Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, studiuję w Olsztynie i spłakałam się czytając historię Marsa opisaną w aukcji na allegro. Niestety, wraz ze współlokatorką nie możemy wziąć psa - raz ze do sopotu daleko, dwa ze żadna z nas nie jest z olsztyna i trzeba by było staruszka wozić raz na jakiś czas w te i z powrotem, trzy że właściciele mieszkania na psa się nie zgodzą. Zrobiłyśmy co mogłyśmy- wywiesiłyśmy na jego temat na uczelni zeby każdy kto zna kogoś w trójmieście przekazał mu informacje o tym psie... Sama powiedziałam każdemu kogo znam.. nie sądzę zeby to wiele zmieniło ale chyba więcej nie moge zrobić. Mam nadzieję że i mars i Balbinka znajdą ciepłe domy bo serce się kraje jak czytam... ach :(

Posted

myślę, że nie można zawężać się tylko do Trójmiasta, gdyby był ktoś zdecydowany na adopcję np. w Olsztynie- spróbowałoby się uzbierać na transport...
w końcu mojej Muszce zasponsorowano ``kawał drogi``w kilka dni !

oczywiście fajnie, że próbujecie Marsa pokazać- wielkie dzięki !

Posted

no coż,wczoraj zobaczylam Balbine,to sie przezegnalam-od dwoch dni pada i jest cala w blocie,bede miala co z niej wykruszac.Mars sie oszczedza,gdy pada- nie wychodzi i wyglada przyzwoicie.

Posted

Dokladnie,,,,balbina biega biega i biega,,cala jest w blocie i przemarznieta ,,ale gdzie czlowiek tam tez i ona!!!
Kiedy jej wczoraj dawalam groszki bladzila po mojej rece jak szalona,,,nie wiedzac gdzie je dorwac ,,co swiadczy ze lata jej leca nieublaganie:(
Tak wiec ,,mloda juz nie jest ,,kosci szwankuja a zima tuz tuz,,,,,,,bidna!!!

Posted

Balbina z Karolinka,schroniskowa codziennośc :(

Balbina z Dolarem (Dolar kiedys był postrachem schroniska,teraz jest najwiekszym przytulakiem,nie tak dawno mial operacje poszerzania kanału słuchowego,teraz znowu zaczyna drapac uszyska :placz:)

i zawsze usmiechnieta Balbina

Posted

A ja już myslałam, że pies? zna jakieś nowiny i tylko czeka na ich ogłoszenie:cool3:. Trochę się rozczarowałam:-(. No ale dobrze, że chociaż nie jest...bardziej źle.

Posted

no,nie oszukujmy sie-Marsowi to juz naprawde bardzo blisko do Teczowego Mostu.Za kazdym razem,gdy wychodze ze schroniska,glaszcze go przez chwile,bo moze ostatni raz sie widzimy...
Słuchajcie sa chetni na Balbine,odpowiedzieli na apel Tundry.Czuje,ze bedzie gorąco,bo dom daaaaleko.

Posted

o w mordę..nie wiem, co napisać...
jak daleko? daj mi znaka na maila
a odnośnie Marsa,z nim tak fatalnie? choruje? bez sił? nagłe pogorszenie?
ile Mars ma w ogóle lat?

Posted

hm,Mars to ma tak z 16 lat.No moze 15. Nie ma pogorszenia,jest ciagle tak samo-przychodzi,cieszy sie,je.Ale nie oszukujmy sie-w tym wieku psy umieraja.Wiec moze tak byc,ze przyjde,a jego juz nie będzie.