Tynka88 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mam zaszczyt przedstawić wam wszystkim tutaj zgromadzonym mojego 6-miesięcznego Amstaffa Pako :P Psiak jest bez rodowodu. Wiem, że powinnam wkleić najpierw jego zdjątka, gdy był młodszy jednakże takowych nie posiadam z racji iż Pakulec zamieszkał u mnie mając już prawie 4 miesiące ;) Gwoli wyjaśnienia prosze się nie martwić łysym plackiem na główce, Piesek jest już w trakcie leczenia :P jak się okazało to efekt zbyt długiego podawania Puriny..... Przejdźmy do zdjęć.... mam nadzieję, że przypadnie wam do gustu :loveu: Tak sobie biegam na spacerkach :evil_lol: Taką mam mordkę z bliska :loveu: Sadełko daje się we znaki :oops: Tu pani uciekała :eviltong: Pierwszy spacerek po lesie :loveu: Jeszcze trochę.... Już blisko .... Piasek, czyli to co Pakulce lubia najbardziej :evil_lol: Prawie jak Red Nose :evil_lol: A ku ku ?? Jaki on jest malutki...... Z moją Panią (obowiązkowo ) Droga powrotna Ale jakoś sie dotreptał Wybaczcie, że aż tyle tych zdjęć jednak dla mnie każde jest ywjatkowe ;) a mam ich z dzisiejszego spaceru naprawdę dużo :eviltong: Pozdrawiam Wszystkich Cieplutko no i Pakulec też Quote
mArGoSiA Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Psiaczek fajny :] a skąd go masz? :diabloti: PS czy mi się wydaje czy on ma kopiowane uszy? :roll: Quote
Tynka88 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Heh no hodowlą bym tego nie nazwała... po prostu facet miał dużo dużo piesków na gospodarstwie zaczynając od Yorków i kończąc na Owczarkach szkockich :shake: Uszka owszem ma obcięte ;) Quote
Marcino1978 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 fajna maluda ;) i do tego fajnie sie nazywa :cool3: pozdrawiam Quote
Recommended Posts