Agnieszka(Visenna) Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dziekuje z gory Demi. Koreniu rowniez dziekuje - smakowaly, tylko w sumie ja nie za duzo z nich zjadlam :> glut sie obsluzyl:> Quote
kikou Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 wystawiłam małej allegro Słodka, młodziutka Dida szuka cudownego domu!!! (472553608) - Aukcje internetowe Allegro Quote
iwa77 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kolejne ogłoszenia Didy : Zwierz�ta. Dida - m�odziutka suczka szuka domu Dida - m�odziutka suczka szuka domu / Psy > Pozosta�e - Wroc�aw Dida- młodziutka suczka szuka domu - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Dida ma dopiero 3 m-ce, a w swoim kr�tki / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Dida - młodziutka suczka szuka domu ojej.pl Dida - m�odziutka suczka szuka domu Dida - m�odziutka suczka szuka domu - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Quote
iwa77 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Co tu tak cichutko , nikt nie zagląda do malutkiej ? Quote
GoskaGoska Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Sa wogole jakies telefony w sprawie suni? Quote
Korenia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Didi nawet była raz w nowym domu, ale pani niestety się rozmyśliła i oddała z powrotem :-( Ostatnio miał przyjść jakiś chłopak pooglądać małą, ale chyba w ogóle się nie zjawił... Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jaka Ona kochana - czysta słodycz... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ulvhedinn Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nic, cisza.... A Dida to najpilniejsza adopcja u nas- szczeniak sie nudzi, potrzebuje zajęcia, indywidualnej pracy, uczenia czystosci, zabaw- a przy takiej bandzie po prostu nie starcza mi czasu na taką opiekę nad młodą jaką powinna mieć... :-( Quote
Klaudus__ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ślicznotko nie spadaj! Pokaż się na pierwszej :cool3: Quote
Klaudus__ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Pokaż się wszystkim na pierwszej ! pozwól się komuś zakochać :loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 a ja dzis wrzucialam sunie do kupiepsa.pl i gumtree - nr chyba jest do kikou. Quote
ulvhedinn Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kompletne zero :placz::placz::placz: Kurcze może moda poprosić żeby zmienił tytuł- "Dida już zdrowa szuka choć tymczasu?" albo jakoś tak... martwię się że nie opiekuje sie jak należy młodą, ona juz powinna sie uczyć czystości, porządku, smyczy- a mi brakuje czasu i siły :shake: Quote
kikou Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dzisiaj przysłała maila kobieta z allegro, że ją chce adoptować... kazałam jej dzwonić do Ciebie... może jutro zadzwoni.... trzymam kciuki! nie trać nadziei mała ma teraz sporo ogłoszeń, na pewno ktoś zadzwoni! Quote
Reksiu21 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 No sliczny szczeniak:loveu:. Jezu, zeby Kikou miala wieksze auto, to moze by ja wcisnela. U mnie znalazla by dom bardzo szybko, moglabym wybierac ktory najlepszy.;) Zeby tylko mala szybko swoj domek znalazla.... Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 To ja ją kolanem upchnę w aucie, co? :cool3: Quote
Reksiu21 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sprobuj.:eviltong: Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Trzymam kciuki,żeby teraz cosik ruszyło ;-) :thumbs: Quote
iwa77 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja właśnie chciałam spytać czy te ogłoszenia co zrobiłam małej coś dały , ale widzę ,że Allegro czyni cuda . Trzymam kciuki za Didę ! Quote
GoskaGoska Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no piekna sunia - dostalam maila ze juz adres do wysylki zostal zapisany, mam nadzieje ze w pon najpozniej będzie karma. A jak sunia zdązyl znalesc domek to dorosle skorzystaja:eviltong: Quote
PapryczkaChili Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Trzymam bardzo mocno kciuki za najlepszy domek :lol: dziewczyny, jesteście wspaniałe :multi: Quote
Recommended Posts