Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LALUNA']http://img508.imageshack.us/img508/5726/tnagf00043sn9.jpg

To niestety nie ta niedżwiedzia łapa która by mozna leczyć bez medycyny.
To wyglada na wadę kostna. I mówiac szczerze nie wiem jakie są rokowania. Widziałam kiedys na jakiejs stronie medycznej omówienie ale nie pamietam czy było to do wyleczenia
Diagnoza- nierównomierny wzrost kosci (może być po prostu przejsciowe młodzieńcze) plus spore zaniedbanie, niedożywienie i braki mineralne. Spróbuję złapać młodą w obiektyw i wkleić, naprawdę jest juz o niebo lepiej. ;)

Posted

kikou napisał(a):
medal dla Magdy za zdiecie kupy...... :evil_lol::evil_lol:

Za to, że o mało pawia na monitor nie puściłam????????:mad: O NIE!

Dawać fotę małej, jak teraz łapki stawia!:razz:

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
nikt nie zaglada do didi.. :-(

jak to nikt, piękna psineczka :loveu:

ja wystawie, jak dostanę wszystkie info, takie tylko do kopiuj wklej plus zdjecia podlinkowane, w sensie, ze linki ;) wiesz kochana jak u mnie z czasem, ułatwisz mi troszku ;)

Posted

A ja miałam dzisiaj przyjemność bycia na spacerze z małą ;) Bardzo sympatyczna sunia, trochę zagubiona, ale słodka - zaczeła nam robić koo w samochodzie :evil_lol: musiałyśmy sie ewakuować :evil_lol: zrobiła tak wielką, że moja 14kg sucz takiej nie robi :eviltong: Poza tym jak zrobiła to stała się chudziutka jak szkielecik! Dokarmiajcie ją dobrymi rzeczami!

Ps. Aga smakowały naleśniki ;> ?

Posted

http://img528.imageshack.us/img528/1259/p1010720640x480pc9.jpg

Dida ma dopiero 3 m-ce, a w swoim krótkim życiu przeszła już prawdziwe piekło.Została porzucona przez handlarza, ponieważ miała krzywe przednie łapki, na których nie mogła ustać.. wiadomo, towar bezwartosciowy - nie da sie go sprzedac na targowisku.Najprościej więc po prostu się go pozbyć.
Nad błąkającym się w poszukiwaniu pozywienia malym stworzonkiem zlitowaly sie jednak mlode dziewczyny i zaniosly je do schroniska.. gdzie miala zostac uspiona rowniez przez wzglad na swoje lapki.Ta biedna, pechowa istota, psie dziecko.. czym zawinilo? nie moglysmy sie zgodzic na taki obrot sprawy.Zabralysmy Dide do siebie, jednak nie moze zostac tu na stale.Mamy juz 7 psow, brak pieniedzy i mozliwosci.Dida odzyskala sprawnosc w lapach i pilnie szuka dobrego czlowieka ktory sie nad nia zlituje- odmieni jej los! kontakt: 660-767-394