Guest Fusiafusia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Hejcia...!!! ooo są nowe foteczki zapowiada się super :cool3: są śliczne w ogóle Mati jest ślicznym yorkiem :loveu: :loveu: :loveu: po prostu super foty...!!!!! :loveu: przesyłam całuski dla Matiego Quote
Luzia15 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 (: Jesteśmy padnięci po tych strefach. Marti śpi odkąd wróciliśmy. Quote
Connected Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cudowny yorek :loveu: Fajny taki sport, długo pracowałaś nad tym ? ;) kurczę, szkoda że u nas nie ma takich miejsc żeby poćwiczyć.. :roll: Quote
Luzia15 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 trenujemy agility od półtora roku. Och, ten sport to świetna sprawa ^^ Quote
Guest Fusiafusia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Hehehe... :evil_lol: no ale przynajmniej Marti się wybiegał na torku....będzie miał dobra kondycie ;) Mój kajtek też śpi ,cały dzień tylko znim ćwiczyłam i chodziłam na spacery... :loveu: no i w końcu usną...to prawda agility to super sport zgadzm się z tobą Luiza ;) ....sama bym chodziła Z moim Kajtkem na agility...ale moi rodzice się nie zgodzili...więc robie sobie takie domowe agility :lol:a wiesz że mu dobrze wszystko wychodzi....!!!! ale ja się rozpisałam :oops: no to kończę dobranoc Marti :loveu: Quote
Luzia15 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Marti również mówi dobranoc, ale jego Pańcia niekoniecznie ... :lol: Nie no, tak na poważnie to idziemy jeszcze na spacerek wieczorny, a potem to się zobaczy. Spać chyba nieprędko ^^ Quote
Luzia15 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Hej niedzielnie! Wczoraj jednak padliśmy około 22:30, nie dałam rady już siedzieć na kompie. Mam jeszcze kilka zdjęć z treningu. Oto one: ach, nie ma to jak mina przewodnika...:roll: CDN. Quote
Luzia15 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 odbicie od nogi. jakoś tak dziwnie wyszło :lol: CDN. Quote
Luzia15 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Tyle. Chciałam podziękować mojemu wiernemu fotografowi - Kindze, za wyleżenie się na trawie w różnych dziwnych pozach, aby móc fotografować Martiego :lol:. Chcę również podziękować za przytrzymywanie psa na starcie, co nie było łatwe :lol:. Kolejny trening stref - za tydzień, tak myślę ;) Quote
slawi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Zdjątka super:) a tobie tylko kucyk powiewa macie we mnie wierną wielbicielkę:loveu: zajrzałam tez na stronę Martiego - zdjęcia w galerii powalają. Quote
Luzia15 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='"slawi"']macie we mnie wierną wielbicielkę Och, jak miło ^^ [quote name='"slawi"']zajrzałam tez na stronę Martiego - zdjęcia w galerii powalają ach, a to wszystko zasługa dzielnych fotografów jestem im BARDZO wdzięczna za te cenne zdjęcia a jutro urodzinki Martiego! Quote
Guest Fusiafusia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Hej Luiza...!!! :multi: śliczne foteczki ....my tak na chwilke wpadliśmy :lol: Słyszałam że Marti ma urodziny... wszystkiego naj ,naj Marti :multi: Quote
Karolina. Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale fajnie sobie ćwiczycie :) Mam pytanie... trzeba mi porady, instrukcji, jak nauczyć piesa valutów... bo mam taką pewną myśl, pewną koncepcję, ale nie chciałabym nic zepsuć, więc wolę się podpytać Ciebie :) I nie pytaj mnie skąd o tym wiem... ściany mają uszy :diabloti: Quote
Luzia15 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Karolina nie pytam, nie pytam :D Ach no cóż. Pytasz mnie o poradę? Hmm... Zaczęłam od tego, że Kazałam Martiemu skakać na mnie tak, żeby przednimi łapami dotykał mojego ciała i zaraz potem się odwracał. Za każde takie "coś" go chwaliłam. I potem zaczął kumać o co chodzi. I tak doszliśmy do pełnych vaultów! Uwierz mi, zajęło mi to mnóstwo czasu i cierpliwości, ale sama widzisz - warto było ;) Ola dziękujemy za życzenia :) Quote
Connected Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Kurczę ile u was fotek :multi: Nie będę cytowała bo wszystkie super Zazdroszczę wam takiego sportu :evil_lol: bo to i dobra rozrywka dla psa i dla właściciela :lol: zapraszamy do nas Quote
Karolina. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 No kurcze Lucky na mnie też skacze, ale jeszcze tak niepewnie, i prosto, bez odwracania się... Będziemy to męczyć jakoś, może w końcu załapie... ;) Quote
Luzia15 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Karolina na pewno wam się uda ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Cześć Luiza! :multi: Co tam u cb słychać?? ;) Dziś wysłałam tobie maila, słyszałam,że w czerwcu z Martim wybieracie się na zawody agility w Warszawie :cool3: Ja z Kasią [ Kasia&Mela ] z bloga melowy.blogspot.com też się w 4-5 czerwca wybieramy na te zawody i prawdopodobnie pojadę z Kajtkiem i możliwe, że wystartuje :multi: Bo pamiętasz Luiza, że miałyśmy się spotkać i akurat będzie okazja :D Quote
Recommended Posts