Koperek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Negri napisał(a):Kochana jak możesz to jak najbardziej, ja mam w tym roku maturę i tak na dobre mogłabym sie nią zając w maju a to trochę za późno:roll: No to w takim razie się wezmę, skoro zamówiona i coś trzeba zacząć działać...:roll: Tylko ciekawe, jak ją będą lapali?- spiernicza za budy w najdalszy kąt:roll: Quote
Negri Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 A no niestety i uważaj na ręce bo widać ze jest na granicy strzelania zębami:shake: Ale kto jak kto ... Ty masz już wprawę po Bonie ;) Quote
Koperek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jak mi się zgra to zobaczycie "coś" :eviltong: Quote
Koperek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Negri napisał(a):Az się doczekać nie mogę ;) Sama się niecierpliwię, ale chyba dziś się nie uda- znów coś mi w kompie nawaliło (już nie mam do niego siły :angryy:) i program do cyfrówki padł na pysk. A tak bardzo chciałam pokazać! No nic- próbuję dalej... Quote
Negri Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 No bo mnie skręci z ciekawości :evil_lol: Quote
Koperek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A mnie właśnie teraz szlag trafia:angryy: Dla każdego coś ...specjalnego:cool1: Quote
pidzej Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 jakbyście znalazły sposób na jakiekolwiek ujarzmienie jej w schronisku to piszcie, ok? W Falenicy tez mamy taką jedną. Jest młodziutka, niewiele ponad rok, w schronisku od 3 miesięcy a dzika zupełnie, jak się wejdzie do boksu to biega dookoła i szczeka jak szalona, ale na samo spojrzenie człowieka chowa się w budzie w najdalszy kąt, jak się odwrócę to znowu wybiega - szczeka i tak w kółko. Ma problemy jelitowe i ostatnio dwa razy była u weta- wyciągniecie jej z boksu wymaga wiele wysiłku, na pętli i dwoch smyczach, przerażona, nie chodzi tylko wyłaściwie się czołga, ciagnie we wszystkie strony. Ostatnio miałam przyjemność być z nią na spacerze klinika- samochód, w centrum miasta, cudowne przeżycie naprawdę:evil_lol: ręce pościerane, bo jest duża i dość silna. no i ostatnio zaczęła trochę podgryzać przy wyciąganiu, dlatego m.in. pętla musi być. Quote
Negri Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 No a dla mnie to juz w ogóle same specjalności:evil_lol: :loveu: Quote
Koperek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jejku, napisalam dluuuuuuuuuugiego posta i mi wpierdo***o!:angryy: Jak się odstresuję, to może poprawię. Quote
Koperek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Więc tak: Na początku był chaos...:evil_lol: Ale do rzeczy. Na początku była bonanza z łapaniem w boksie. W każdym razie po pewnym czasie totalnego zamroczenia i przerażenia NIUNIA była w stanie wejść ze mną na smyczy przez ciemny korytarz pełny ludzi i psów do lecznia, do biura. Dała się wygłaskać wszystkim ludziom, którzy tam byli i nawet tym, którzy łapali:eviltong: Dała się wyczesać metalową szczotką- cale ciałko, ogonek, lapki. Założyłam jej obroże chwilę po złapaniu, która zostala, żeby następnym razem było lepiej. Na prawdę, jak na pierwszy dzień jest SUPER! To nie jest zdziczała suka- ona po prostu ma slabszą psychikę i już nigdy w życiu nie będzie bardzo normalnym psem. Także Negri zastanów się co do tego domu w Niemczech, bo ona potrzebuje spokonych, cierpliwych, opanowanych i cichych właścicieli- asolutnie wykluczone dzieci, bo oszaleje z zamieszania i halasu! Quote
Negri Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 wiesz co napisze do nich i zaczniemy szukać ale jak tylko możesz to wychodź z nią niech się trochę z tym wszystkim oswaja bo ostatnim razem odwaliła cyrk w biurze:shake: Ale szukania zaczynamy na już:) A zdj?? Quote
Koperek Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A zdjęcia mają mnie ostatnio w dupie i się ladować nie chcą...:angryy: Quote
Koperek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 PATRZCIE I PODZIWIAJCIE! :) P.S. Wszystkie foty robiłam za swoimi plecami:p nie odwracając się, bo tam stała Niunia i przodem odwrócić się do niej nie mogłam na początku. Quote
Koperek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 A teraz zagadka dla cioteczek: WYKRYJ RÓŻNICĘ POMIĘDZY POWYŻSZYMI, A PONIŻSZYMI FOTKAMI! Quote
Reksiu21 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Pierwszy spacer, i spacerek pare dni pozniej? (zdjecia robione przodem do sunki?) Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Neris gratulki za odgadnięcie zagadki, jakby nie bylo bardzo trudnej! :) Reksiu spacerek miał być, ale nie miałam kiedy... Kojców już nie ma wcale, żeby można było ją codziennie wyprowadzać :( Trzeba próbować nadal z boksu. Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Ach- teraz skumałam, że Reksiu też zgadywałaś odp. na zagadkę! :lol: Ale Neris byla szybsza ;) PATRZCIE I PODZIWIAJCIE! :) część II- foty z biura. Tutaj chciałam też uchwycić Bonusię za plecami Niuni, ale aparat nie dał rady:roll: Ładnie siedzę :) Pełen relaks w uśmiechu :) Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Dowód na to, że NIUNIA nie gryzie na oślep ;)- zresztą w ogóle nie gryzie! Tutaj jestem jeszcze nie wyczesana... Quote
Reksiu21 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Koperku, lepiej pozno niz wcale..:eviltong::eviltong::evil_lol: A psinka cudna, super robota! Nie taki diabel jak go maluja:cool3:, czy cos takiego. Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Reksiu21']Koperku, lepiej pozno niz wcale..:eviltong::eviltong::evil_lol: :eviltong: [quote name='Reksiu21']A psinka cudna, super robota! Nie taki diabel jak go maluja:cool3:, czy cos takiego. ...diabeł straszny :evil_lol: Niunia jest rewelka dla spokojnych ludzi- pokocha na zabój!:loveu: Czyż nie jest piękna? Quote
Recommended Posts