Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniła pani i......................Kajtek w poniedziałek jedzie do domu!!!!!nie zmieniam tytułu dopóki pies nie wyląduje u nowych państwa.Nie chcę zapeszac,ale cholernie się cieszę i wszystkim serdecznie i ciepło dziękuuję za zaangażowanie,pomoc i chęci!!!!!dziękuję kochani!!!!!mam nadzieję ze już się nie rozmyslą i malec pojedzie do domu

Posted

wlansie przeczytalam............................zajebiscie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

anhata napisał(a):
wlansie przeczytalam............................zajebiscie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ależ Cioteczko! Bo Ci buzię szarym mydłem wyszorujemy:evil_lol:

Co nie zmienia faktu,że wieści wspaniałe!!!!:loveu:

Posted

Kajtunio już w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!wczoraj wieczorem pojechał do Białegostoku!!!!!Bardzo serdecznie raz jeszcze dziękuję za zaangażowanie i zrobienie ogłoszeń.To dzięki nim malec znalazł dom.Wkrótce więcej informacji z nowego domku,niech się chłopaczyna trochę zaklimatyzuje.

Posted

Monika ??????????? do Bialegostoku ?!?!?!??! to jak moj Budrys!!!..patrz na moj watek !! ...Marcik napisala wtedy ogloszenia w nocy( kto jeszcze nie wiem )...dzieki Marcik ! :) Ty masz dobra reke ! :)

Posted

Kajtek wabi sie Aki,jest przekochany,grzeczny,bardzo pojętny.Trochę boi się wychodzić na dwór z obawy przed porzuceniem ale jak już wyjdzie to nie ma ochoty wracać.Nowi państwo bardzo pokochali malucha,szczególnie córka która poświęca mu najwięcej uwagi.Z niecierpliwością czekam na zdjęcia.Mam nadzieję wkrótce