Tundra Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ale sie ciesze, ze mam skleroze:multi: Quote
brazowa1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ale oczywiscie,zeby sie nie okazało,ze to ja mam skleroze,jutro sprawdze w schronisku.Ale jestem pewna,ze tak,tylko to bylo juz kilka lat temu,wiec nie pamietam Balbiny w kołnierzu. Quote
pies? Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 dajcie mi znać, jak tylko nie będzie za wcześnie... Quote
zula131 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Cytat z innego wątku: "Nie zapomne tego widoku,gdy Mars mial zalamanie zdrowia,szukalam go po budach,zeby zobaczyc jak sie czuje.Lezal z wtulona Balbinka,ktora lizała go po łbie". :placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nie płakac Zula,ja wiem,ze Ty je poznalas,widziałas... Kochani,mozliwe,ze w ciagu najbliższych tygodni bedziemy szukac transportu dla Balbiny.Nie ukrywam,ze troche sie boje.Balbina jest staruszka,a tu droga w transporterze,z obcymi ludzi.Ale musi dac rade.Podejmujemy ryzyko,prawda? A gdyby jakims cudem,ktos z Was mial znajomego,co do Niemczech sie wozi i ma serce do zwierzat i Balbiny nie wyrzuci po drodze,to dajcie znac..co prawda,to w kategorii cudu,ale wiecie... wiewiorka sie nie obrazi (mam nadzieje),to zdjecie z 2005 roku.Jeszcze Tina zyła,z prawej. jak sie dobrze przypatrzycie,to z z tyłu jest Czarna (9 lat w schronisku,ma dom u Swan,nasza pierwsza dogomaniacka adopcja),a bardziej widoczny,no kto?:) Quote
pies? Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 myślałem, że Muchozol, ale ogon za długi....:) Quote
pies? Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 też się boję o Balbinę...cholera, człowiek sam nie wie, czego chce szansa, ale wszystko nowe, łącznie z językiem...i droga...daleko to w Niemczech jest? i o Marsa się boję, po jej ew. wyjeździe... Quote
brazowa1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ja sie boje tylko o trase.Reszta-da rade.Przy nieudanej adopcji tez wszystko bylo nowe.Język nie problem,bo Balbi i tak glucha jak pień.A najwazniejsi sa dla niej ludzie. PS pies?,nie muchozol. Quote
ElzaMilicz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Balbinka pięknie się uśmiecha. :) A ząbki rzeczywiście starte już... Quote
koss Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Bosze mój -ale kiedy,Balbinę powiodą do Niemiec-to moze jakaś inna starsza Pani pójdzie spac do kawalerki Marsa ,bardzo sie boje o niego :shake::oops: Mój Boże ,btazowa -ale przeciez On nie może tak odejsc ...cholera sam ,kiedy Ciebie nie będzie... Quote
brazowa1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 nie kraczcie prosze,bo jak tak bedziemy myslec,to oba padna ze starosci w schronisku.I żadnemu nic z tego nie przyjdzie.Mars jest bardzo,bardzo stary,ktoregoś wieczoru usnie i sie nie obudzi.Balbina moze jeszcze zaznac domu i tylko to jest wazne. Quote
brazowa1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 myśle,ze mimo wszystko,to sie akurat nie uda.:shake: Mars zostanie juz w schronie. Quote
wiewiora1 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Balbina przejdzie ta droge ,,,,musi ,,,,,,nie ma nic gorszego od schroniska,,,,wiec i dorga nie bedzie straszna!!!! Mars,,,,oby trafila mu sie fajna babcina , ktora wtuli sie do jego kawalerki i da choc odrobine ciepla Staruszkowi!! Niestety ,,wiele psow odchodzi w schronie ,,,,,po 10 letnim w nim zywocie,,,to jest prawda!!!! A moze i czas by bylo dac szanse po Balbinie ,,,KRUCZKOWI!!!!on mi coos na serduchu lezy,,,,z tych wieczniesiedzacych!!!!! Quote
brazowa1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Opinia Tundry z wizyty bardzo pozytywna-ludzie mieli stare psy,wiedza co to jest stary pies i maja doswiadczenie.Jedyne wymagnie od psa-ze milo by bylo,gdyby Balbina chciala chodzic z panem rano po bułki,bo rezydentowi sie nie chce :) Matko,teraz juz "tylko" transport. Musi zdazyc Balbina.Sadzac z opisu dom wymarzony dla niej.I bylby kompan-staruszek Francus.On blyskawicznie sie dogada. Bedzie miala cieplo i sucho i ludzi na zawsze. prosze pomozecie jej szukac transportu,pytajcie,kto jedzie,jakie organizacje. Quote
wiewiora1 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Transport ,transport transport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ma_ruda Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wciąż boje sie zapeszać:oops:, ale jeżeli od szczęscia dzieli Balbine już tylko transport , to chociaż podniosę Quote
wiewiora1 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Transport????????????!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-( Quote
Poker Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jest szykowany transport od Pajuni do Niemiec i xxxx 52 ,popytajcie,bo Niemcy są duże. Quote
wiewiora1 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Ok,,,,dzieki poker!!!popytamy,,,musimy znalesc ten transport,,,,bo bez niego dom dla balbiny przepadnie!!! Quote
ponka1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Na dogo jest oddzielny wątek transportowy, może tam też umieścić prośbę ? co prawda większość jest krajowych i więcej osób poszukuje niż oferuje :???: Quote
brazowa1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 zapytam xxx52.Moze akurat bedzie miejsce. Quote
szuwar Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Jeśli byłby jakiś łączony transport to w granicach kraju może mi się uda pomóc. W tym tygodniu mój TZ jedzie chyba do Szczecina - może się akurat przyda... Quote
Recommended Posts