MiK-Jozefow Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Witam!!! Mam 8-letnią suczkę yorka, u której stwierdzono przepuklinę. Niestety sunia ma kiepskie serducho i jest problem z narkozą... Czy ktoś mógłby mi dobrze polecić czy lepiej jest robić narkoze wziewną czy zwykłą?? i gdzie w Warszawie najlepiej zoperować sunię?? Bardzo proszę o pomoc... Quote
Abrakadabra Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ostatnio Kometa tłumaczyła mi, że wziewna w takich przypadkach jest bezpieczniejsza. Ja mam zaufanie do wetów na Powstańców Śląskich 101. Ale to tylko moje prywatne zdanie. Dokładnie taką samą operację robili mojej yorczce. Ale jest "zdrowa jak koń". Quote
MiK-Jozefow Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Myśleliśmy nad sggw, ale nie miałam nigdy styczności z tamtymi lekarzami... Quote
taks Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jasne, że bezpieczniejsza wziewna...Ale radzę sprawdzić wcześniej (EKG) czy nie ma zaburzeń rytmu A czemu zamieszczasz ten wątek w dziale "nowotwory"?;) Quote
MiK-Jozefow Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='taks']Jasne, że bezpieczniejsza wziewna...Ale radzę sprawdzić wcześniej (EKG) czy nie ma zaburzeń rytmu Robiliśmy ekg no i własnie w nim wyszło ze są jakieś lekkie nieprawidłowości, dlatego mała dostała leki i odstawiliśmy operacje na ok miesiąc, a ze teraz się zbliża termin to nie wiem gdzie i co robić... A czemu zamieszczasz ten wątek w dziale "nowotwory"?;) No bo nie widziałam pod co to podczepić... ;/ Quote
Recommended Posts