Hotel KADIF Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cekinka13* napisał(a): A suńka nazywać się będzie... Iskierka :loveu: DIF, Kinga wybrała trafne imię :cool1: :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Jest małym żywym sreberkiem!! Jak prawdziwa iskierka!! Niestety, Cekinuś, dzisiaj nie pojadę do małej! Jestem 100%-tową kobietą i ...umieram po prostu;)! Jutro na pewno jak będę wracać z pracy! Mała jak się dowiedziała, że nie jedziemy do suni, w ryk!!!! :placz:
Doda_ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 sunia jest piękna.. nie rozumiem ludzi :shake: sa bez serca..
anovip1 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Spojrzeć w te oczy i wyrzucić z samochodu :angryy::mad: Brak słów na tych ........:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ;) DIFuś gwiazdka niedługo,bierz prezent w postaci Iskierki dla dzieciątka i już masz z głowy :evil_lol:
ANETTTA Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 kolejna psiunia .................halinów oszalał :angryy:
pati Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jestem kiedy chcialybyscie przywiezc suczke?
Isadora7 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='pati']jestem kiedy chcialybyscie przywiezc suczke? O widzę że pati już jest. Matko jak można, oby te piękne oczęta prześladowały drania po nocach.
anouk92 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Isadora7']O widzę że pati już jest. Matko jak można, oby te piękne oczęta prześladowały drania po nocach. Cioteczko gdzie Ty wynajdujesz aki avatarki?:eviltong:
Isadora7 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 anouk92 napisał(a):Cioteczko gdzie Ty wynajdujesz aki avatarki?:eviltong: Sama je robię :)
Cekinka13* Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Pati, kochana! Gdzie Ty dokładnie mieszkasz? I ile za dobę?
Cekinka13* Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Rozmawiałam z Pati na gg - za dobę tylko 10 zł! :crazyeye: Starczy nam na 54 dni! :p Mieszka ona w Zabrańcu, 11,5 km od Halinowa, 16 minut przy średniej prędkości 45km/h. Kto zawiezie tam Iskierkę?
Inez de Villaro Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pati złota kobieta...miała już na dt naszą buldożkę i bardzo szybko musiała ja pożegnać bo mała znalazła dom...może Iskierka też nie zabawi tam długo
Cekinka13* Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Inez, miejmy taką nadzieję! Kto zawiezie Iskierkę do hoteliku???
Abrakadabra Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Cekinka13*']Inez, miejmy taką nadzieję! Kto zawiezie Iskierkę do hoteliku??? Ja? Super! Mówiłam, żeby zadzwonić do Pati (sorry za "Patti") ! Czy w sobota wchodzi w grę?
Inez de Villaro Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ech te ciotki z Warszawy i okolic to są zorganizowane....:)
Cekinka13* Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Abrakadabra, kochana, dzięki!!! O której dokładnie Ci pasuje? Jutro pójdę do DT, w którym obecnie Iskiera przebywa, upewnię się, czy w sobotę będą w domu! Od razu dam kasę na hotelik, żeby przekazali Abrakadabrze... I jeszcze trzeba uzgodnić to z Pati!
Doda_ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Cekinka13*']Abrakadabra, kochana, dzięki!!! O której dokładnie Ci pasuje? Jutro pójdę do DT, w którym obecnie Iskiera przebywa, upewnię się, czy w sobotę będą w domu! Od razu dam kasę na hotelik, żeby przekazali Abrakadabrze... I jeszcze trzeba uzgodnić to z Pati! Komu dasz? Sąsiadom,u których jest suńka? Czy nie lepiej byłoby pieniązki wysłać do Pati albo osobiście dać Abrakadabrze?
Abrakadabra Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 W sobotę, między 12-18.00? W tych godzinach mogę się dostosować. Czy będą wtedy w domu? Może faktycznie przelać na konto Pati?
Cekinka13* Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Macie rację, pięniądzę przeleję na konto Pati. Po szkolę pójdę do DT, w którym obecnie przebywa sunia aby upewnić się, że będą między 12-18.
Abrakadabra Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jak już będziesz wiedziała - daj znać o której mam pojechać.
NaamahsChild Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cekinka13 - czy wiesz może jak Iskierka zachowuje się w stosunku do innych zwierzątek, szczególnie mniejszych od siebie? Umie chodzić na smyczce? Nie przeglądałam wszystkich wątków, więc przepraszam, jeśli informacja o tym już została zawarta. Ale malutka jest przeurocza:loveu:
Hotel KADIF Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='NaamahsChild']Cekinka13 - czy wiesz może jak Iskierka zachowuje się w stosunku do innych zwierzątek, szczególnie mniejszych od siebie? Umie chodzić na smyczce? Nie przeglądałam wszystkich wątków, więc przepraszam, jeśli informacja o tym już została zawarta. Ale malutka jest przeurocza:loveu: Kochana! To jeszcze psie dziecko! Jest przeurocza cały czas mach ogonem a jak ją przewoziłam do DT to wylizała buźki moich dzieciaków!!!!:loveu: A teraz zła wiadomość!! Iskierka uciekła z DT!! Niestety na posesji jest duży pies, który otwiera sobie furtkę i pewnie tak zrobił tym razem! Na szczęście czujna Cekinka ją zauważyła i złapała. Przed szkołą miała małą z powrotem tam zanieść, podałam jej dokładne namiary! Nie wiem czy to zrobiła, bo teraz nie mogę się dodzwonić ani do DT (nikt nie odbiera), ani do Cekinki (cekinka jest w szkole i zrzuca rozmowę)! Będę próbować cały czas dzwonić! :placz:
Hotel KADIF Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cekinka oddzwoniła do mnie!!! Sunia jest w DT!!!!:multi: Uffffffffffffffff...... :shake:
Recommended Posts