Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Marks i Spark

Witaj!!!

Maluszki obecnie śpią .:loveu:
Zawsze po jedzeniu idą do bawialni widać to na zdjęciach w tym czasie słuchają muzyki oraz inne odgłosy puszczane z plyty --[odgłosy innych psów oraz hałasy z wystawy ]
Gdy już zasną to mam chwilunie na takie portreciki,obecnie testuje trzy programy graficzne i jest to zrobione za pomocą tych trzech programów.

Posted

[quote name='Maks i Spark']zdolny jesteś, wobec tego czekam na dalsze efekty fotograficznych eksperymentów;)

@Maks i Spark

Gdzie tam zdolny :oops: tylko gonię uciekający Świat;)
Pogłębiam wiedzę na temat grafiki komputerowej przy okazji robienia zdjęć maluszkom tak coś w rodzaju przyjemne z pożytecznym:loveu:
Teraz zdjęcie Britney JB-Sapiens Rex FCI imię zostało wybrane spontanicznie od Britney Spears jest to sunia która ma w sobie to "coś" wdzięk i elegancję podobnie jak jej ludzka odpowiedniczka:loveu:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Fajne są te ramki, a panienka, to chyba aporterem zostanie...;)

a będziesz może w Poznaniu z majorką?

@Maks i Spark

W Poznaniu nie będę z psami ,obecnie moje psy zdobyły to co chciałem a "wyścig szczurów" za wszelką cenę mnie nie interesuje,chciałbym wyhodować w miarę poprawne Ca de Bou mam na myśli charakter -bo to jest istotą rasy,mam swój plan ,powiem nieskromnie znam się na tym i zbieram potrzebny materiał genetyczny by osiągnąc zamierzony cel.

Teraz mogę obserwować szczeniaki z miotu Nuki&Tecla i to są zupełnie inne pod względem charakteru CdB niż które miałem:multi:

Je tylko interesują tego typu zabawy:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....no jasne, każdy ma swoje plany:p, wygłaszcz maluchy....;)

@Maks i Spark

wygłaszcze,wygłaszcze i od Ciebie:loveu: może byś napisał o swoich milusińskich[jaka rasa,co się Tobie w nich najbardziej podoba ogólnie wszystko:loveu: co ich dotyczy-- czekam]

Posted

@lolsferros

Dzięki za poprawki i grafikę lepiej to teraz wygląda:loveu:
Tak Teclę kupiłem od Gosi jest to na mojej stronie z odpowiednią adnotacją w rodowodzie kto jest właścicielem;)
Małgosia jak sama pisała wycofuje się z hodowli na dwa lata ze względu na własne dzieci tak się złożyło że w krótkim czasie ma ich trójkę :loveu:
Pozdrowienia
Janusz

Posted

Janusz45 napisał(a):
@lolsferros

Dzięki za poprawki i grafikę lepiej to teraz wygląda:loveu:
Tak Teclę kupiłem od Gosi jest to na mojej stronie z odpowiednią adnotacją w rodowodzie kto jest właścicielem;)

To gratuluje
Janusz45 napisał(a):
@lolsferros
Małgosia jak sama pisała wycofuje się z hodowli na dwa lata ze względu na własne dzieci tak się złożyło że w krótkim czasie ma ich trójkę :loveu:
Pozdrowienia
Janusz

Ja mam jedno diablątko i mam dosyć,w krótkim czasie to pewnie bliźniaki,ojjjj to ma dziewczyna roboty.
Pozdrawiam.

Posted

lolsferros napisał(a):

Ja mam jedno diablątko i mam dosyć,w krótkim czasie to pewnie bliźniaki,ojjjj to ma dziewczyna roboty.
Pozdrawiam.

@lolsferros

Tak ma bliźniaki dwie dziewczynki,fajne kruszynki:loveu:
Najważniejsze że zabezpieczyła swoje psy szukając im drugie domy to jest odpowiedzialne postępowanie hodowcy.Mamy z sobą kontakt cały czas a Tecla to nasza inteligentka z miasta Kraka.Mam już prawie wszystkie psy które użyję w hodowli a na pewno posiadam wszystkie typy Ca de Bou:evil_lol: Widziałem na zdjęciach twojego synka fajnie że ma kontakt z psami mam nadzieje dzięki temu wyrośnie na prawego ,wrażliwego człowieka lubiącego oczywiście rasę Ca de Bou;)

Posted

Janusz45 napisał(a):
@lolsferros

Tak ma bliźniaki dwie dziewczynki,fajne kruszynki:loveu:

To ma pełne ręce roboty.
Janusz45 napisał(a):
@lolsferros
Najważniejsze że zabezpieczyła swoje psy szukając im drugie domy to jest odpowiedzialne postępowanie hodowcy.Mamy z sobą kontakt cały czas a Tecla to nasza inteligentka z miasta Kraka.Mam już prawie wszystkie psy które użyję w hodowli a na pewno posiadam wszystkie typy Ca de Bou:evil_lol:

Oby wszystkie trafiły dobrze.
To ważne jak ma się dobry materiał Hodowlany.
Janusz45 napisał(a):
@lolsferros
Widziałem na zdjęciach twojego synka fajnie że ma kontakt z psami mam nadzieje dzięki temu wyrośnie na prawego ,wrażliwego człowieka lubiącego oczywiście rasę Ca de Bou;)

Hahaha.....raczej na sadyste,najbardziej poszkodowany jest Kanar,zakłada mu wiaderka na łeb już o ciągnięciu za jajka nie wspomne,Azharowi wszystko jedno,może z nim wszystko robić on to lubi,reszta bandy ucieka.:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='lolsferros']
Hahaha.....raczej na sadyste,najbardziej poszkodowany jest Kanar,zakłada mu wiaderka na łeb już o ciągnięciu za jajka nie wspomne,Azharowi wszystko jedno,może z nim wszystko robić on to lubi,reszta bandy ucieka.:evil_lol:

@lolsferros

Hahaha ....w głównej mierze wszystko zależy od Ciebie jaki kierunek temu "sadyście "wskażesz:loveu:

u mnie maluchy bardzo szybko rosną:loveu:
już dwukrotnie zostały zaszczepione,są zdrowe, radosne i psotne:evil_lol:
zaczynam treningi postawy wystawowej:loveu:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
są cudne, a jaka postawa wystawowa :P

m.

Nie slodź;) są takie jakie powinny być:loveu:
wprawdzie to nie jest jeszcze mój ideał ale wszystko przede mną
Co do postawy wystawowej to powiem tak:byłem kilka lat temu na wystawie w Lesznie wystawiała tam jedna dziewczyna AST nic by nie było dziwnego ale ona wystawiała go bez ringówki a postawę robił na komendę jednym slowem poezja,po prezentacji na ringu zapytałem ją jak ona do takiej perfekcji doszła ze swoim psem--powiedziała mi to co dzisiaj widziałeś to efekt treningu od 8 tygodnia życia.