M&S Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 fajne maluchy, a portret Brutusa w 'ramie" do powieszenia nad kominkiem;) Quote
Janusz45 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 @Marks i Spark Witaj!!! Maluszki obecnie śpią .:loveu: Zawsze po jedzeniu idą do bawialni widać to na zdjęciach w tym czasie słuchają muzyki oraz inne odgłosy puszczane z plyty --[odgłosy innych psów oraz hałasy z wystawy ] Gdy już zasną to mam chwilunie na takie portreciki,obecnie testuje trzy programy graficzne i jest to zrobione za pomocą tych trzech programów. Quote
M&S Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 zdolny jesteś, wobec tego czekam na dalsze efekty fotograficznych eksperymentów;) Quote
Janusz45 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Maks i Spark']zdolny jesteś, wobec tego czekam na dalsze efekty fotograficznych eksperymentów;) @Maks i Spark Gdzie tam zdolny :oops: tylko gonię uciekający Świat;) Pogłębiam wiedzę na temat grafiki komputerowej przy okazji robienia zdjęć maluszkom tak coś w rodzaju przyjemne z pożytecznym:loveu: Teraz zdjęcie Britney JB-Sapiens Rex FCI imię zostało wybrane spontanicznie od Britney Spears jest to sunia która ma w sobie to "coś" wdzięk i elegancję podobnie jak jej ludzka odpowiedniczka:loveu: Quote
M&S Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Fajne są te ramki, a panienka, to chyba aporterem zostanie...;) a będziesz może w Poznaniu z majorką? Quote
Janusz45 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Maks i Spark']Fajne są te ramki, a panienka, to chyba aporterem zostanie...;) a będziesz może w Poznaniu z majorką? @Maks i Spark W Poznaniu nie będę z psami ,obecnie moje psy zdobyły to co chciałem a "wyścig szczurów" za wszelką cenę mnie nie interesuje,chciałbym wyhodować w miarę poprawne Ca de Bou mam na myśli charakter -bo to jest istotą rasy,mam swój plan ,powiem nieskromnie znam się na tym i zbieram potrzebny materiał genetyczny by osiągnąc zamierzony cel. Teraz mogę obserwować szczeniaki z miotu Nuki&Tecla i to są zupełnie inne pod względem charakteru CdB niż które miałem:multi: Je tylko interesują tego typu zabawy: Quote
M&S Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ....no jasne, każdy ma swoje plany:p, wygłaszcz maluchy....;) Quote
Janusz45 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Maks i Spark napisał(a):....no jasne, każdy ma swoje plany:p, wygłaszcz maluchy....;) @Maks i Spark wygłaszcze,wygłaszcze i od Ciebie:loveu: może byś napisał o swoich milusińskich[jaka rasa,co się Tobie w nich najbardziej podoba ogólnie wszystko:loveu: co ich dotyczy-- czekam] Quote
Janusz45 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 @ All Przedstawiam Tecle de Almallutx--mama karmiąca dzieci:loveu: Quote
lolsferros Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Odpisałam na Twojego posta w moim temacie Poprawiłam trochę barwe bo była tragiczna,kupiłeś suke od Małgosi? Quote
Janusz45 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 @lolsferros Dzięki za poprawki i grafikę lepiej to teraz wygląda:loveu: Tak Teclę kupiłem od Gosi jest to na mojej stronie z odpowiednią adnotacją w rodowodzie kto jest właścicielem;) Małgosia jak sama pisała wycofuje się z hodowli na dwa lata ze względu na własne dzieci tak się złożyło że w krótkim czasie ma ich trójkę :loveu: Pozdrowienia Janusz Quote
lolsferros Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Janusz45 napisał(a):@lolsferros Dzięki za poprawki i grafikę lepiej to teraz wygląda:loveu: Tak Teclę kupiłem od Gosi jest to na mojej stronie z odpowiednią adnotacją w rodowodzie kto jest właścicielem;) To gratuluje Janusz45 napisał(a):@lolsferros Małgosia jak sama pisała wycofuje się z hodowli na dwa lata ze względu na własne dzieci tak się złożyło że w krótkim czasie ma ich trójkę :loveu: Pozdrowienia Janusz Ja mam jedno diablątko i mam dosyć,w krótkim czasie to pewnie bliźniaki,ojjjj to ma dziewczyna roboty. Pozdrawiam. Quote
Janusz45 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 lolsferros napisał(a): Ja mam jedno diablątko i mam dosyć,w krótkim czasie to pewnie bliźniaki,ojjjj to ma dziewczyna roboty. Pozdrawiam. @lolsferros Tak ma bliźniaki dwie dziewczynki,fajne kruszynki:loveu: Najważniejsze że zabezpieczyła swoje psy szukając im drugie domy to jest odpowiedzialne postępowanie hodowcy.Mamy z sobą kontakt cały czas a Tecla to nasza inteligentka z miasta Kraka.Mam już prawie wszystkie psy które użyję w hodowli a na pewno posiadam wszystkie typy Ca de Bou:evil_lol: Widziałem na zdjęciach twojego synka fajnie że ma kontakt z psami mam nadzieje dzięki temu wyrośnie na prawego ,wrażliwego człowieka lubiącego oczywiście rasę Ca de Bou;) Quote
lolsferros Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Janusz45 napisał(a):@lolsferros Tak ma bliźniaki dwie dziewczynki,fajne kruszynki:loveu: To ma pełne ręce roboty. Janusz45 napisał(a):@lolsferros Najważniejsze że zabezpieczyła swoje psy szukając im drugie domy to jest odpowiedzialne postępowanie hodowcy.Mamy z sobą kontakt cały czas a Tecla to nasza inteligentka z miasta Kraka.Mam już prawie wszystkie psy które użyję w hodowli a na pewno posiadam wszystkie typy Ca de Bou:evil_lol: Oby wszystkie trafiły dobrze. To ważne jak ma się dobry materiał Hodowlany. Janusz45 napisał(a):@lolsferros Widziałem na zdjęciach twojego synka fajnie że ma kontakt z psami mam nadzieje dzięki temu wyrośnie na prawego ,wrażliwego człowieka lubiącego oczywiście rasę Ca de Bou;) Hahaha.....raczej na sadyste,najbardziej poszkodowany jest Kanar,zakłada mu wiaderka na łeb już o ciągnięciu za jajka nie wspomne,Azharowi wszystko jedno,może z nim wszystko robić on to lubi,reszta bandy ucieka.:evil_lol: Quote
Janusz45 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='lolsferros'] Hahaha.....raczej na sadyste,najbardziej poszkodowany jest Kanar,zakłada mu wiaderka na łeb już o ciągnięciu za jajka nie wspomne,Azharowi wszystko jedno,może z nim wszystko robić on to lubi,reszta bandy ucieka.:evil_lol: @lolsferros Hahaha ....w głównej mierze wszystko zależy od Ciebie jaki kierunek temu "sadyście "wskażesz:loveu: u mnie maluchy bardzo szybko rosną:loveu: już dwukrotnie zostały zaszczepione,są zdrowe, radosne i psotne:evil_lol: zaczynam treningi postawy wystawowej:loveu: Quote
Janusz45 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 @All Moje następne Ca de Bou:multi:BLOODY BULL JB-Sapiens Rex FCI Quote
Janusz45 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 @All BATIDY JB-Sapiens Rex FCI Quote
Janusz45 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 @All Batidy JB-Sapiens Rex FCI i jej pradziadek Jason de Almallutx ZWYCIĘZCA MONOGRAFIK 2002,2003,2004 (legenda rasy Ca de Bou) Quote
Janusz45 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 @All Brutus JB-Sapiens Rex FCI Quote
Janusz45 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Maks i Spark napisał(a):są cudne, a jaka postawa wystawowa :P m. Nie slodź;) są takie jakie powinny być:loveu: wprawdzie to nie jest jeszcze mój ideał ale wszystko przede mną Co do postawy wystawowej to powiem tak:byłem kilka lat temu na wystawie w Lesznie wystawiała tam jedna dziewczyna AST nic by nie było dziwnego ale ona wystawiała go bez ringówki a postawę robił na komendę jednym slowem poezja,po prezentacji na ringu zapytałem ją jak ona do takiej perfekcji doszła ze swoim psem--powiedziała mi to co dzisiaj widziałeś to efekt treningu od 8 tygodnia życia. Quote
Recommended Posts