Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Didi nawet była raz w nowym domu, ale pani niestety się rozmyśliła i oddała z powrotem :-( Ostatnio miał przyjść jakiś chłopak pooglądać małą, ale chyba w ogóle się nie zjawił...

Posted

Nic, cisza....

A Dida to najpilniejsza adopcja u nas- szczeniak sie nudzi, potrzebuje zajęcia, indywidualnej pracy, uczenia czystosci, zabaw- a przy takiej bandzie po prostu nie starcza mi czasu na taką opiekę nad młodą jaką powinna mieć... :-(

Posted

Kompletne zero :placz::placz::placz:

Kurcze może moda poprosić żeby zmienił tytuł- "Dida już zdrowa szuka choć tymczasu?" albo jakoś tak... martwię się że nie opiekuje sie jak należy młodą, ona juz powinna sie uczyć czystości, porządku, smyczy- a mi brakuje czasu i siły :shake:

Posted

dzisiaj przysłała maila kobieta z allegro, że ją chce adoptować... kazałam jej dzwonić do Ciebie... może jutro zadzwoni....
trzymam kciuki!

nie trać nadziei mała ma teraz sporo ogłoszeń, na pewno ktoś zadzwoni!

Posted

No sliczny szczeniak:loveu:. Jezu, zeby Kikou miala wieksze auto, to moze by ja wcisnela. U mnie znalazla by dom bardzo szybko, moglabym wybierac ktory najlepszy.;) Zeby tylko mala szybko swoj domek znalazla....