pies? Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 a to tylko o Balbi chodzi czy razem z Marsem? Quote
brazowa1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Balbi,przy Marsie nie zdecydowalabym sie na taka podroz. Quote
pies? Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 jak znoszą słoty, które przyszły i jak tam Mars? bardzo słaby? Quote
zula131 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ciągle mi się marzy, że ktoś przygarnie obydwoje... Quote
ponka1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Byłoby pięknie, ale żeby chociaz jedno zaznało szczęścia :placz: Quote
Zorbeczka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Witam, studiuję w Olsztynie i spłakałam się czytając historię Marsa opisaną w aukcji na allegro. Niestety, wraz ze współlokatorką nie możemy wziąć psa - raz ze do sopotu daleko, dwa ze żadna z nas nie jest z olsztyna i trzeba by było staruszka wozić raz na jakiś czas w te i z powrotem, trzy że właściciele mieszkania na psa się nie zgodzą. Zrobiłyśmy co mogłyśmy- wywiesiłyśmy na jego temat na uczelni zeby każdy kto zna kogoś w trójmieście przekazał mu informacje o tym psie... Sama powiedziałam każdemu kogo znam.. nie sądzę zeby to wiele zmieniło ale chyba więcej nie moge zrobić. Mam nadzieję że i mars i Balbinka znajdą ciepłe domy bo serce się kraje jak czytam... ach :( Quote
pies? Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 myślę, że nie można zawężać się tylko do Trójmiasta, gdyby był ktoś zdecydowany na adopcję np. w Olsztynie- spróbowałoby się uzbierać na transport... w końcu mojej Muszce zasponsorowano ``kawał drogi``w kilka dni ! oczywiście fajnie, że próbujecie Marsa pokazać- wielkie dzięki ! Quote
brazowa1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 no coż,wczoraj zobaczylam Balbine,to sie przezegnalam-od dwoch dni pada i jest cala w blocie,bede miala co z niej wykruszac.Mars sie oszczedza,gdy pada- nie wychodzi i wyglada przyzwoicie. Quote
wiewiora1 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Dokladnie,,,,balbina biega biega i biega,,cala jest w blocie i przemarznieta ,,ale gdzie czlowiek tam tez i ona!!! Kiedy jej wczoraj dawalam groszki bladzila po mojej rece jak szalona,,,nie wiedzac gdzie je dorwac ,,co swiadczy ze lata jej leca nieublaganie:( Tak wiec ,,mloda juz nie jest ,,kosci szwankuja a zima tuz tuz,,,,,,,bidna!!! Quote
brazowa1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Balbina z Karolinka,schroniskowa codziennośc :( Balbina z Dolarem (Dolar kiedys był postrachem schroniska,teraz jest najwiekszym przytulakiem,nie tak dawno mial operacje poszerzania kanału słuchowego,teraz znowu zaczyna drapac uszyska :placz:) i zawsze usmiechnieta Balbina Quote
pies? Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 kur.. - nie mogę jej pomóc ! jaka Ona do człowieka , a tu taka bezsilność... Quote
brazowa1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jeszcze nic nie umarło i nie zasłabło.Wiec nowin nie ma :shake: Quote
ma_ruda Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A ja już myslałam, że pies? zna jakieś nowiny i tylko czeka na ich ogłoszenie:cool3:. Trochę się rozczarowałam:-(. No ale dobrze, że chociaż nie jest...bardziej źle. Quote
brazowa1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ta fotke robiła Nelonik.Balbina Nelonika nie znała,nie usmiechała sie-taka Balbinka jest na co dzień. Quote
pies? Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 smutna.... a ty Wiolka nie pisz o umieraniu... nie pisz... Quote
brazowa1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 no,nie oszukujmy sie-Marsowi to juz naprawde bardzo blisko do Teczowego Mostu.Za kazdym razem,gdy wychodze ze schroniska,glaszcze go przez chwile,bo moze ostatni raz sie widzimy... Słuchajcie sa chetni na Balbine,odpowiedzieli na apel Tundry.Czuje,ze bedzie gorąco,bo dom daaaaleko. Quote
ma_ruda Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 :kciuki: Boję się, żeby nie zapeszyć dlatego nie przyznam się, ze się cieszę, ale kciuki nie zaszkodzą. Trzymam też za Marsa:kciuki: Quote
wiewiora1 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Ooooo,,i jakies swiatelko w tunelu jest!!!dla Balbiny!!!!:multi:Zobaczymy!!! Quote
pies? Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 o w mordę..nie wiem, co napisać... jak daleko? daj mi znaka na maila a odnośnie Marsa,z nim tak fatalnie? choruje? bez sił? nagłe pogorszenie? ile Mars ma w ogóle lat? Quote
brazowa1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 hm,Mars to ma tak z 16 lat.No moze 15. Nie ma pogorszenia,jest ciagle tak samo-przychodzi,cieszy sie,je.Ale nie oszukujmy sie-w tym wieku psy umieraja.Wiec moze tak byc,ze przyjde,a jego juz nie będzie. Quote
pies? Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 a szczegóły jakieś odnośnie Balbiny? czy jeszcze za wcześnie ?... Quote
Tundra Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Za wczesnie, zeby nie zapeszyc. Czy ja dobrze pamietam, ze ona jest niewykastrowana? Quote
Recommended Posts