OdLabci Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 malwina zdjecia wyslane, mam nadzieje ze dojda bez problemu bo troche duze sa:) Canaveral-staff, wyjazd fajny, tylko krótki:( trzeba by jakas ustawe przepchnac przedłużającą weekendy:D Quote
go harely love staff Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 dzieki za fotki:P pozdrawiam:) Quote
OdLabci Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Wiosna sie zbliża powolutku, ale zdjęcia dalej troszkę zimowe... Hmmm.... co my tam mamy.... Może jakieś żarełko... Lepiej sprawdzę, posprzątam jakby co... Nic nie było:( Pani rzuć coś!! Yeeeehhhh!!! Quote
OdLabci Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 I kilka pozowanych... Jak myślicie jak Labka się na nich prezentuje?? Jak wiosenna gwiazda?? Noi standardowo, na pożegnanie wiewióra:D Quote
wejherstaff Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 a tu jeszcze zimowe fotki :-o pancia chyba zapomniala o aktualizacji ;) Quote
OdLabci Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Rzeczywiście trochę zapomniałyśmy o tej galerii:( Kilka Lan dla Przypomnienia:p i ninja Quote
Vesper Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Fajna Labka- z pysia podobna do mojej Arielki :), i fajne ma "znaczki" na karku- mnie to gotyckie litery przypomina.:D Pozdrawiamy i więcej nowych fotek prosimy!!!! Quote
ajeczka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Śliczna ta Twoja Laba :-) Urzekająca. Byłam na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim i zakochałam się w staffikach. Obok mnie leży mix amstaffa i cicho pochrapuje. Nasz rudzielec to takie ADHD i pytam się go czy chce "siostrzyczkę-stafficzkę" - chyba chce ;-) Będą we dwoje odstawiać tornada na łące. Quote
wejherstaff Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Natalia wrzuc jakies fotki :) Chilloutki w ogóle nie pokazałaś ;) Czekamy na zdjęcia. Quote
Recommended Posts