OdLabci Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 tylko gabaryty po przeciwnej stronie nie takie jak by chciala:) i sil brak;p Quote
OdLabci Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 a tu wykorzystalam 2 sekundy w bezruchu kiedy zobaczyla kota i pstryk... Quote
OdLabci Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 po takim dniu to tylko jedno pozostaje, do pańci do wyrka i spaaać..... Quote
Bullila.nl Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 http://images45.fotosik.pl/16/2e126a32c0892e52.jpg slodzinka ta Twoja sunieczka:loveu: a mam slabosc do takich:loveu: U mojego starszego psa Bullitka byla sunia w miocie o podobnym umaszczeniu"KIRA" a mlodszej pol siostry Bullita u Vesper w miocie byl piesek''SHADOW'' pozdrawiamy i wiecej fotek ,5 w jednym poscie;) Quote
anilla Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ale ona cudna ;) uwielbiam takie białe znaczenia:loveu: Quote
OdLabci Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 z Laba dziekujemy za mile slowka:) i pozdrawiamy z wietrznego gdanska! Quote
OdLabci Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 witamy z Labka ponownie po dluzszej nieobecnosci. Laba rosnie i rosnie, rece juz wiedna jak ja ze schodow znosze:) noi zaczelysmy na agility chodzic:) co prawda narazie tylkop posluszenstwo i tunel mamy ale zawsze cos:) Noi oczywiscie koszystamy z ostatnich slonecznych dni dzielnie nam towarzyszy oczywiscie Wiki Quote
OdLabci Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 kazdy spacer ma czas i na odpoczynek i harce jest rozniez czas na pozowanie zeby cos na forum pokazac:) no ale i tak najlepszy moment spacerku to powrot do domciu do cieplutkiego lozeczka i gryzaczkow:) Quote
klaudia&Manta Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Faaajny ma kolorek :loveu: Zdrówka dla dziewczynki .. Quote
OdLabci Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 mam kolejna porcje fotek Labowych... zapraszam a tu kilka z treningu agility: Quote
Lara & Loxy Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Prześliczna dziewczynka! GRATULACJE!!! Quote
OdLabci Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Dziekuje:)) bardzo sie ciesze ze sie wam Labka podoba:)) Wiec zachecona pochwalami wrzuce cos jeszcze Quote
Patka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 mała jest boska i jak ładnie współpracuje :multi: Quote
klaudia&Manta Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Laba jest urocza , a sądząc po agilitowych zdjęciach można wywnioskować że ma super charakter .. widać że łatwo ją zmotywować do współpracy .. Super . Quote
OdLabci Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='klaudia&Manta']Laba jest urocza , a sądząc po agilitowych zdjęciach można wywnioskować że ma super charakter .. widać że łatwo ją zmotywować do współpracy .. Super . No ma charakter<ek>:)) pracuje sie z nia dobrze, co prawda ciezko jej sie skupic na treningach przy 15 innych psach biegajacych wokol ale i tak jestem z niej dumna:) nnoi mam nowa porcje zdjec, co prawda nie agilitowych bo chora ostatnio jestem i nie chce ryzykowac na treningach, ale mam pare fotek z ogolnych grudniowych spacerkow:) tu Laba jak tygrys z zaroslaka wyskakuje:D a tu panienka z rozwianymi uszami:) i jeszcze jeden z bardziej zimowym krajobrazem:)) <jeden dzien byl> Quote
OdLabci Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 no to moze jeszcze dwa:)) dziewczyny hasające w najlesze;] a tu padły:)) Quote
OdLabci Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 no nikt nic nie pisze, to wrzuce cos nowego, moze ktos sie zjaw;) zimowe spacery Laby:) Quote
klaudia&Manta Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Świetna jest :) Widać że zdecydowanie tak aktywny tryb życia jej służy .. :p Quote
OdLabci Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Laba jest najszczesliwsza na swiecie jak moze biegac, skakac, nosic patyki i ganiac ine psy. zobaczymy czy uda sie ja wyciszyc na wystawie:) bo mamy zamiar jechac do bydgoszczy na jej pierwszy pokaz w zyciu:) mam nadzieje ze nie da plamy;] Quote
klaudia&Manta Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 W Bydgoszczy my też będziemy , więc chętnie poznałabym Labcię osobiście :loveu: A ćwiczycie już statykę ? Jak tak , to jakieś zdjęcia proszę :roll::p Quote
OdLabci Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 super:) bardzo ciesze sie ze was poznam:) [quote name='klaudia&Manta']W Bydgoszczy my też będziemy , więc chętnie poznałabym Labcię osobiście :loveu: A ćwiczycie już statykę ? Jak tak , to jakieś zdjęcia proszę :roll::p hhmm.. no niby cos tam cwiczylysmy ale Labie jakos malo to lezy:| noi ja tez nie bardzo wiem o co chodzi, jak te lapy maja byc i wogole:) zrobilam pare zdjec jak Laba staje, moze ocenisz czy to o to chodzi? bo Laba jak ser zobaczy t od razy tak sie ustawia:p Labka jest troche krzywuskiem i nielatwo ja na dluzej unieruchomic wiec od razu lapki w kazda strone sie odsuwaja:)) a tu moja morducha ulubiona do sera sie gapi:)) Quote
klaudia&Manta Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Wydaje mi się że na ostatnim jest całkiem fajnie , tylko przednie łapy trzebaby było cofnąć :p Na przedostatnim fajnie się wyciągneła , ale chyba za bardzo jej tylne łapy odjechały - tak mi się zdaje ;) To co , do zobaczenia ? :razz: Quote
OdLabci Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 ok, dzieki, to juz wiem w jakim kierunku mamy zmierzac:D noi do zobaczenia, bardzo sie ciesze:)) Quote
OdLabci Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Labka ma juz 6 miesiecy:) a dopiero co wczoraj byla malym pulpetem sikajacym w biegu:)) wiec tak dla przypomnienia:) a teraz juz sie powoli pannica robi, jak ja pani weterynarz wazyla w zeszlym tygodniu to waga wskazala nam 14 kg:))) <o_O> spiochem pozostala.... ale spacerkiem na swierzym powietrzu nie gardzimy:) Quote
Recommended Posts