Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zabsko1980 napisał(a):
aha... nio i jak z utrzymaniem czystosci w domu, jak sie zachowuje podczas nieobecnosci wlasciciela w domu, nio i czy byl juz moze u weterynarza i czy wiadomo jaka bedzie duza. bardzo prosze o odpowiedz.

Wiem że załatwia się na dworze. Nic więcej nie wiem:(:oops:
Mamusia jest taka z 5 kg, ale ojciec nieznany.
Wybacz, ale nie sadzę ze pan 70-letni da sobie radę z maluchem:shake:

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malutka jutro jedzie do Cioci Demi na chwilkę, bo ta ciotka zapsiona na maxa :(
Ciociu Bianko, napisałam pw:roll:
Od rana będę tylko pod telefonem, jak by co

Posted

demi napisał(a):
tak czy siak to do mnie suńka przyjedzie jutro;) Edi zadzwoniła, i co jak co, ale szczeniaka to u siebie przepchnę, bo dorosły by już nie wchodził w rachube- przynajmniej na dzień dzisiejszy;)

tak, ktoś z Poznania by ją wziął i nawet przyjechał, tylko, ze jeszcze się rozmowy toczą:razz: ale zapomniałam, ze to co przez tel sie uzgodni to tu trzeba napisać, bo telepatycznie nie zawsze można sie dogadać- mój błąd:lol:

Demi i to podobno ja jestem zbzikowana? :evil_lol:

Posted

Edi100 napisał(a):
Malutka jutro jedzie do Cioci Demi na chwilkę, bo ta ciotka zapsiona na maxa :(

czy to tak na chwilke to się okaże, bo ja już te chwilki znam:diabloti:

Posted

dami proszé znow o twoj numer, to pozmieniam malej w ogloszeniach. Co dawanie szczeniaka 70-letniemu panu to tez jestem za NIE.
Taki Pan powienne wziásc sobie spokojnego starszego psiaka, a nie bron boze szczeniaka. Troche to brutalne, ale trzeba patrzec realnie

Posted

dla pana wiekowego, ani szczeniak nie dobry, ani starszy psiak. szczek za ruchliwy, a astraszy za chorowity, starsi ludzie nie maja nieraz na leki dla siebie samych, a co dopiero dla psa. taki 5,6,7 lat jest ok.
a sunka wlasnie spi w moim nogach, jest slodka jaj laleczka. ladnie zrobila kupke i siusku na dworze. poszwedala sie po mieszkaniu. teraz w koncu spi. zaraz kilka zdjec :) malizny

Posted

do demi, 693511896, to jej nr, a u mnie jest przelotem, od rana, wkrotce przejmie ja demi. a teraz malizna znowu spi na moich kapciach, haha, a one nie sa wygodniejsze od poslanka. dziwadlo male rude haha. slodkie.

Posted

irysek napisał(a):
do demi, 693511896, to jej nr, a u mnie jest przelotem, od rana, wkrotce przejmie ja demi. a teraz malizna znowu spi na moich kapciach, haha, a one nie sa wygodniejsze od poslanka. dziwadlo male rude haha. slodkie.

Dzięki cioteczko za opiekę nad Malutką. Mała została u iryska w locie, żebym inne sprawy mogła załatwić:diabloti:
Demi, dla Ciebie też całus:loveu:

Posted

irysek napisał(a):
malucha znowu spi, a z demi popijamy kawke.

hehe, nom, kawusia super:cool3: dzięki bardzo;) Irysek nakarmiła małą, później mnie, a na koniec do domku zawiozła:loveu:

Mała jest przecudowna:loveu: Ojciec tylko oczami przewraca, mama chwile się pozłościła, a teraz na rękach ją nosi:roll:
Moje psiaki jako tako ją tolerują, wiec chyba noc przeżyjemy:lol:

Posted

cioteczki porobcie jej jakies ogloszenia, ja czasowo nie daje rade :-(, jak ktoras moze to nich ja wystawi na kupiepsa.pl i gumtree wroclaw jeszcze raz oraz centrumofert.com.pl itd...to malutka domek znajdzie szybko, ale ludzie muszą się o niej dowiedziec.

Posted

Kurcze, co za noc !!!:crazyeye:

To małe dziadostwo w ogóle spać mi nie dało, jak nie za ucho to za nos łapała, albo oczy:lol: Albo mruczenie i rozpychanie:evil_lol: najlepsze było, jak sie obudziłam a ta mi wariatka mała ssała szyję:roll:

Oczywiście nie obeszło się bez zazdrości...:shake: Majusia (ta z avatarka) oczywiście na dzień dobry osikała mi łóżko:mad: a jak już myślałam, że się dogadały, to się na małą rzuciła z zębami- na szczęście tylko postraszyła, ale krzyku było co niemiara:angryy:

I tak jak mała szalała, tak się teraz wtuliła we mnie i ją nosze, bo się na razie boi:shake:

Za to Czuczmaczek pozwala jej ze sobą zrobić wszystko:evil_lol: Tak jak Biśka- niby też szczeniak- nienawidził i by zjadł przy pierwszej lepszej okazji, tak ona mu na głowę wchodzi a on nawet źle nie popatrzy:loveu:

Ja dzisiaj już miałam jeden telefon w sprawie malutkiej- od jednej babeczki, która ode mnie Pyśkę wzięła:multi: Przesłałam zdjęcia i zobaczymy, może zaczniemy działać:razz:

Posted

niechorzynka napisał(a):
nie za bardzo mi pasuje nr kom. nie jest za długi??

jest:oops: miała być przerwa zamiast "0" już poprawiam powyzej;)
czyli 693-511-896 :roll: