Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żmigród. Ma 2 miesiące i miodowe krótkie futerko. Urodziła się na wsi, w budzie gdzie miała dołączyć wraz z rodzeństwem za TM, jak pozostałe co przychodziły na świat, ale dziewczynka ją i rodzeństwo zabrała od swego wuja bez zgody rodziców do domu i ocaliła życie! Dziś przyszła do mnie po pomoc, bo już nie wie gdzie szukać dobrych ludzi. Była trójka a ta dziewczynka sama dwójce znalazła domki i została ta kruszynka:( Ma czas do weekendu by mała znalazła domek.Nie wiem czy uda mi się znaleźć jej domek do soboty, dlatego błagam o DT. Mam nadzieję ze pomożecie kochani.
KropkaKropka wstawi fotki.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czarna anda napisał(a):
wstaw fotki
znam dziewczyne ktora swego czas powiedziala ze przyjmie szczeniaka
sprobuje sie z nia skontaktować

Dziękuję. Ogarniemy tylko swoje psiaki i Kropka wstawi.

Posted

a te telefony co miala Bianka w sprawie szczeniakow i juz poszly moze ktos od niej by wziąśc jakies namiary?
A czy ten szczeniak mogłby iść do DS odrazu. Pytam , bo schronie nie ma szczeniakow, to moze szybko by znalaz domek. Proszę podaj numer jak sie kontaktowac w sprawie adpocji - im szybciej sie zacznie szukac tym szybciej sie domek znajdzie

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a te telefony co miala Bianka w sprawie szczeniakow i juz poszly moze ktos od niej by wziąśc jakies namiary?
A czy ten szczeniak mogłby iść do DS odrazu. Pytam , bo schronie nie ma szczeniakow, to moze szybko by znalaz domek. Proszę podaj numer jak sie kontaktowac w sprawie adpocji - im szybciej sie zacznie szukac tym szybciej sie domek znajdzie

Może iśc od razu do DS! Namiary na mnie, to maleństwo jest teraz u dziewczynki dwie klatki ode mnie. 0607035775
Zaraz będą fotki

Posted

GoskaGoska napisał(a):
zrobilam allegro jej na 3 dni, kupiepsa i zaraz dołoże gumtree.pl jako , ze nie ma w schronisku szczniakow mam nadzieję, ze bedzie duze zainteresowanie..

Dziękuję w imieniu suńki:loveu:

Posted

niechorzynka napisał(a):
spadła maleńka...

Zadzwonił miły Pan,mieszka w domku z ogrodem. Niunie wypatrzył na allegro ( dzięki cioteczko:loveu:), jak dobrze pójdzie to Pan sam po małą przyjedzie, bo to niedalko mnie:)
Trzymajcie kciuki!

Posted

niechorzynka napisał(a):
spadła maleńka...

Zadzwonił miły Pan,mieszka w domku z ogrodem. Niunie wypatrzył na allegro ( dzięki cioteczko:loveu:), jak dobrze pójdzie to Pan sam po małą przyjedzie, bo to niedaleko mnie:)
Trzymajcie kciuki!

Posted

Edi100 napisał(a):
Zadzwonił miły Pan,mieszka w domku z ogrodem. Niunie wypatrzył na allegro ( dzięki cioteczko:loveu:), jak dobrze pójdzie to Pan sam po małą przyjedzie, bo to niedalko mnie:)
Trzymajcie kciuki!

a domek sprawdziliscie?martwie sie o pieski,bo ludzie bsa okrutni.

Posted

pewnie , ze kciuki trzymamy, choc mysle ze telefon bedzie sie urywac :) bo tylko narazie 27 osob sunie obejrzało, a juz dzwonia:eviltong:. Ale moze to właśnie ten domek dla niej.Tylko dobrze by bylo, zeby sunie pozniej wysterylizowac. Bedziesz umowę adopcyjna podpisywac do suni?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
pewnie , ze kciuki trzymamy, choc mysle ze telefon bedzie sie urywac :) bo tylko narazie 27 osob sunie obejrzało, a juz dzwonia:eviltong:. Ale moze to właśnie ten domek dla niej.Tylko dobrze by bylo, zeby sunie pozniej wysterylizowac. Bedziesz umowę adopcyjna podpisywac do suni?
Oczywiście, wszystko pod kontrolą!Jak zwykle:diabloti:

Posted

Ja dostałam maila dzis w sprawie, ale...cos mi się wydaje podejrzany. HM..słowa , ze ktoś chce przejąć szczeniaka jakos dziwnie zabrzmialo dla mnie. I Pan podał swoj nr , zeby to do niego zadzwonic....coz odpisalam , ze jesli jest powaznie zainteresowany adpocja i podpisaniem umowy adopcyjnej to musi sam zadzownic pod wskazany numer. Gdyby dzwonil jakis pAdam to lepiej się go dobrze o wszytsko wypytaj.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Ja dostałam maila dzis w sprawie, ale...cos mi się wydaje podejrzany. HM..słowa , ze ktoś chce przejąć szczeniaka jakos dziwnie zabrzmialo dla mnie. I Pan podał swoj nr , zeby to do niego zadzwonic....coz odpisalam , ze jesli jest powaznie zainteresowany adpocja i podpisaniem umowy adopcyjnej to musi sam zadzownic pod wskazany numer. Gdyby dzwonil jakis pAdam to lepiej się go dobrze o wszytsko wypytaj.

Zadzwonił, nie podobał mi się.:( Tamten wczesniejszy domek sie wycofał:( Bo dziś córka przywiozła szczeniaka chłopczyka do domu, a ja rozmawiałm z tatą.
No nic, czekamy dalej!

Posted

GameBoy napisał(a):
a co z nia bedzie w weekend? schron?

Nie, nie! Nie dopuszczę do tego, bo zginie tam. Jestem dobrej myśli. Dzukamy Domku intensywnie ,ale może jakiś DT w razie "W" się zwolni:roll: