Joanna G Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Wczoraj w Zielonej Górze odbyła się wystawa. Oczywiście też tam byliśmy i wróciliśmy z niemałymi sukcesami. QUIRINUS Bursztynowa Bona oceniany w klasie szczeniąt został Najlepszym Szczenięciem w Rasie i załapał się do ścisłego półfinału na wyborze BIS Szczeniąt. Jego mamusia MISS NEGRY od Lalanki - CWC , NDSwR , BOB oraz BOG :sweetCyb: :klacz: :laola: Oraz 3 nasz piesek a właściwie suczka prezentowana na tej wystawie afganka NATALIE WOOD Gandamak pokazywana w klasie pośredniej - CWC ,NDSwR , BOB oraz BOG III . Gratuluję dla pozostałych ślicznych pudelków pokazywanych na tej wystawie . Quote
Gośka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Asia gratulacje widziałam fotki:p:loveu: Quote
Joanna G Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Gosia dziękujemy :) A gdzie widziałaś te foteczki ?? Mów szybko !! Quote
misiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Margo na WYSTAWACH podała linka do fotek z ZG. Joanna,może tu znajdziesz siebie z pudliszonami ;) http://zkwp.zgora.pl/galeria/main.php?g2_itemId=27 Quote
Joanna G Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Misiaczek owszem jest BOG IX ,ale Negry została zasłonięta przez duży puchar :evil_lol: A i dalej nawet Quirinus się na foteczke załapal hihii ,super . Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Asia ja widziałam na "Lhasa", w temacie j.w ;) Mimo że lhasa już nie mam i nigdy raczej mieć nie będę to lubię tam zaglądać, tak fajnie się kłócą:evil_lol: za każdym razem cieszę się że już nie mam tej rasy no i zawsze nachodzi mnie myśl - jaki pan taki pies:lol: Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ojjj swego czasu zaglądałam na lhasaki ,bo znajoma ma ich hodowlę . Tam to faktycznie idzie prawie na noże :evil_lol: I pomyśleć ,ze hodowla to ma byc miłe hobby a nie walka na śmierć i zycie . Ale z tego co słyszałam ,to w yorkach dzieją się jeszcze "ciekawsze" rzeczy hihiii. Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ja to już się jakiś czas temu przekonałam że jednak nie wszyscy traktują kynologię jako hobby, wygrane, tytuły i konkurencję traktują ze śmiertelną powagą. No ale cóż widać co niektórzy muszą przelać swoje chore ambicje na zwierzaki. Quote
pati Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 hahha Asia Malec sie zalapal a ty to ja przyczajony tygrys :p gratulacje psiaki wymiataja!!! jak to mowi mlodziez Quote
martyna. Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Gratulacje :D W Lhasa jest baaaardzo ciekawie :) Chyba nawet ciekawej niż w Y.T :] Quote
Recommended Posts