Jump to content
Dogomania

Małe, yorkowe stworzonko - Marti ! Mamy stronę www!

Recommended Posts

Posted

Cześć! Witam was serdecznie w imieniu moim i mojego psiaka. :p
Któregoś dnia, w pewnej hodowli na świat przyszły trzy śliczne szczeniaczki. 2 dziewczynki i 1 chłopczyk.
Lecz nagle pewnego dnia do hodowli, w której urodziły się cudowne szczeniaczki przyjechała rodzina. Obejrzała chłopczyka (bo tylko on pozostał do kupienia) i zdecydowała się na niego.
I tak oto Marti trafił do naszego domu.
Pierwsze chwile dwumiesięcznego Yorkasa w nowym domku:

Wszystkie powyższe zdjęcia - by Robo.

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki wielkie. Mimo to, że 11 października będzie kończył 2 lata, to wygląda na szczeniaka. :)
Ludzie na ulicy zaczepiają mnie i pytają się "Ile on ma?" "wygląda na szczeniaka..."
Cieszę się, że ludzie nie postarzają jego wyglądu... :]
Pozdrawiam.
Piszcie! :)

Posted

wiesz te banderki czyli te male zdjeci ta robia dziewczyny ktore sie na tym znaja ,potem podam ci stronke jakim programem one sa robione, a my zwykli dogomaniacy po prostu dodajemy ich adresy (bo kazdy obrazek ma adres-ale to wiesz bo widze ze umiesz wstawiac zdjecia) i wklejasz adres w edytuj podpis w panelu uzytkownika, tylko podpis chyba nie moze byc za duzy,ja moge miec 5 obrazkow
Mi to zribila Ola jedna z dogomanizcek -podalem jej moje haslo i weszla w moj profil ,jesli nie bedziesz mogla sama to podasz haslo na Pw czyli w prywatnej wiadomosci i Ci wkleje to co ja mam ,jak zobaczysz to bedziesz wiedziala o co chodzi,pozdrawaim ,zaraz poszukam to o programie do ich robienie

• 1 month later...
Posted

:loveu: Witamy
Ja też mam 2 letnią sunie ale ona dzieci uwielbia.Choć jak sie tak zastanowić to ...faktycznie lubi dzieci ale te już w wieku dla niej bezpiecznym:evil_lol:
Ale twój wygląda tak słodko , może tylko udaje grożnego:lol:

Posted

Tzn. on nie jest groźny, że zaraz ugryzie czy coś takiego. Po prostu jak wcześniej określiłaś, lubi dzieci w bezpiecznym wieku. :p
I mam pytanie. Czym karmisz swojego psiaka? I jakiego szamponu używasz? Skąd masz pieska tak w ogóle? ;)

Posted

**Borderkowa** napisał(a):
Wymiary czego? kubraczka czy pieska? xD
Marti waży 2 kg 750 g. tłuścioch, ale nie wygląda na grubasa. I ma około 20 cm w kłębie. xD

I my witamy nowego yoraska :loveu:
Na zdjęciach wygląda na kruszynkę, gdzie on ukrył te kilogramy :lol: ?