Edi100 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Żmigród. Ma 2 miesiące i miodowe krótkie futerko. Urodziła się na wsi, w budzie gdzie miała dołączyć wraz z rodzeństwem za TM, jak pozostałe co przychodziły na świat, ale dziewczynka ją i rodzeństwo zabrała od swego wuja bez zgody rodziców do domu i ocaliła życie! Dziś przyszła do mnie po pomoc, bo już nie wie gdzie szukać dobrych ludzi. Była trójka a ta dziewczynka sama dwójce znalazła domki i została ta kruszynka:( Ma czas do weekendu by mała znalazła domek.Nie wiem czy uda mi się znaleźć jej domek do soboty, dlatego błagam o DT. Mam nadzieję ze pomożecie kochani. KropkaKropka wstawi fotki. Quote
czarna anda Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 wstaw fotki znam dziewczyne ktora swego czas powiedziala ze przyjmie szczeniaka sprobuje sie z nia skontaktować Quote
Edi100 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 czarna anda napisał(a):wstaw fotki znam dziewczyne ktora swego czas powiedziala ze przyjmie szczeniaka sprobuje sie z nia skontaktować Dziękuję. Ogarniemy tylko swoje psiaki i Kropka wstawi. Quote
GoskaGoska Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 a te telefony co miala Bianka w sprawie szczeniakow i juz poszly moze ktos od niej by wziąśc jakies namiary? A czy ten szczeniak mogłby iść do DS odrazu. Pytam , bo schronie nie ma szczeniakow, to moze szybko by znalaz domek. Proszę podaj numer jak sie kontaktowac w sprawie adpocji - im szybciej sie zacznie szukac tym szybciej sie domek znajdzie Quote
Edi100 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 GoskaGoska napisał(a):a te telefony co miala Bianka w sprawie szczeniakow i juz poszly moze ktos od niej by wziąśc jakies namiary? A czy ten szczeniak mogłby iść do DS odrazu. Pytam , bo schronie nie ma szczeniakow, to moze szybko by znalaz domek. Proszę podaj numer jak sie kontaktowac w sprawie adpocji - im szybciej sie zacznie szukac tym szybciej sie domek znajdzie Może iśc od razu do DS! Namiary na mnie, to maleństwo jest teraz u dziewczynki dwie klatki ode mnie. 0607035775 Zaraz będą fotki Quote
Kara. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Cudne maleństwo:loveu: I jaka dzielna ta dziewczynka:crazyeye: Żeby takich było więcej :lol: Quote
Edi100 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 KropkaKropka napisał(a):szłoooodka :loveu: Kto pokocha ślicznotkę? Quote
GoskaGoska Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 zrobilam allegro jej na 3 dni, kupiepsa i zaraz dołoże gumtree.pl jako , ze nie ma w schronisku szczniakow mam nadzieję, ze bedzie duze zainteresowanie.. Quote
Edi100 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 GoskaGoska napisał(a):zrobilam allegro jej na 3 dni, kupiepsa i zaraz dołoże gumtree.pl jako , ze nie ma w schronisku szczniakow mam nadzieję, ze bedzie duze zainteresowanie.. Dziękuję w imieniu suńki:loveu: Quote
Edi100 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 niechorzynka napisał(a):spadła maleńka... Zadzwonił miły Pan,mieszka w domku z ogrodem. Niunie wypatrzył na allegro ( dzięki cioteczko:loveu:), jak dobrze pójdzie to Pan sam po małą przyjedzie, bo to niedalko mnie:) Trzymajcie kciuki! Quote
Edi100 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 niechorzynka napisał(a):spadła maleńka... Zadzwonił miły Pan,mieszka w domku z ogrodem. Niunie wypatrzył na allegro ( dzięki cioteczko:loveu:), jak dobrze pójdzie to Pan sam po małą przyjedzie, bo to niedaleko mnie:) Trzymajcie kciuki! Quote
majku33krakow Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Edi100 napisał(a):Zadzwonił miły Pan,mieszka w domku z ogrodem. Niunie wypatrzył na allegro ( dzięki cioteczko:loveu:), jak dobrze pójdzie to Pan sam po małą przyjedzie, bo to niedalko mnie:) Trzymajcie kciuki! a domek sprawdziliscie?martwie sie o pieski,bo ludzie bsa okrutni. Quote
GoskaGoska Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 pewnie , ze kciuki trzymamy, choc mysle ze telefon bedzie sie urywac :) bo tylko narazie 27 osob sunie obejrzało, a juz dzwonia:eviltong:. Ale moze to właśnie ten domek dla niej.Tylko dobrze by bylo, zeby sunie pozniej wysterylizowac. Bedziesz umowę adopcyjna podpisywac do suni? Quote
JustynaM. Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ja tez trzymam kciuki -mala jest sliczna ,mysle ze szybko znajdzie domek,czekamy na info. co z sunia Quote
Edi100 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 GoskaGoska napisał(a):pewnie , ze kciuki trzymamy, choc mysle ze telefon bedzie sie urywac :) bo tylko narazie 27 osob sunie obejrzało, a juz dzwonia:eviltong:. Ale moze to właśnie ten domek dla niej.Tylko dobrze by bylo, zeby sunie pozniej wysterylizowac. Bedziesz umowę adopcyjna podpisywac do suni?Oczywiście, wszystko pod kontrolą!Jak zwykle:diabloti: Quote
GoskaGoska Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ja dostałam maila dzis w sprawie, ale...cos mi się wydaje podejrzany. HM..słowa , ze ktoś chce przejąć szczeniaka jakos dziwnie zabrzmialo dla mnie. I Pan podał swoj nr , zeby to do niego zadzwonic....coz odpisalam , ze jesli jest powaznie zainteresowany adpocja i podpisaniem umowy adopcyjnej to musi sam zadzownic pod wskazany numer. Gdyby dzwonil jakis pAdam to lepiej się go dobrze o wszytsko wypytaj. Quote
Edi100 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 GoskaGoska napisał(a):Ja dostałam maila dzis w sprawie, ale...cos mi się wydaje podejrzany. HM..słowa , ze ktoś chce przejąć szczeniaka jakos dziwnie zabrzmialo dla mnie. I Pan podał swoj nr , zeby to do niego zadzwonic....coz odpisalam , ze jesli jest powaznie zainteresowany adpocja i podpisaniem umowy adopcyjnej to musi sam zadzownic pod wskazany numer. Gdyby dzwonil jakis pAdam to lepiej się go dobrze o wszytsko wypytaj. Zadzwonił, nie podobał mi się.:( Tamten wczesniejszy domek sie wycofał:( Bo dziś córka przywiozła szczeniaka chłopczyka do domu, a ja rozmawiałm z tatą. No nic, czekamy dalej! Quote
GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a co z nia bedzie w weekend? schron? Quote
Edi100 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 GameBoy napisał(a):a co z nia bedzie w weekend? schron? Nie, nie! Nie dopuszczę do tego, bo zginie tam. Jestem dobrej myśli. Dzukamy Domku intensywnie ,ale może jakiś DT w razie "W" się zwolni:roll: Quote
Recommended Posts