Jump to content
Dogomania

Nowy Targ- szczeniak- ma tylko czasu 3 dni... POMOCY, DT na cito! ma dom

Recommended Posts

Posted

Może faktycznie trochę przez ten pyszczek:) Ale "na żywo" nie jest aż taki smukły. Na pewno wyrośnie na ladnego psa. Oby nie bezdomnego...

Naprawdę, proszę o pomoc, obawiam się, że z początkiem tygodnia siostry zaczną się niecierpliwić....

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']niestety :(

Jagna nie otwiera mi się link do bazarku w Twoim podpisie , wyskakuje że nie mam dostępu :( o co chodzi ?

Nie wiem, co się dzieje. Ale to jest bazarek "permanentny", cała aktualna oferta jest na stronie www.tupperware.pl Mój zarobek idzie na psiaki

Wracając do tematu, to czy jest jakakolwiek szansa na DT?? Psiak ma góra 3 dni!!

Posted

Jest też problem. Siostry dowiedziały się, kto podrzuca im psy....Po południu może doweim się czegoś więcej, ale siostra powiedziała mi, że podejrzewa, że w niedługim czasie będą miały kolejnego "podopiecznego".....:angryy:
Pytanie do znawców- czy można coś zrobić, jeśli się okaże, że ktoś rozmnaża swoje psy, a potem je jeden za drugim porzuca?

Posted

JagnaP napisał(a):

Pytanie do znawców- czy można coś zrobić, jeśli się okaże, że ktoś rozmnaża swoje psy, a potem je jeden za drugim porzuca?

Pójść do tego kogoś i namówić na sterylizację?

Posted

Odpada. To bardzo biedna rodzina, siostry często im pomagały, dokarmiały itp. Nie będzie ich stać. I z tego co wiem, kwestia sterylizacji to dla nich niepotrzebna fanaberia, a próby rozmowy na ten temat skończą się wyrzuceniem a ich domu...

• 2 years later...