cinusiowa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Fundację (jakąkolwiek, która pomaga chorym i bezdomnym zwierzętom) wystarczy poprosić o pomoc w wygenerowaniu konta do wpłat z którego opiekun może korzystać przeznaczając pieniądze na leczenie. Nie trzeba z fundacji od razu brać pieniędzy. Tak jest łatwiej, aby nikt nie posądził opiekuna o kradzież. Skorzystajcie z tego, tym bardziej, że leczenie tej psinki może ciągnąc za sobą ogromne wydatki. Pozdrawiam Quote
ulvhedinn Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Aaa, o to chodzi- to my w takim przypadku najczęściej korzystamy z konta fundacji AFN. Jesli chodzi o wpłaty dogowe, albo np. cegiełki allegro, to staramy się rozliczać na bieżco na wątku. A jak ktoś chce mieć pewną pewność, to można wpłacić własnie AFNowi z dopiskiem "na...". Mała jeszcze nie ma u nich swojej 'skarpetki", jest tylko skarpetka ogólna "psy ulv". Ale zawsze można to zmienić.... ;) Quote
demi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ulv ty żeś do reszty zwariowała:loveu: Quote
ulvhedinn Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 demi napisał(a):ulv ty żeś do reszty zwariowała:loveu: ....ano..... :fadein::evilbat::stupid: Quote
andzia69 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 LALUNA napisał(a):To napewno mu trzeba zabadac trzustke a potem usztywnic w łupkach te łapy, zdejmowanych na czas gimnastyki. Ale najpierw zbadac trzustke Laluna - dzięki, ze jestes:loveu: Ulv - zbadaliscie tą trzustkę? Quote
ulvhedinn Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Trzustka ok, mała jest za to anemiczna i ogólnie ma braki. Czemu trudno sie dziwić biorąc pod uwagę jak była "zadbana" i robale jakie z niej wylazły... Same łapki maja się świetnie, w zasadzie to mu juz widzimy różnice jak przyszła do nas i jak jest teraz. Wet powiedział, że jest naprawdę ogromna szansa, że obedzie się bez operacji- mamy dziecię dobrze karmić, odżywiać i obserwować :p Quote
agnieszkal2 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ulv,jeżeli dalej macie kłopoty ze zdjęciami,to mogę Wam zrobić zdjęcia,tylko dajcie znać na pw. Quote
gosikf & dogs Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 i oby bez tej operacji się obyło, trzymam za nią kciuki Quote
andzia69 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 alez ona będzie wielgaśna!!!!:lol::lol::lol: taki fajny klocuszek z niej:loveu: Quote
ulvhedinn Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Eee ona tylko taka wiegachna wyszła, będzie raczej średnia- chociaż łapska ma solidne, fakt.... ;) Quote
LALUNA Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No tylko na tym zdjęciu nie widać jak stawia łapki. Nie masz takiego co stoi sama? :razz: A czy ona nie ma przepukliny? Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To ja robiłam zdjęcia . Nie dałam rady zrobić lepszych , bo ona cały czas sie kręci :roll: Quote
ulvhedinn Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 LALUNA napisał(a):No tylko na tym zdjęciu nie widać jak stawia łapki. Nie masz takiego co stoi sama? :razz: A czy ona nie ma przepukliny? Ma przepuklinę, wet widział, mówi, że to nie problem.. Fotki jak stawiała łapki na poczatku i teraz będa jutro (moje)... :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Tak wygladały łapki małej zaraz po zabraniu. W tej chwili sa niemal proste, mała biega, szaleje i już nie zalicza glebnięć na dziób... :lol: A tu dla miłosników turpizmu kupa dziecka po odrobaczaniu: Quote
Koperek Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='ulvhedinn']W tej chwili sa niemal proste, mała bega, szaleje i już nie zalicza glebnięć na dziób... :lol: Co pomoglo?? (chyba przeoczylam kwestię dzialania:oops:) Quote
ulvhedinn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Najprostrze z mżzliwych- dobre jedzenie, odrobaczenie, zadbanie... ;) Quote
Koperek Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ulv to wklej dla porównania, jak teraz mała chodzi! Quote
LALUNA Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://img508.imageshack.us/img508/5726/tnagf00043sn9.jpg To niestety nie ta niedżwiedzia łapa która by mozna leczyć bez medycyny. To wyglada na wadę kostna. I mówiac szczerze nie wiem jakie są rokowania. Widziałam kiedys na jakiejs stronie medycznej omówienie ale nie pamietam czy było to do wyleczenia Quote
Recommended Posts