OdLabci Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 szczegolnie ze Laba ma duzo nowych kolezanek i wstyd byloby w domu siedziec jak one biegaja:) czy jeszcze ktos ma staffika ktory wykazuje niezdrowe ciagoty do psów gonczych:p??? Jak na polowaniu;p i tak jeszcze na koniec male pytanie natury technicznej:oops: nie bardzo sie znam...chcialam jakis filmik laby ze szkolenia wrzucic ale nie bardzo wiem jak i gdzie, moge o jakas podpowiec prosic:)) z gory dziekuje dobrym i wyrozumialym ludziom bardziej zaawansowanym tehcnicznie:)) Quote
klaudia&Manta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Wchodzisz na www.youtube.com "zarejestruj się" - tam zakładasz konto . Jak już masz konto , robisz "prześlij film" . Nie pamiętam tylko po jakim czasie od założenia konta , można wgywać filmiki . Jak jużfilm się załaduje , kopiujesz link , i wstawiasz na forum. Jakby okazało się , że trzeba dość długi czas czekać na to aby wgać filmik, jeśli bys chciała , możesz przesłać mi mailem (w folderze zip'owym" ) i ja mogę załadować do siebie na konto ..;) Quote
OdLabci Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ok, obrobke filmikow juz opanowalam, teraz zostalo tylko ich zmniejszenie bo tego jeszcze nie odkrylam:)) zalozylam sobie profilm na youtube wiec mam nadzieje ze juz niedlugo Laba zostanie zauwazona i jakis Oskar wpadnie;p wiec ktos jak zmniejszac wielkosc filmu?? bo narazie 2 minuty zajmuja 600 mega;[ mam program sony vegas. Quote
OdLabci Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 dzieki Klaudia za cynk o youtubie, ja to myslalam ze to dla wybrancow i nie mozna ot tak sobie sie zalogowac i filmy wrzucac:oops: rozpracowalam zapisywanie filmikow o nieduzym rozmiarze i zapraszam do ogladania. Kilka Labich wypocin, nie za wiele, ale ani ja w sferze filmowo-komputerowej obeznana nie jestem ani Labka nie umie az tak wiele zeby jej pelnometrazowy film robic;p od czasu kiedy filmik skonczylam skladac nauczyla sie jeszcze turlac i przybijac piatke wiec pewnie niedlugo wrzuce cos jeszcze:) No bo niby co mam robić w czasie sesji...;):diabloti: zapraszam do ogladania i do konstruktywnej krytyki;) YouTube - laba6miech i kilka fotek na deser Quote
Bullila.nl Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 suuper filmik !!:multi:pojetna sunia:loveu: Quote
klaudia&Manta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pierwsze co mnie urzekło , to to chodzenie na kontakcie ! :crazyeye: U 6 miesięcznego szczyla osiągnąć takie coś - pokłony w twoją stronę :cool3: Ja u Manty do teraz mam z tym akurat poroblemy ! Brawo . Pozatym fajnie się sucz skupia , co też trudne u półrocznego ADHD ;) Slalom taki jak wy macie w tej chwili , Manta umiała chyba w wieku 8 miesięcy - więc też podziwiam . Ogólnie rzecz biorąc jest bossko :loveu:zazdroszczę , i to bardzo . A i fajna nieruchoma statyka :loveu::loveu: Podsumowując brawa , brawa największe brawa :multi: ps. rozumiem że widzimy się w Bydgoszczy za tydzień ? :diabloti: Quote
OdLabci Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 dziekujemy:))):oops: Laba az sie zawstydzila i w pudle teraz siedzi;) Chodzenie na kontakcie cwiczymy i cwiczymy, ale nie zawsze nam tak wycodzi jak na filmie:p to taki promo film:) mam takie male marzenie zeby troche obedience poprobowac jak juz agility bedzie opanowane. ale tylko tak rekreacyjnie wiec nie spieszymy sie:) A slalom Laba opanowala w tydzien, i to juz chyba z 2 miechy temu, czasami mysle ze ona jest za madra:) Bardzo sie ciesze ze sie podoba film i Labie wyczyny:)) Klaudia: jasne ze sie widzimy:) ja juz egzamin ze statystyki sobie przelozylam z powodu bardzo waznego wyjazdu:p:)) Noi na wystawie musisz mi pokazac jak nauczylas Mante na plecy wskakiwac na plecy i do tylu tak fajnie chodzic, Laba kuma o co cho tylko jak ma smakolyk nad ryjkiem:) Tak tak wysledzilam Cie na youtubie:))) ;p i jak to zrobilas ze ci piosenki nie skasowali?? mi skasowali i musialam wgrac jakas ichnią słabą:( a mialam tak slicznie dopasowaną do filmu:( Quote
klaudia&Manta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Klaudia: jasne ze sie widzimy:smile: No to się cieszę :razz: Noi na wystawie musisz mi pokazac jak nauczylas Mante na plecy wskakiwac na plecy i do tylu tak fajnie chodzic, Wskakiwanie na plecy to chyba łatwiej wytłumaczyć (napiszę PW ? ):) Ale pewnie że mogę pokazać . Do tyłu w sensie cofanie , czy zawijanie tyłkiem ? ;) Quote
wejherstaff Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Świetny filmik :loveu::loveu::loveu: i jaka zdolna dziewczynka :loveu::loveu: Quote
Melodia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Labcia przesłodka, a jak szybko rośnie!! :loveu: :loveu: :loveu: A ten park poznaję!!! To tam na przymorzu, prawda? Też tam często z Paris (domowe imię od Nessy :lol:) chodzimy! Jak pogoda będzie łaskawsza to musimy się tam razem na spacerek wybrać, Paris jest bardzo towarzyska a jak widzę po zdjęciach Twoja Labcia też lubi nowe znajomości :) Quote
OdLabci Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 A dziś doszedl do nas nr startowy do Bydgoszczy:) Z Laba cwiczymy wystawianie, co wychodzi nam z roznym rezultatem:) zazwyczaj jakos tak, chyba ze tylek Labie przeciaza i siada:)) mam pytanko czy powinnam psa wystawiac w jakiejs secjalnej obrozy? czy moge w takiej codziennie?:) a tak poza tym to Labka chyba wolalaby w domu zostac bo ma nowy przysmaczek:) Quote
OdLabci Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Labka ma 7 miesiecy i wraca podbijac forum;p W weekend bylysmy na naszej pierwszej wystawie, w Bydgoszczy. I jakos nie bardzo chyba lubimy wystawy, obie:) scisk, halas, jakos nie bardzo przypadly nam do gustu. Ale i tak jestem z mojej małej baby dumna, wstydu nie przyniosla:) Sedzina w opisie pochwalila Laby glowke i duza juz klatke, ale podobno Laba za wysoka rosnie:) noo dla nas dobrze... wkoncu to agilitowy staffik;p Dzis pogoda zrobila nam niespodzianke i mamy takie oto cos za oknem:).... mozemy grac w zabawy na sniegu... Np. Gdzie jest staffik? wiki troche mniej zadowolona... Quote
OdLabci Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Jak Laba wyszla na snieg to dostala takiego szalu ze musialam ja spod zasp wyciagac:) i jeszcze na koniec taka mysl: moze powinno sie stworzyc klase uzytkowa w staffikach? bo Laba np pomaga odsniezac? pies pracujacy jak sie patrzy:) noi tu cos jeszcze... jak juz dupka zmarzla:) Quote
klaudia&Manta Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Nie dziwię się , że Wam się nie podobało - jak ja na swojej pierwszej wystawie , też zastałabym coś takiego .. no to .. :mad: Ale myslę że nie ma się co zniechęcać. Zdjęcia bardzo urocze :cool3: Quote
OdLabci Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 zdjec niestety nowych nie ma, ale wznawiamy treningi po zimie wiec mam nadzieje ze cos fajnego wpadnie niebawem, a narazie filmik:) Laba dziś ma 8 miesiecy wiec trzeba jakos podsumowac siodmy:) YouTube - walkowanie Quote
OdLabci Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 hehe wiem wiem:)) i Dzieki wielkie:) Quote
OdLabci Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Laba jak przykazano nam na treningu rozwija świadomość swojego zadka:) Może jej przestanie przeszkadzać w bieganiu wkońcu:) i jedna fotka z treningu jak uswiadamiam Labie ze jestem ciekawsza od biegajacych wokol psow:) autorstwo Alicja od Pudelka:) (Dzieki!) Quote
OdLabci Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Latający agilitowy staffior:) I believe I can fly...:) Zdjęcia autorstwa BATowej Hani Czas troche sie rozluźnić po treningu:) I trochę odsapnąć po rozluźnianiu:) Laba kontenera i przeszkód pilnuje:) Quote
OdLabci Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Nowe fotki, wedle zamówienia:) Pasiemy sie... Korzystamy z pięknej pogody:) Takie skarby Laba znajduje w parku.. I z koleżanką.. A tak Laba odpoczywa jak ją zabawa zmęczy, prawdziwy terrier:) A tu specjalnie dla Piegowatej Labie piegi jak śpi po spacerze:) Quote
klaudia&Manta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ja wytrwale czekam na jej 'pracujące' fotki , albo najlepiej to filmik odrazu :cool3::lol: Quote
OdLabci Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Postaram sie cos poszukać, ale nic chyba nowego nie umiemy:( No ale specjalnie dla Ciebie zaczniemy sie uczyć:) Quote
OdLabci Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 agnethka napisał(a):ale masz latawicę :lol: :evil_lol: doskonałe określenie:) Myślę, że to dzięki uszom:) takie duuuże rosną, to i Laba lepiej lata:D WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM STAFFIKOM I ICH WŁAŚCICIELOM ŻYCZĘ!!!!:)) Quote
draka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 super laba :loveu: :) pozdrawiamy z gapką :) koleżanką z parku na zaspie.... swoja droga tak myslałam , że was tu spotkam :evil_lol: Quote
Recommended Posts