Jump to content
Dogomania

Małe, yorkowe stworzonko - Marti ! Mamy stronę www!

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fusiafusia
Posted

Hejcia...!!!
ooo są nowe foteczki zapowiada się super :cool3:
są śliczne w ogóle Mati jest ślicznym yorkiem :loveu: :loveu: :loveu:
po prostu super foty...!!!!! :loveu: przesyłam całuski dla Matiego

Guest Fusiafusia
Posted

Hehehe... :evil_lol: no ale przynajmniej Marti się wybiegał na torku....będzie miał dobra kondycie ;) Mój kajtek też śpi ,cały dzień tylko znim ćwiczyłam i chodziłam na spacery... :loveu: no i w końcu usną...to prawda agility to super sport zgadzm się z tobą Luiza ;) ....sama bym chodziła Z moim Kajtkem na agility...ale moi rodzice się nie zgodzili...więc robie sobie takie domowe agility :lol:a wiesz że mu dobrze wszystko wychodzi....!!!!
ale ja się rozpisałam :oops:
no to kończę
dobranoc Marti :loveu:

Posted

Marti również mówi dobranoc, ale jego Pańcia niekoniecznie ... :lol:
Nie no, tak na poważnie to idziemy jeszcze na spacerek wieczorny, a potem to się zobaczy. Spać chyba nieprędko ^^

Posted

Hej niedzielnie!
Wczoraj jednak padliśmy około 22:30, nie dałam rady już siedzieć na kompie.
Mam jeszcze kilka zdjęć z treningu. Oto one:

ach, nie ma to jak mina przewodnika...:roll:

CDN.

Posted

Tyle.
Chciałam podziękować mojemu wiernemu fotografowi - Kindze, za wyleżenie się na trawie w różnych dziwnych pozach, aby móc fotografować Martiego :lol:. Chcę również podziękować za przytrzymywanie psa na starcie, co nie było łatwe :lol:.

Kolejny trening stref - za tydzień, tak myślę ;)

Posted

Zdjątka super:) a tobie tylko kucyk powiewa
macie we mnie wierną wielbicielkę:loveu:
zajrzałam tez na stronę Martiego - zdjęcia w galerii powalają.

Posted

[quote name='"slawi"']macie we mnie wierną wielbicielkę
Och, jak miło ^^

[quote name='"slawi"']zajrzałam tez na stronę Martiego - zdjęcia w galerii powalają
ach, a to wszystko zasługa dzielnych fotografów jestem im BARDZO wdzięczna za te cenne zdjęcia
a jutro urodzinki Martiego!

Guest Fusiafusia
Posted

Hej Luiza...!!! :multi: śliczne foteczki ....my tak na chwilke wpadliśmy :lol: Słyszałam że Marti ma urodziny... wszystkiego naj ,naj Marti :multi:

Posted

Ale fajnie sobie ćwiczycie :)

Mam pytanie... trzeba mi porady, instrukcji, jak nauczyć piesa valutów... bo mam taką pewną myśl, pewną koncepcję, ale nie chciałabym nic zepsuć, więc wolę się podpytać Ciebie :)

I nie pytaj mnie skąd o tym wiem... ściany mają uszy :diabloti:

Posted

Karolina nie pytam, nie pytam :D
Ach no cóż. Pytasz mnie o poradę? Hmm... Zaczęłam od tego, że Kazałam Martiemu skakać na mnie tak, żeby przednimi łapami dotykał mojego ciała i zaraz potem się odwracał. Za każde takie "coś" go chwaliłam. I potem zaczął kumać o co chodzi. I tak doszliśmy do pełnych vaultów! Uwierz mi, zajęło mi to mnóstwo czasu i cierpliwości, ale sama widzisz - warto było ;)
Ola dziękujemy za życzenia :)

Posted

Kurczę ile u was fotek :multi:
Nie będę cytowała bo wszystkie super
Zazdroszczę wam takiego sportu :evil_lol: bo to i dobra rozrywka dla psa i dla właściciela :lol:
zapraszamy do nas

• 6 months later...
Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Luiza! :multi:
Co tam u cb słychać?? ;)
Dziś wysłałam tobie maila, słyszałam,że w czerwcu z Martim wybieracie się na zawody agility w Warszawie :cool3: Ja z Kasią [ Kasia&Mela ] z bloga melowy.blogspot.com też się w 4-5 czerwca wybieramy na te zawody i prawdopodobnie pojadę z Kajtkiem i możliwe, że wystartuje :multi:
Bo pamiętasz Luiza, że miałyśmy się spotkać i akurat będzie okazja :D