Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

go harely love staff napisał(a):
slicznie!!!!nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze Labcia urosla:P

Hehe chyba nie:) Ten aparat pogrubia:D

Bullila.nl - no bo ile mozna zdjec robic, piłki wokół czekają a Pani każe stać nieruchomo:)

• 2 weeks later...
Posted

Trochę nowych Lab, to już chyba ostatnie przed roczkiem:) Bo to juz tylko parę dni zostało:) Przedstawiamy jeszcze nie roczną Labę:)

Dobra Pani mów co mam robić i dawaj piłkę:)

Oddawaj!!

• 3 weeks later...
Posted

Noi po obozie:(

no to idzie kilka fot:) mam nadzieje ze z czasem wyplynie ich wiecej:)

Tu któś nam strzelił znienacka

Laba odpoczywa

ryjek

i kilka skaczących

Posted

oglądałam i słuchałam :D super Wam idzie :D a gdzie byłyście na obozie? ja chciałam na jeden jechać ale za późno się zapisałam i już nie było miejsc:shake:

Posted

dzieki Anilla

Asztir napisał(a):
oglądałam i słuchałam :D super Wam idzie :D a gdzie byłyście na obozie? ja chciałam na jeden jechać ale za późno się zapisałam i już nie było miejsc:shake:

A prosiłam bez dzwięku:P Dziekujemy:)

A na obozie byłyśmy z KaFort, rzeczywiscie miejsca skonczyly sie pare godzin po otwarciu listy:| a i tak było kolo 40 osob chyba na moim turnusie, a Ty gdzies cwiczysz w jakims klubie?? moze wymiemnimy jakies doswiadczenia?? wiedzy nigdy za wiele:D

Posted

hym... ja właśnie próbuję stworzyć coś własnego. Mam swoją szkołę tresury w Czechowicach-Dziedzicach i tam też tor, ale na razie ćwiczy tylko Olga ze swoją sunią i ja z moimi dwoma wariatami. Doświadczenia nie mam w ogóle, tyle co sama robię. Oczywiście korzystam z pozytywnych metod szkoleniowych, ale od specjalisty najlepiej się jest uczyć. Zwłaszcza, że mam problem ze slalomem... próbowałam już kształtowaniem i z odsuniętymi tyczkami, ale psy robią trzy pierwsze słupki a potem wysiadają...:roll: no ale nie wiem do kogo się w mojej okolicy zgłosić... może polecasz kogoś? okolice Bielska. ale dobrego ;)

• 1 month later...
Posted

Trochę nas tu nie było, pracowite wakacje sie okazały. niestety mam tylko kilka zdjątek Labowych:(

Ostatni weekend wakacyjny spedzilismy na Mazurach/ Laba miała socjalizacje żaglówkową a także wiejsko-burkowa i królikową. Labie bardzo spodobały się wiejskie burki, przynajmniej staffika sie nie boja, nie to co w mieście:) Pewnie jeszcze nie poznaly i dlatego, ale naucza sie:)

tu pies w krzakach

a tu socjalizacja z pontonem:D Bardzo duze zainteresowanie, choroby morskiej(jeziornej w sumie) brak;]

noi spotkania z przyjaciółmi też były: z Satyrem (hovawart - czy jakos tak:) )

Posted

i kilka zdjec z serii "Laba ty prosiaku"

Wszedzie dobrze, ale w błocie najlepiej.....

i szcześliwe roczniaki razem:)

Sorky Malwina ze szybciej nie wstawilam, calkiem zapomnialam o tych fotkach:|