Zmysł Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Niestety, nikt się nią nie interesuje Quote
tomcug Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Biedna Munia, taka fajowa psica. Po niedzieli mam trochę wolnego, to porobię nowe ogłoszenia z tymi superowymi zdjęciami. ;) Quote
Zmysł Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Zapraszam na bazarek: Pościel - na zwierzaki z Kociego Świata- KUP TERAZ Quote
Zmysł Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jestem może powolny, ale jak się rozkręcę... Pościel TRZY- na zwierzaki z Kociego Świata- KUP TERAZ Quote
tomcug Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Munia nie cieszy się popularnością. A taka śliczna sunia. Quote
Zmysł Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Jest nie tylko śliczna, ale i sympatyczna Quote
Zmysł Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Nieoczekiwanie... MUNIA MA DOMEK:multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Zmysł napisał(a):Nieoczekiwanie... MUNIA MA DOMEK:multi::multi::multi: Ooooo materdej :multi: cóż za wspaniałe wieści :multi: Pisz Zmyśle...co, gdzie i jak :mad: :eviltong: Quote
Zmysł Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Niestety, ta dobra wiadomośc jest trochę podszytą drugą, złą. to miał być domek dla Lei, ale Państwo woleli Munię Quote
tomcug Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Zmysł napisał(a):Niestety, ta dobra wiadomośc jest trochę podszytą drugą, złą. to miał być domek dla Lei, ale Państwo woleli Munię No to teraz nie wiem,czy mam się cieszyć. Chyba jednak tak, bo kolejna psinka znalazła domek. :loveu: :multi: :multi: :loveu: Quote
Zmysł Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Munia trafiła do Panstwa w średnim wieku, domek pod W-wą - z ogródkiem. Państwu zmarł piesek, ktorego mieli 17 lat, a wzięli go z Palucha Quote
Zmysł Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 bardzo proszę o przeniesienie wątku:multi: Quote
tomcug Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jeszcze jeden psiak odnalazł swoje miejsce na ziemi!!!! Quote
Zmysł Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Mod jeszcze nie przeniósł wątku..... nie musi już Munia wraca :-(..... odtrącili jej miłość:angryy: Quote
tomcug Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Zmysł']Mod jeszcze nie przeniósł wątku..... nie musi już Munia wraca :-(..... odtrącili jej miłość:angryy:[/quote] Co się stało??????? Nie mogę uwierzyć. :placz: Quote
Zmysł Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 ja też nie. nie stało się nic. Państwo, którzy wyglądali na takich, którzy chcą sunieczkę ozłocić po niecałych dwóch dniach uznali, że ... jest jednak za duża Quote
tomcug Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Zmysł']ja też nie. nie stało się nic. Państwo, którzy wyglądali na takich, którzy chcą sunieczkę ozłocić po niecałych dwóch dniach uznali, że ... jest jednak za duża[/quote] Rany boskie, ale argument. Przecież widzieli ją, kiedy zabierali z azylu. Myślałam, że może nabroiła, zniszczyła coś. Nie mam słów na takie postępowanie. I nie napiszę nic więcej bo pewnie miałabym bana. :angryy: Quote
Zmysł Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='tomcug']Rany boskie, ale argument. Przecież widzieli ją, kiedy zabierali z azylu. Myślałam, że może nabroiła, zniszczyła coś. Nie mam słów na takie postępowanie. I nie napiszę nic więcej bo pewnie miałabym bana. :angryy:[/quote] sunia została do domku dowieziona. Państwo się nad nią "rozpływali" i obiecywali aż nieprzyzwoite wygody i wspaniałości. Nic nie zbroiła, bo to bardzo grzeczna, spokojna sunieczka:angryy: Quote
tomcug Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Zmysł']sunia została do domku dowieziona. Państwo się nad nią "rozpływali" i obiecywali aż nieprzyzwoite wygody i wspaniałości. Nic nie zbroiła, bo to bardzo grzeczna, spokojna sunieczka:angryy:[/quote] NIEPRZYZWOICIE szybko im przeszło. [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-181.gif[/IMG] Quote
Zmysł Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='tomcug']NIEPRZYZWOICIE szybko im przeszło. [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-181.gif[/IMG][/quote] prawda? to szok:angryy: Quote
tomcug Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Muniu, biorę się dzisiaj za ogłoszenia. Znajdziemy ci super domek, bo na taki zasłużyłaś. :loveu: Quote
Zmysł Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='tomcug']Muniu, biorę się dzisiaj za ogłoszenia. Znajdziemy ci super domek, bo na taki zasłużyłaś. :loveu:[/quote] Dziękuję. Munia naprawdę zasłużyła, to spokojna, nikomu nie wadząca sunieczka. Była taka szczęsliwa:-( Quote
Recommended Posts