Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam na forum
jestem szczesliwa posiadaczka 9tygodniowej stafficzki. z checia wyslucham jakis wskazowek na temat jej wychowania :)
chcialam jakies zdjecie dolaczyc ale taki ze mnie haker ze nie bardzo potrafie to zrobic:) moze ktos pomoc??
pozdrawiam natalia

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy na staffikowym forum! Czy Twoja suczka jest może po Cardinal Tabat i A'KIKA Button?
Co do zdjęć, to niestety nie pomogę, bo sama nie wiem, o co w tym biega...
A wychowanie? Cóz-konsekwencja, nie pozwolenie na wejście sobie na głowę i nagrody! Staffiki uczą się bardzo łatwo, ale bywają uparte.

Posted

OdLabci napisał(a):
witam na forum
jestem szczesliwa posiadaczka 9tygodniowej stafficzki. z checia wyslucham jakis wskazowek na temat jej wychowania :)
chcialam jakies zdjecie dolaczyc ale taki ze mnie haker ze nie bardzo potrafie to zrobic:) moze ktos pomoc??
pozdrawiam natalia

jeżeli fotki masz na kompie wejdz np. na www.fotosik.pl wyświetli Ci się zakładka dodaj zdjęcie,klikasz przeglądaj dodajesz zdjęcie(kontynuuj mimo wszystko;)),kopiujesz "bezpośredni link do zdjęcia" a następnie w okienku odpowiedzi na forum klikasz na ten obrazek i wklejasz link do zdjęcia-gotowe;) mam nadzieje że w miarę jasno bo kiepska jestem jeżeli chodzi o tłumaczenie:eviltong:

Posted

niestety cos mi z tymi zdjeciami nie bardzo wychodzi, sam proces zalapalam ale z wykonaniem gorzej;)cos czuje ze to sprawka mojego komputera. kopiuje zdjecie i ogolnie extra ale po dolaczeniu zamiast obrazka pojawia sie cos na ksztalt polamanej ramki :|