OdLabci Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 brzuchol.... [ i zawsze chciałam mieć owczarka niemieckiego:) Quote
go harely love staff Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 slicznie!!!!nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze Labcia urosla:P Quote
Bullila.nl Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 http://images47.fotosik.pl/150/8cffdb3ce92ebf12med.jpg tutaj jakby gadala ;ehhh przestan z tymi fotami:evil_lol: Quote
OdLabci Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 go harely love staff napisał(a):slicznie!!!!nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze Labcia urosla:P Hehe chyba nie:) Ten aparat pogrubia:D Bullila.nl - no bo ile mozna zdjec robic, piłki wokół czekają a Pani każe stać nieruchomo:) Quote
OdLabci Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Trochę nowych Lab, to już chyba ostatnie przed roczkiem:) Bo to juz tylko parę dni zostało:) Przedstawiamy jeszcze nie roczną Labę:) Dobra Pani mów co mam robić i dawaj piłkę:) Oddawaj!! Quote
OdLabci Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Krzywolec Noi na koniec obowiązkowo Żaba:) Quote
Bullila.nl Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Zabcia najlepsza:loveu: uwielbiam jak sie rozplaszczaja i wpatruja ''madrze'':diabloti: Quote
go harely love staff Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 proponuje jakies skromne przyjecie urodzinowe naszych buraków:P Quote
OdLabci Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 ooo ja bardzo chetnie, Laby sie nawet nie pytam, odp znam:D Quote
go harely love staff Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 to zapraszam do mnie a co do godziny sie zgadamy..moze bede miala jakos wolne w przyszlyn tyg..i trzeba koniecznie kupic jakis torcik urodzinowy:P byloby great:D <lol> pozdrawiamy Quote
OdLabci Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Noi po obozie:( no to idzie kilka fot:) mam nadzieje ze z czasem wyplynie ich wiecej:) Tu któś nam strzelił znienacka Laba odpoczywa ryjek i kilka skaczących Quote
OdLabci Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 i ćwiczymy ukłony:) Noi najważniejsze:) Filmik z przebiegu, tylko proszę nie zwracać uwagi na moje wrzaski:) Labe trzeba po prostu głośno dopingować:D http://www.youtube.com/watch?v=xzj9mmiCSt4 <zdjecia autorstwa tofsss i wixu, filmik tofsss- dzieki Martyna!!!:)))> Quote
anilla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 świetnie spędzacie razem czas, fotki i filmik super:) Quote
Asztir Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 oglądałam i słuchałam :D super Wam idzie :D a gdzie byłyście na obozie? ja chciałam na jeden jechać ale za późno się zapisałam i już nie było miejsc:shake: Quote
OdLabci Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 dzieki Anilla Asztir napisał(a):oglądałam i słuchałam :D super Wam idzie :D a gdzie byłyście na obozie? ja chciałam na jeden jechać ale za późno się zapisałam i już nie było miejsc:shake: A prosiłam bez dzwięku:P Dziekujemy:) A na obozie byłyśmy z KaFort, rzeczywiscie miejsca skonczyly sie pare godzin po otwarciu listy:| a i tak było kolo 40 osob chyba na moim turnusie, a Ty gdzies cwiczysz w jakims klubie?? moze wymiemnimy jakies doswiadczenia?? wiedzy nigdy za wiele:D Quote
Asztir Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 hym... ja właśnie próbuję stworzyć coś własnego. Mam swoją szkołę tresury w Czechowicach-Dziedzicach i tam też tor, ale na razie ćwiczy tylko Olga ze swoją sunią i ja z moimi dwoma wariatami. Doświadczenia nie mam w ogóle, tyle co sama robię. Oczywiście korzystam z pozytywnych metod szkoleniowych, ale od specjalisty najlepiej się jest uczyć. Zwłaszcza, że mam problem ze slalomem... próbowałam już kształtowaniem i z odsuniętymi tyczkami, ale psy robią trzy pierwsze słupki a potem wysiadają...:roll: no ale nie wiem do kogo się w mojej okolicy zgłosić... może polecasz kogoś? okolice Bielska. ale dobrego ;) Quote
OdLabci Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Trochę nas tu nie było, pracowite wakacje sie okazały. niestety mam tylko kilka zdjątek Labowych:( Ostatni weekend wakacyjny spedzilismy na Mazurach/ Laba miała socjalizacje żaglówkową a także wiejsko-burkowa i królikową. Labie bardzo spodobały się wiejskie burki, przynajmniej staffika sie nie boja, nie to co w mieście:) Pewnie jeszcze nie poznaly i dlatego, ale naucza sie:) tu pies w krzakach a tu socjalizacja z pontonem:D Bardzo duze zainteresowanie, choroby morskiej(jeziornej w sumie) brak;] noi spotkania z przyjaciółmi też były: z Satyrem (hovawart - czy jakos tak:) ) Quote
OdLabci Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 to wstawie od razu zapomniane troche przeze mnie zdjatka z urodzinowego spotkania Laby i Harry'ego najpierw brykajace Quote
OdLabci Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 i kilka zdjec z serii "Laba ty prosiaku" Wszedzie dobrze, ale w błocie najlepiej..... i szcześliwe roczniaki razem:) Sorky Malwina ze szybciej nie wstawilam, calkiem zapomnialam o tych fotkach:| Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 nie ma jak pasja , pies za przyjaciela i towarzysza wakacynego ;) Quote
go harely love staff Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 o kurczaczki:P czekalam na te fotki:) hehe jak zwykle swinki dobrze sie prezentuja<Lol> po tym meetingu znalazlam u Harrego dwa kleszcze;/ ale fajnie bylo..pozdrawiamy i do milego gdzies na sobieszewie:P Quote
go harely love staff Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Wrzucilabys mi foty na maila? Quote
Canaveral-staff Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 to sobie dzieciaki pobiegały a Laba miała super wypad na Mazury:multi: Quote
Recommended Posts