Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Nieoczekiwanie...

MUNIA MA DOMEK:multi::multi::multi:

Ooooo materdej :multi: cóż za wspaniałe wieści :multi:

Pisz Zmyśle...co, gdzie i jak :mad: :eviltong:

Posted

Zmysł napisał(a):
Niestety, ta dobra wiadomośc jest trochę podszytą drugą, złą. to miał być domek dla Lei, ale Państwo woleli Munię

No to teraz nie wiem,czy mam się cieszyć. Chyba jednak tak, bo kolejna psinka znalazła domek. :loveu: :multi: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Zmysł']Mod jeszcze nie przeniósł wątku.....

nie musi już

Munia wraca :-(..... odtrącili jej miłość:angryy:[/quote]

Co się stało???????
Nie mogę uwierzyć. :placz:

Posted

ja też nie. nie stało się nic. Państwo, którzy wyglądali na takich, którzy chcą sunieczkę ozłocić po niecałych dwóch dniach uznali, że ... jest jednak za duża

Posted

[quote name='Zmysł']ja też nie. nie stało się nic. Państwo, którzy wyglądali na takich, którzy chcą sunieczkę ozłocić po niecałych dwóch dniach uznali, że ... jest jednak za duża[/quote]
Rany boskie, ale argument. Przecież widzieli ją, kiedy zabierali z azylu. Myślałam, że może nabroiła, zniszczyła coś. Nie mam słów na takie postępowanie. I nie napiszę nic więcej bo pewnie miałabym bana. :angryy:

Posted

[quote name='tomcug']Rany boskie, ale argument. Przecież widzieli ją, kiedy zabierali z azylu. Myślałam, że może nabroiła, zniszczyła coś. Nie mam słów na takie postępowanie. I nie napiszę nic więcej bo pewnie miałabym bana. :angryy:[/quote]
sunia została do domku dowieziona. Państwo się nad nią "rozpływali" i obiecywali aż nieprzyzwoite wygody i wspaniałości. Nic nie zbroiła, bo to bardzo grzeczna, spokojna sunieczka:angryy:

Posted

[quote name='Zmysł']sunia została do domku dowieziona. Państwo się nad nią "rozpływali" i obiecywali aż nieprzyzwoite wygody i wspaniałości. Nic nie zbroiła, bo to bardzo grzeczna, spokojna sunieczka:angryy:[/quote]
NIEPRZYZWOICIE szybko im przeszło. [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-181.gif[/IMG]

Posted

[quote name='tomcug']Muniu, biorę się dzisiaj za ogłoszenia. Znajdziemy ci super domek, bo na taki zasłużyłaś. :loveu:[/quote]
Dziękuję. Munia naprawdę zasłużyła, to spokojna, nikomu nie wadząca sunieczka. Była taka szczęsliwa:-(