makatka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 O sunię też wczoraj miałam pytanie z allegro. Quote
Charly Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 nie tego nie przeczytała,. weronia cos mi mowila, a potem Ty na gg, ale jakos mnie to ominęlo:-o. Szok- jak to dobrze, że jest juz bezpieczny Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 makatka napisał(a):O sunię też wczoraj miałam pytanie z allegro. Makatka - co do suni, to by trzeba było się z Weronią kontaktować. Niestety ja nie mam dokładnych informacji na jej temat :( Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Zobaczcie jaki Jumper jest śliczny :) Z cyklu SPACEROWE SZALEŃSTWO :D: Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 makatka napisał(a):O sunię też wczoraj miałam pytanie z allegro. Chodzi o sunię, która z Jumperem przyjechała??????? Jest masakra ogólnie, bo wczoraj zabrałyśmy ją z nowego domu, który okazał się być.. hmm, beznadziejnym. Właśnie będę suni robiła wątek, jak zrobię, dam znać. Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 sory za offa.. POMOCY!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10983133#post10983133 Quote
makatka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jakie roześmiane brykadło :D super te zdjątka :D :D Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nowy wątek Saby, ktora przyjechała z Jumperem!!! Wczoraj drugi dom oddał sunię- sprawa pilna: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10983326#post10983326 Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Link już w pierwszym poście... Quote
makatka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 TŻt wrócił wcześniej, puścił zwierzaki na żywioł. W momencie, w którym wróciłam rzuciły się oba łaciaki mnie witać. Cienia burknięcia na siebie wzajem o względy nie było :) Quote
mru Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 łaaaał :crazyeye: u mnie - niemożliwe... Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='makatka']TŻt wrócił wcześniej, puścił zwierzaki na żywioł. W momencie, w którym wróciłam rzuciły się oba łaciaki mnie witać. Cienia burknięcia na siebie wzajem o względy nie było :) No to pięknie :) Może to jest metoda ;) puścić je na żywioł :cool3: A oto dowód jaki Jumpuś jest piękny, cudowny, wspaniały i wyjątkowy :loveu: Widziałyście cioteczki psiaka, który ładniej by pozował?? a zaznaczam, że ma ADHD :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
makatka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Huh... a ja myślałam, że to zadrapanie na nosie zrobiła mu Wiedźma jak się kotłowały. Jak wczoraj po południu TŻt usiłował się na chwilę zdrzemnąć to go oba zgodnie oblazły i robiły za kaloryferki. Rano przy śniadaniu też zgodnie oba ćwiczyły pozy i miny idealnego żebraka. Najgorsze jest to, że jak się kotłują i mają dość to się kładą tylko po to, żeby dwie minuty później któreś (i nie zawsze jest to Jump) zaczęło zaczepiać i zaczynać wścik od nowa. Wczoraj myślałam, że je zabiję jak się skłębiłam w łózku z książką, oba się przytuliły tylko po to żeby mi się za chwilę zacząć przewalać nad głową i kłapać paszczami. Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Zadrapanie już było jak Jump przyjechał. Jak się dokładnie przyjrzysz to ma jeszcze parę zadrapań i blizn :( Super, że miłość kwietnie :D Quote
Charly Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 JUmperek piesek z charakterkiem;):multi:. Nie da się ukryc:loveu:. Zdjęcia wszystko zdradzają:lol:. Jest przepiękny:) Quote
makatka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Że blizny i nadgryzione uszko ma to świetnie wiem ;) Moja też "bliznowata" ;) W dodatku klonosław naśladuje sucz we wszystkim- np w kocim ocieraniu się o pufę, czy wpychaniu łba pod pachę w ramach przytulodrzemki. Quote
bila1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 no masz:lol:ale zgrana para:evil_lol:spokoju juz nie zaznasz:eviltong: Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 To do jutra śliczny psiaku :) Bądź grzeczny i nie przysparzaj Makatce problemów :) Quote
makatka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 No więc chciałam powiedzieć, że: RATUNKU POMOCY! ;) Właśnie przeprowadzony wywiad telefoniczny z naszym wetem wykazał, że na kompleksowe szczepienie malucha potrzeba 75zł + 25 zł wścieklizna (+koszt wizyty) a ja w tym miesiącu mam nawet nie dołek tylko depresję finansową więc proszę dobre ludki o zrzutkę na Jumperka (faktura oczywiście będzie i będzie do wglądu na wątku). A zaszczepić go trzeba koniecznie bo mam info od Weroni, że jednak nie został wcześniej zaszczepiony. Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Jaki jest koszt wizyty? I na jakie konto pieniążki? Podaj na PW ;) cośtam na mojego kochanego malucha przeleję... Grzegorz nie wie czy młody był zaszczepiony. Rzeczywiście okazało się, że fundacja go nie szczepiła. Quote
makatka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Za szczepionkę ogólną przeciw zakaźnym jednak 55 zł a nie 75 ;). Wściekliznę szczepimy za 2 tyg- 25 zł. Quote
makatka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 aaa... kotki dwa, aaa diabelskie oby dwaaaa... alleluja i do przodu! profesja: żebrak- tylko dla wysokozaawansowanych Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 ATAK KLONÓW :loveu: Rewelacja :lol: Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Oprócz szczepień potrzebne jest też wspomożenie Jumpa witaminkami. Sądzę, że ze spokojem będzie potrzeba około 150 PLN... Sierść malucha jest w niezbyt dobrym stanie :( Wpisałam info w pierwszym poście i zabieram się na zbieranie rzeczy na bazarki :) Na pewno jeden kryminalno - sensacyjny :D Drugi... czy cioteczki reflektowałyby na piękne serwetki, obrusiki i bieżniki? Co prawda "jednorazowe" ;) ale za to super jakości :D W dotyku jak normalny materiał (firmy "Duni"). Quote
Recommended Posts