Edi100 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 zabsko1980 napisał(a):aha... nio i jak z utrzymaniem czystosci w domu, jak sie zachowuje podczas nieobecnosci wlasciciela w domu, nio i czy byl juz moze u weterynarza i czy wiadomo jaka bedzie duza. bardzo prosze o odpowiedz. Wiem że załatwia się na dworze. Nic więcej nie wiem:(:oops: Mamusia jest taka z 5 kg, ale ojciec nieznany. Wybacz, ale nie sadzę ze pan 70-letni da sobie radę z maluchem:shake: Quote
Edi100 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Malutka jutro jedzie do Cioci Demi na chwilkę, bo ta ciotka zapsiona na maxa :( Ciociu Bianko, napisałam pw:roll: Od rana będę tylko pod telefonem, jak by co Quote
ulvhedinn Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 demi napisał(a):tak czy siak to do mnie suńka przyjedzie jutro;) Edi zadzwoniła, i co jak co, ale szczeniaka to u siebie przepchnę, bo dorosły by już nie wchodził w rachube- przynajmniej na dzień dzisiejszy;) tak, ktoś z Poznania by ją wziął i nawet przyjechał, tylko, ze jeszcze się rozmowy toczą:razz: ale zapomniałam, ze to co przez tel sie uzgodni to tu trzeba napisać, bo telepatycznie nie zawsze można sie dogadać- mój błąd:lol: Demi i to podobno ja jestem zbzikowana? :evil_lol: Quote
demi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Edi100 napisał(a):Malutka jutro jedzie do Cioci Demi na chwilkę, bo ta ciotka zapsiona na maxa :( czy to tak na chwilke to się okaże, bo ja już te chwilki znam:diabloti: Quote
demi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ulvhedinn napisał(a):Demi i to podobno ja jestem zbzikowana? :evil_lol: ja też, ale tak tylko tyci:evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dami proszé znow o twoj numer, to pozmieniam malej w ogloszeniach. Co dawanie szczeniaka 70-letniemu panu to tez jestem za NIE. Taki Pan powienne wziásc sobie spokojnego starszego psiaka, a nie bron boze szczeniaka. Troche to brutalne, ale trzeba patrzec realnie Quote
irysek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dla pana wiekowego, ani szczeniak nie dobry, ani starszy psiak. szczek za ruchliwy, a astraszy za chorowity, starsi ludzie nie maja nieraz na leki dla siebie samych, a co dopiero dla psa. taki 5,6,7 lat jest ok. a sunka wlasnie spi w moim nogach, jest slodka jaj laleczka. ladnie zrobila kupke i siusku na dworze. poszwedala sie po mieszkaniu. teraz w koncu spi. zaraz kilka zdjec :) malizny Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 to przelisliczna ta malunia tylko co ona robi u Ciebie irysku? Myslam ze do demi jedzie . To dajcie znac do kogo dac namiary w jej ogloszeniach? Quote
irysek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 do demi, 693511896, to jej nr, a u mnie jest przelotem, od rana, wkrotce przejmie ja demi. a teraz malizna znowu spi na moich kapciach, haha, a one nie sa wygodniejsze od poslanka. dziwadlo male rude haha. slodkie. Quote
Edi100 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 irysek napisał(a):do demi, 693511896, to jej nr, a u mnie jest przelotem, od rana, wkrotce przejmie ja demi. a teraz malizna znowu spi na moich kapciach, haha, a one nie sa wygodniejsze od poslanka. dziwadlo male rude haha. slodkie. Dzięki cioteczko za opiekę nad Malutką. Mała została u iryska w locie, żebym inne sprawy mogła załatwić:diabloti: Demi, dla Ciebie też całus:loveu: Quote
irysek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 malucha znowu spi, a z demi popijamy kawke. Quote
demi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 irysek napisał(a):malucha znowu spi, a z demi popijamy kawke. hehe, nom, kawusia super:cool3: dzięki bardzo;) Irysek nakarmiła małą, później mnie, a na koniec do domku zawiozła:loveu: Mała jest przecudowna:loveu: Ojciec tylko oczami przewraca, mama chwile się pozłościła, a teraz na rękach ją nosi:roll: Moje psiaki jako tako ją tolerują, wiec chyba noc przeżyjemy:lol: Quote
zmierzchnica Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Aj, to niesprawiedliwie wcześniej mamę dziewczynki oceniłam ;) Cieszę się, że malutka już bezpieczna, oby szybko do domku swojego trafiła :) Quote
irysek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 trafi szybko, pewnie nawet bardzo szybko. Quote
Edi100 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 irysek napisał(a):trafi szybko, pewnie nawet bardzo szybko. Oby to było proroctwo!:) Quote
niechorzynka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dzisiaj akcja "podnoszę" więc i ta maleńka na górę :) (coby nikt o niej nie zapomniał ). tylko tyle mogę zrobić:( Quote
GoskaGoska Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 cioteczki porobcie jej jakies ogloszenia, ja czasowo nie daje rade :-(, jak ktoras moze to nich ja wystawi na kupiepsa.pl i gumtree wroclaw jeszcze raz oraz centrumofert.com.pl itd...to malutka domek znajdzie szybko, ale ludzie muszą się o niej dowiedziec. Quote
demi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kurcze, co za noc !!!:crazyeye: To małe dziadostwo w ogóle spać mi nie dało, jak nie za ucho to za nos łapała, albo oczy:lol: Albo mruczenie i rozpychanie:evil_lol: najlepsze było, jak sie obudziłam a ta mi wariatka mała ssała szyję:roll: Oczywiście nie obeszło się bez zazdrości...:shake: Majusia (ta z avatarka) oczywiście na dzień dobry osikała mi łóżko:mad: a jak już myślałam, że się dogadały, to się na małą rzuciła z zębami- na szczęście tylko postraszyła, ale krzyku było co niemiara:angryy: I tak jak mała szalała, tak się teraz wtuliła we mnie i ją nosze, bo się na razie boi:shake: Za to Czuczmaczek pozwala jej ze sobą zrobić wszystko:evil_lol: Tak jak Biśka- niby też szczeniak- nienawidził i by zjadł przy pierwszej lepszej okazji, tak ona mu na głowę wchodzi a on nawet źle nie popatrzy:loveu: Ja dzisiaj już miałam jeden telefon w sprawie malutkiej- od jednej babeczki, która ode mnie Pyśkę wzięła:multi: Przesłałam zdjęcia i zobaczymy, może zaczniemy działać:razz: Quote
niechorzynka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jak ma wyglądać takie ogłoszdenie na gumtree?? do kogo kontakt...ja postaram się zrobić?? proszę o jakieś info?? Quote
demi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 hm... jak to chyba muszą sie specjaliści wypowiedzieć;) jeśli chodzi o kontakt, to do mnie 693-511-896 i 071-354-18-21;) z góry dzieki!! Quote
GoskaGoska Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ona ma u nie takie zwykle allgero: http://allegro.pl/item448475679_szczeniaczek_sunia_2miesieczna_wroclaw_i_okolice.html Quote
niechorzynka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 demi napisał(a):hm... jak to chyba muszą sie specjaliści wypowiedzieć;) jeśli chodzi o kontakt, to do mnie 6930511-896 i 071-354-18-21;) z góry dzieki!! nie za bardzo mi pasuje nr kom. nie jest za długi?? Quote
demi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 niechorzynka napisał(a):nie za bardzo mi pasuje nr kom. nie jest za długi?? jest:oops: miała być przerwa zamiast "0" już poprawiam powyzej;) czyli 693-511-896 :roll: Quote
Recommended Posts