Ra_dunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 To na pewno by go uszczęśliwiło :) Jak był tylko ze mną to nawet nie wykazywał takiego ADHD :D Mogłam poczytać książkę - a on zwijał się obok w kłębuszek... A czy istnieją jakieś przesłanki, że Pani może mieć alergię? Czy to tylko tak - profilaktycznie? Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 coooo? łał :D to ja też trzymam kciuki! Jump byłby szczęśliwy! Quote
makatka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No niestety istnieją- na kocią sierść jest uczulona, na pokarmy na które wcześniej nie była też. Stąd testy na alergię, bo psy w domu jej rodziców czas jakiś temu były ale testy muszą potwierdzić czy się nic w sprawie psiej sierści nie zmieniło. Wczoraj w ogóle się telefony o małego urywały- dzwoniła pani z Poznania i ze Starej Iwicznej. Zostawiłam sobie furteczkę i poprosiłam o telefony w piątek, bo wtedy będę mogła prawdopodobnie powiedzieć czy mały nadal jest do adopcji czy już znalazł swojego człowieka :) Quote
Ra_dunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Czyli dzisiaj już będzie coś wiadomo... mam nadzieje, że będą to tylko pozytywne informacje :) Quote
makatka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Pani przed 17 przyjeżdża po Jumpuśka :placz: z :sweetCyb: Quote
agaciaaa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Czyli nie jest uczulona? :) Super :multi: Quote
bila1 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 no super:multi:powodzenia w nowym domu, Jumper:multi::multi::multi: Quote
makatka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Maluszek został wyekspediowany do domku a mnie nie dość, że smutno, pusto i brakuje przewalającego się po domu kłapiącego paszczękami tajfunu to jeszcze "niemożebnie" wstyd. Powiedziałam, że Jumpuś pięknie jeździ samochodem a po 10 minutach miałam wieści o dwóch siusiankach i udekorowaniu tapicerki zjedzonym rano śniadankiem. Piękny początek współpracy. Pokazał się z najlepszej strony. Pocieszam się tym, że skoro na dzień dobry dał taki popis to jeśli pańcia od razu nie uciekła z wielkim krzykiem to już jej nic nie będzie straszne. Mam nadzieję, że wątek będzie kontynuowany przez nowy domek i będziemy regularnie mieć jakieś wieści :) Quote
Tengusia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 to super ze chociaz on znalazl domeczek :multi::multi::multi::multi: Quote
Ra_dunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 SUPER :multi::loveu::multi: Powodzenia w nowym domku Jumpusiu i już więcej nie rozrabiaj ;) Tak ślicznie jeździłeś ze mną samochodem, więc na pewno będziesz jeździł i z nową Panią :cool3: To na pewno stres... tak jak pisałaś mi w smsie Makatko... W końcu znowu w drodze, znowu w niewiadome... no i z daleka od Wiedźmy, z którą już się przecież zaprzyjaźnił... Będzie dobrze :D Czekam niecierpliwie na relacje z nowego domku :loveu: Quote
Charly Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 o wow:multi::multi::multi: Powiodlo się Jumperkowi:loveu::loveu::loveu: Quote
makatka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Nie dość, że mu się powiodło to pańcia go wozi na trzygodzinne spacery do Kampinosu. Jak ja im zazdroszczę :D Dla mnie wypad za miasto autobusami to ok 2 h tłuczenia się w jedną stronę a jako, że busy w kierunku puszczy są zazwyczaj zapchane "co do ostatniej szpileczki" to strach brać psa żeby go niezadeptali. A w ogóle Jumperek podbija wszystkie serca i rodzina też już się zakochała :> Quote
Ra_dunia Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 3 godzinne spacery dla Jumpa wow - to jest coś co on uwielbia :) Skoro Pańcia go wozi, to wnioskuję, że już nie robi jej niespodzianek w czasie jazdy :razz: Makatka - a u Was w domu to pewnie teraz pusto, co? Quote
makatka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Mocno pustawo, a Wiedźma znów śpi całymi dniami. Quote
Uran Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło i że mogłam pomóc. Czekam też na wieści od nowej Pani :) A jak by ktoś dzwonił to można polecać jeszcze sunię szczylkę, która jest u Rufusowej :razz: Quote
Ra_dunia Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Są jakieś informacje z domku Jumpera? Mam nadzieję, że chłopak zachowuje się wzorowo :cool3: Quote
makatka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Buu.. Weronia ma zapchaną skrzynkę, a ja nie wiem czy umowę zeskanować czy pocztą rzucić... Coś co dostałam w niedzielę późniejszym wieczorem i dopiero teraz mi się udało zmobilizować żeby przerzucić... "I po spacerze..." Quote
Ra_dunia Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='makatka']Buu.. Weronia ma zapchaną skrzynkę, a ja nie wiem czy umowę zeskanować czy pocztą rzucić... Coś co dostałam w niedzielę późniejszym wieczorem i dopiero teraz mi się udało zmobilizować żeby przerzucić... "I po spacerze..." Słooodziak :loveu: Umowę chyba wystarczy zeskanować... Quote
makatka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Btw: Jumper został przechrzczony na Cylindra xD Quote
mru Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 hihihi Cylinder :D nie no, to domek jak się patrzy! życzę powodzenia i czekam na wieści Quote
Ra_dunia Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 A co tam u młodego? Bo ja ciągle mam telefony w jego sprawie :crazyeye: jeden dosłownie przed chwilą... Dziewczyny - może już zdejmijcie jego ogłoszenia? ;) Quote
Ra_dunia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 hmmm... jak sądzicie - kiedy wizyta poadopcyjna? ;) Quote
makatka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Młody sobie nadwyrężył łapstwo brykając z psiakami. "Odkurzaczuje" nadal wszystko co się da i jak się da-jedzenie to chyba jego naczelny Bóg i książki też podpadają pod kategorię "smakowite". Prawie jak mól normalnie ^^' I podobno zgrzeczniał :D A już w ogóle aniołek jak go pani ma w zasięgu wzroku. Co by się zgadzało bo u mnie stały otwarte wory z karmą na podłodze i jak się do nich czaił zawsze się oglądał czy patrzę. Widząc mój wzrok robił "mewy białe mewy ja tylko chciałem dolizać po raz dziesiąty swoją miseczkę i wcale a wcale niczym innym się nie interesowałem". Quote
Ra_dunia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 I jak tam nasz aniołek i mól książkowy? ;) Jakieś wieści z frontu? Quote
Recommended Posts