BIANKA1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 KREMEK Pies 3 lata Miły , łagodny , spokojny , czysty . Zgadza się z psami , kotami , a nawet kurami . Nie wiem dlaczego Kremek trafił do schroniska . Był na boksach , było zimno . Kremek przeziebił się . Takiego chorego wypatrzyła w schronisku kochana Pani Lucynka . Zabrała do siebie , wyleczyła . Jednak Kremek nie może tam długo zostac . Jeśli nie znajdzie domu , wróci do schroniska . A robi sie coraz zimniej ..................:-( PROSZĘ O OGŁOSZENIA . Quote
Bella1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Same zalety ma chłopczyk , grzeczny , zgadza się ze wszystkimi , malutki , młody a do tego jest śliczny taki piesiu na poduszkę Quote
BIANKA1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Hala napisał(a):A siusia w domku? :roll: Nie . Jest bardzo czyściutki i woła na sioo:lol: Quote
BIANKA1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Hala napisał(a):A do kiedy może zostać u pani Lucyny? Nie pytałam , może BELLA wie :cool3: On fajny jest . Jeszcze troszke pokasłuje , ale taki zabawny smarek :lol: Quote
Bella1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Niestety nie wiem jak długo może zostać :shake: Quote
Marcik Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Przecież on wygląda jak west! Niech ktoś napisze o jego charakterze coś więcej to zrobię Allegro. Plus jakiś namiar do kogoś. Jest tak piękny, że na pewno znajdzie szybko domek. W sumie już mu zrobiłam aukcję z tego, co tu jest. Poproszę tylko o numer telefonu :) Zakochałam się :loveu: Quote
BIANKA1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Marcik napisał(a):Przecież on wygląda jak west! Niech ktoś napisze o jego charakterze coś więcej to zrobię Allegro. Plus jakiś namiar do kogoś. Jest tak piękny, że na pewno znajdzie szybko domek. W sumie już mu zrobiłam aukcję z tego, co tu jest. Poproszę tylko o numer telefonu :) Zakochałam się :loveu: Wiem tylko tyle , co w pierwszym poście . Miły , kocha ludzi , nie brudzi w domu , zgadza sie z wszelka zwierzyną . Telefon do P Lucynki 513 511 200 Dziękuję :lol: Quote
Marcik Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 http://allegro.pl/item445049810_piekny_kremek_mix_westie.html Nie uwierzycie, ale wystawiłam go pół godziny temu i już ma jednego obserwatora. Po 30 minutach! Quote
Tola Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Sliczny chłopiec o slicznym imieniu:loveu: W górę malutki! Quote
BIANKA1 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Marcik napisał(a):http://allegro.pl/item445049810_piekny_kremek_mix_westie.html Nie uwierzycie, ale wystawiłam go pół godziny temu i już ma jednego obserwatora. Po 30 minutach! Bardzo dziekuję :loveu: Mam nadzieje , że los usmiechnie sie do Kremusia :lol: Quote
Poker Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 śliczny maluch,oby szybko domek znalazł.Jak długo może zostać na obecnym DT? Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Poker napisał(a):śliczny maluch,oby szybko domek znalazł.Jak długo może zostać na obecnym DT? Nie wiem :shake: Chyba aż przestanie kaszleć . Quote
grallinka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wysłalam małego do koleżanki, która szuka małego pieska do adopcji. Ogólnie wysłalam z 20 psiaków, ale może a nóż wybierze Kremka.Zaznaczyłam jej,że to mój faworyt nr 3, bo mam 3 faworytów :cool1: Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 grallinka napisał(a):Wysłalam małego do koleżanki, która szuka małego pieska do adopcji. Ogólnie wysłalam z 20 psiaków, ale może a nóż wybierze Kremka.Zaznaczyłam jej,że to mój faworyt nr 3, bo mam 3 faworytów :cool1: Bardzo dziękuje :lol: Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Dzwoniła do mnie Pani Lucynka . Dzisiaj ma przyjechac i zobaczyc Kremka pani , która straciła pieska po 17 latach . Piesek umarł , tak powiedziała Pani . Trzymajmy kciuki za Kremusia :lol: Quote
grallinka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 O kurka to już będzie drugi pies,którego wysłałam koleżance. Ale mam oko:evil_lol: Może ja tak będę jej wysyłać wszystkie po kolei duże małe stare młode :razz: Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 grallinka napisał(a):O kurka to już będzie drugi pies,którego wysłałam koleżance. Ale mam oko:evil_lol: Może ja tak będę jej wysyłać wszystkie po kolei duże małe stare młode :razz: Wysyłaj po kolei , jak leci :lol: Quote
Tola Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No to trzymam kciuki za Kremika:loveu: Moze juz jest po wizycie.. Quote
Recommended Posts