Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cekinka13* napisał(a):

A suńka nazywać się będzie... Iskierka :loveu: DIF, Kinga wybrała trafne imię :cool1:

:ghost_2::ghost_2::ghost_2:

Jest małym żywym sreberkiem!! Jak prawdziwa iskierka!!

Niestety, Cekinuś, dzisiaj nie pojadę do małej! Jestem 100%-tową kobietą i ...umieram po prostu;)! Jutro na pewno jak będę wracać z pracy!
Mała jak się dowiedziała, że nie jedziemy do suni, w ryk!!!! :placz:

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spojrzeć w te oczy i wyrzucić z samochodu :angryy::mad:
Brak słów na tych ........:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

;) DIFuś gwiazdka niedługo,bierz prezent w postaci Iskierki dla dzieciątka i już masz z głowy :evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']O widzę że pati już jest.
Matko jak można, oby te piękne oczęta prześladowały drania po nocach.

Cioteczko gdzie Ty wynajdujesz aki avatarki?:eviltong:

Posted

Rozmawiałam z Pati na gg - za dobę tylko 10 zł! :crazyeye: Starczy nam na 54 dni! :p Mieszka ona w Zabrańcu, 11,5 km od Halinowa, 16 minut przy średniej prędkości 45km/h. Kto zawiezie tam Iskierkę?

Posted

[quote name='Cekinka13*']Inez, miejmy taką nadzieję!

Kto zawiezie Iskierkę do hoteliku???

Ja?

Super! Mówiłam, żeby zadzwonić do Pati (sorry za "Patti") !
Czy w sobota wchodzi w grę?

Posted

Abrakadabra, kochana, dzięki!!! O której dokładnie Ci pasuje? Jutro pójdę do DT, w którym obecnie Iskiera przebywa, upewnię się, czy w sobotę będą w domu! Od razu dam kasę na hotelik, żeby przekazali Abrakadabrze... I jeszcze trzeba uzgodnić to z Pati!

Posted

[quote name='Cekinka13*']Abrakadabra, kochana, dzięki!!! O której dokładnie Ci pasuje? Jutro pójdę do DT, w którym obecnie Iskiera przebywa, upewnię się, czy w sobotę będą w domu! Od razu dam kasę na hotelik, żeby przekazali Abrakadabrze... I jeszcze trzeba uzgodnić to z Pati!

Komu dasz? Sąsiadom,u których jest suńka? Czy nie lepiej byłoby pieniązki wysłać do Pati albo osobiście dać Abrakadabrze?

Posted

Cekinka13 - czy wiesz może jak Iskierka zachowuje się w stosunku do innych zwierzątek, szczególnie mniejszych od siebie?
Umie chodzić na smyczce? Nie przeglądałam wszystkich wątków, więc przepraszam, jeśli informacja o tym już została zawarta.
Ale malutka jest przeurocza:loveu:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Cekinka13 - czy wiesz może jak Iskierka zachowuje się w stosunku do innych zwierzątek, szczególnie mniejszych od siebie?
Umie chodzić na smyczce? Nie przeglądałam wszystkich wątków, więc przepraszam, jeśli informacja o tym już została zawarta.
Ale malutka jest przeurocza:loveu:

Kochana! To jeszcze psie dziecko! Jest przeurocza cały czas mach ogonem a jak ją przewoziłam do DT to wylizała buźki moich dzieciaków!!!!:loveu:

A teraz zła wiadomość!!

Iskierka uciekła z DT!!
Niestety na posesji jest duży pies, który otwiera sobie furtkę i pewnie tak zrobił tym razem!
Na szczęście czujna Cekinka ją zauważyła i złapała. Przed szkołą miała małą z powrotem tam zanieść, podałam jej dokładne namiary! Nie wiem czy to zrobiła, bo teraz nie mogę się dodzwonić ani do DT (nikt nie odbiera), ani do Cekinki (cekinka jest w szkole i zrzuca rozmowę)!
Będę próbować cały czas dzwonić!
:placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...