to, gdy jeszcze nie znałam swojego planu na ten rok akademicki.
Teraz już wiem - i faktycznie, jest bardzo wygodny.
Druga sprawa, odkąd szukam psa, zostałam zasypana propozycjami adopcji:oops:
Fakt, faktem, że istotne jest czy Iskierka lubi kotki - nie chcę, by moim mruczkom coś się stało - taki psiak, mimo, że szczeniak, może je skrzywdzić, one mają 4 m-ce i 1,5.
Poza tym, pytałam już wcześniej, ale nikt mi nie odpowiedział - w jakim mniej więcej wieku ona jest? Bo szczeniak to pojęcie względne, a z uwagi na to, że studiuję, wolałabym, by był jednak już troszkę podrośnięty, bo maluch - co logiczne, jest bardziej absorbujący i wymaga więcej uwagi, a tu musiałby zostawać sam..

p.s. Czekam na maila od tej dziewczyny, nie potrafię o niczym innym teraz myśleć, jak o malutkim labku na łańcuchu:placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...