jotpeg Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 kciuki kiciuki kciuki kciuki kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
monikab Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 dzwoniła pani i......................Kajtek w poniedziałek jedzie do domu!!!!!nie zmieniam tytułu dopóki pies nie wyląduje u nowych państwa.Nie chcę zapeszac,ale cholernie się cieszę i wszystkim serdecznie i ciepło dziękuuję za zaangażowanie,pomoc i chęci!!!!!dziękuję kochani!!!!!mam nadzieję ze już się nie rozmyslą i malec pojedzie do domu Quote
danka1234 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Trzymamy kciuki z calych sił i czekamy na dobre wieści. Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
anhata Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 wlansie przeczytalam............................zajebiscie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
anhata Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 wiedzialam ze znajdzie..bo jest maly sliczny i w ogole :) trzymam kciuki Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 anhata napisał(a):wlansie przeczytalam............................zajebiscie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ależ Cioteczko! Bo Ci buzię szarym mydłem wyszorujemy:evil_lol: Co nie zmienia faktu,że wieści wspaniałe!!!!:loveu: Quote
danka1234 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Oj ciekawośc mnie zżera,dajcie znać jak tylko czegoś się dowiecie. Quote
jotpeg Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 danka1234 napisał(a):Oj ciekawośc mnie zżera,dajcie znać jak tylko czegoś się dowiecie. my tez czekamy!!!! i trzymamy kciuuuuuki! Quote
monikab Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Kajtunio już w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!wczoraj wieczorem pojechał do Białegostoku!!!!!Bardzo serdecznie raz jeszcze dziękuję za zaangażowanie i zrobienie ogłoszeń.To dzięki nim malec znalazł dom.Wkrótce więcej informacji z nowego domku,niech się chłopaczyna trochę zaklimatyzuje. Quote
danka1234 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 super :laola:niech sie maluchowi dobrze żyje. Quote
jotpeg Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao: swietnie!!!!!!!!!!!! :multi: Quote
anhata Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Monika ??????????? do Bialegostoku ?!?!?!??! to jak moj Budrys!!!..patrz na moj watek !! ...Marcik napisala wtedy ogloszenia w nocy( kto jeszcze nie wiem )...dzieki Marcik ! :) Ty masz dobra reke ! :) Quote
monikab Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Kajtek wabi sie Aki,jest przekochany,grzeczny,bardzo pojętny.Trochę boi się wychodzić na dwór z obawy przed porzuceniem ale jak już wyjdzie to nie ma ochoty wracać.Nowi państwo bardzo pokochali malucha,szczególnie córka która poświęca mu najwięcej uwagi.Z niecierpliwością czekam na zdjęcia.Mam nadzieję wkrótce Quote
Recommended Posts