Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tego nierozumie.:shake: Nawet mlodej, zdrowej psinki nikt niechce, przeciez juz dawno powinna byc w swoim domku.
A moze tytul jest odstraszajacy, bo wszyscy mysla ze ona dalej do leczenia?

Posted

[quote name='ulvhedinn']Mam wiadomość- Dida najprawdopodobniej zostanie psem eksportowym :cool3:[/quote]
Może przy okazji " wyeksportujesz ' swój depozyt , co to u mnie rozrabia :cool3:

Posted

citoka ulv ja cie proszé po raz kolejny daj znac czy karma doszla , bo nie wiem czy pisac do sprzedawcy , bo teoretycznie byc u Ciebie powinna, czy cos sie z karmá stalo w czasie transportu, czy moze karma jest u Ciebie a ty nic nie piszesz :mad:

Posted

[quote name='GoskaGoska']citoka ulv ja cie proszé po raz kolejny daj znac czy karma doszla , bo nie wiem czy pisac do sprzedawcy , bo teoretycznie byc u Ciebie powinna, czy cos sie z karmá stalo w czasie transportu, czy moze karma jest u Ciebie a ty nic nie piszesz :mad:

Rany, to ja jeszcze nie napisałam? :oops: Doszła pewnie że doszła, bardzo smakuje!!!!! Dziękujemy ślicznie :loveu:

Posted

kurcze ja dopiero dzisij tu trafilam .......kurcze od wrzesnia do dzisij ..sunia tak szybko doszła do siebie .......bez operacji ..:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
powaznei tylko lepsze jedzonko i usztywnienie łapek ...:crazyeye:
boze jestescie wielkie