Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalia a powiedz mi skąd miałaś taką śliczną obróżkę z serduchami? :) no a spacer obowiązkowy :) 8073409 moje gadu, jeżeli też korzystasz to się odezwij :)

Posted

Nie:) Laba narazie rosnie wiec nie pakuje jej na mediumy. Od jakis dwoch tygodni skaczemy na eskach jedynkowych. Wczesniej na niskich, ale po przestawieniu nie ma narazie problemow. Laba dosc wysoko sie wybija, no chyba ze wymysli sobie staranowac cała przeszkode jak ostatnio na treningu:)

Noi nowe fotki spacerowe:) W rolach głównych Laba i Gapa, ale sie imiennie dobrały:)

Gapka z brudnym ryjkiem:)

Posted

[quote name='Melodia']Ale ładnie się bawią, nie to co z Paris :eviltong:
Widzę bulliczka równie towarzyska co Laba, więc zapewne powstał psi duet wzajemnej adoracji ;)
Od razu sobie do gustu przypadły:) Myślę że coś tu ułatwiła przypadkowa zbieżność znaczeń imiennych:) Gapa i Laba, to już samo jak duet brzmi:) Albo jak tytuł jakiejś amerykańskiej komedii:p

[quote name='Melodia']
A na tej fotce http://images38.fotosik.pl/103/cb7cbf9ea41f7542med.jpg
mówi Laba:

"Hę, coś mówiłaś? You talkin' to me? " :lol:

O coś by w tym było, przecież wokół tyle ciekawych ludzi i psów a ja jej głowę zawracam:)

• 3 weeks later...
Posted

Kilka nowych Lab:)

Skośnooka Laba

Zamyślona w trawie, marzy o kawalerach, których wredna Pani ciągle odgania...

W kraju kwitnącej wiśni...

Mmmmm.... słoneczko fajnie grzeje:)

[

Posted

Klaudia czy zarzucasz mojemu psu podobienstwo do border-staffie:)? :p

Właśnie Labka od jakiegoś czasu rośnie i rośnie <na szerokosc>:) Bardzo sie z tego ciesze bo już nie mogłam sie doczekac kiedy, pewnego ranka zobacze stafficzy uśmiech na jej pyszczydle;]

Ciekawa jestem bardzo co z niej wyrośnie:) Mam tylko nadzieje że nie będzie zbyt mocna bo to pokrzyzowało by nam plany latającego agilitowego staffika. Znasz się trochę na tym? Znaczy na tym jak się ocenia po szczeniaku, czy w sumie teraz już raczej młodym psie jak będzie zbudowany potem? bo ja nie mam zielonego pojęcia:))

Posted

Nie znam się kompletnie .. :eviltong:
Moja jak była młoda (ok.4 miesięcy) wcale szczupła i drobna nie była , a widać co z niej wyrosło - chuderlak .. :evil_lol:

Ale myslę , że Laba raczej to mocnych staffików nie należy - tak na moje oko .

Posted

No zobaczymy jak to to bedzie roslo:)

a narazie to cieczka do glowy jej uderza, ciezko ja na trenigu do czegos konkretnego namowic, ale na szczescie to juz półmetek.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

A dziś zdjęcia szczególne, bo z Labki bratem:) Taki świat mały, że się okazało, że Harry też w Gdańsku mieszka:)

Psiaki poznały się na nowo i bardzo się polubiły. Pierwszy od jakiegoś czasu pies, który chce się z taranem bawić:D Może dlatego że też taran:DDD

Harry z Pańcią - Malwiną.

Posted

Mam takie podejrzenia że raczej Harry jest calkiem normalnym staffikiem:) Bo co slysze od właścicieli fafikowych to one wszystkie mają ADHD. A Laba jest wyjątkowym lekko autystycznym i leniwym staffkiem:p