Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

witamy z Labka ponownie po dluzszej nieobecnosci. Laba rosnie i rosnie, rece juz wiedna jak ja ze schodow znosze:) noi zaczelysmy na agility chodzic:) co prawda narazie tylkop posluszenstwo i tunel mamy ale zawsze cos:)
Noi oczywiscie koszystamy z ostatnich slonecznych dni

dzielnie nam towarzyszy oczywiscie Wiki

Posted

kazdy spacer ma czas i na odpoczynek
i harce

jest rozniez czas na pozowanie zeby cos na forum pokazac:)

no ale i tak najlepszy moment spacerku to powrot do domciu do cieplutkiego lozeczka i gryzaczkow:)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='klaudia&Manta']Laba jest urocza , a sądząc po agilitowych zdjęciach można wywnioskować że ma super charakter .. widać że łatwo ją zmotywować do współpracy .. Super .

No ma charakter<ek>:)) pracuje sie z nia dobrze, co prawda ciezko jej sie skupic na treningach przy 15 innych psach biegajacych wokol ale i tak jestem z niej dumna:)

nnoi mam nowa porcje zdjec, co prawda nie agilitowych bo chora ostatnio jestem i nie chce ryzykowac na treningach, ale mam pare fotek z ogolnych grudniowych spacerkow:)

tu Laba jak tygrys z zaroslaka wyskakuje:D

a tu panienka z rozwianymi uszami:)

i jeszcze jeden z bardziej zimowym krajobrazem:)) <jeden dzien byl>

• 2 weeks later...
Posted

Laba jest najszczesliwsza na swiecie jak moze biegac, skakac, nosic patyki i ganiac ine psy. zobaczymy czy uda sie ja wyciszyc na wystawie:) bo mamy zamiar jechac do bydgoszczy na jej pierwszy pokaz w zyciu:) mam nadzieje ze nie da plamy;]

Posted

super:) bardzo ciesze sie ze was poznam:)

[quote name='klaudia&Manta']W Bydgoszczy my też będziemy , więc chętnie poznałabym Labcię osobiście :loveu:

A ćwiczycie już statykę ? Jak tak , to jakieś zdjęcia proszę :roll::p

hhmm.. no niby cos tam cwiczylysmy ale Labie jakos malo to lezy:| noi ja tez nie bardzo wiem o co chodzi, jak te lapy maja byc i wogole:) zrobilam pare zdjec jak Laba staje, moze ocenisz czy to o to chodzi? bo Laba jak ser zobaczy t od razy tak sie ustawia:p

Labka jest troche krzywuskiem i nielatwo ja na dluzej unieruchomic wiec od razu lapki w kazda strone sie odsuwaja:))

a tu moja morducha ulubiona do sera sie gapi:))

Posted

Wydaje mi się że na ostatnim jest całkiem fajnie , tylko przednie łapy trzebaby było cofnąć :p
Na przedostatnim fajnie się wyciągneła , ale chyba za bardzo jej tylne łapy odjechały - tak mi się zdaje ;)

To co , do zobaczenia ? :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Labka ma juz 6 miesiecy:) a dopiero co wczoraj byla malym pulpetem sikajacym w biegu:)) wiec tak dla przypomnienia:)

a teraz juz sie powoli pannica robi, jak ja pani weterynarz wazyla w zeszlym tygodniu to waga wskazala nam 14 kg:))) <o_O>

spiochem pozostala....

ale spacerkiem na swierzym powietrzu nie gardzimy:)