Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny -a gdyby tak załozyć, własne ,małe śliczne przytulisko dla starych ,porzuconych piesów...,wiem pomysł tylko do d....ale może jednak -często bezsensowne staje sie sensowne,...nie. .. a moze jednak ..noooooo

Posted

[quote name='brazowa1']szuwar,opyl tego yorka na allegro,a kase wplac na sterylki :cool3:=quote]

No chętnych na psa to miałam dwóch zanim jeszcze doszłam do samochodu. W ogóle czułam sie jakbym wygrała los na loterii. Ale właściciele znaleźli się drastycznie szybko. Ciekawe czemu nikt tak mojego Pikusia nie chciał...

Posted

Wiola- więcej optymizmu, Ty jakbyś w ogóle nie wierzyła odnośnie Balbiny
wiem, że już raz...ale nie chce do tego wracać, bo jak myślę o tym to mi się....!!!
ale takiej Cię nie czytałem...
dlaczego miałoby być mniej szans, niż z Muchą???
co?

Posted

[quote name='pies?']Wiola- więcej optymizmu, Ty jakbyś w ogóle nie wierzyła odnośnie Balbiny
ale takiej Cię nie czytałem...
dlaczego miałoby być mniej szans, niż z Muchą???
co?

ano dlatego,ze rzadko psy takie jak Balbina i jak Mucha znajduja dom.To jak wygrana w totka.Gdybys nie wzial Muchy,to teraz płakalibysmy takze nad nia.
Po drugie Balbina jest obecnie w o wiele gorszej kondycji niz Mucha w czasie adopcji.Szybciej sie męczy,ma stawy w gorszym stanie,przeszla bardzo powazne zalamanie zdrowotne.A to oznacza,ze suka ma bardzo mało czasu na szukanie.I...przykro mi pisac,ale mam wrazenie,ze w domu rowniez pozyje nie za długo.Chociaz wiem takze ,ze psy potrafia robic duze niespodzianki.
Byly dzis na spacerze,krotkim,ale zawsze.
Mars to juz sie tyle razy smierci wywijał,ze chyba nigdy po niego nie przyjdzie...a oba pieski sa juz tak dekoracyjne....zreszta-sami popatrzecie.

Zobaczcie jak one stoja :(

Posted

No i dla nich trzeba mocna się zastanowić -o schronisku ,dziewczyny ja nie odpuszczam tej myśli....jakby co mogę na WAS liczyć???? Brazowa -to nie jest juz tyko marzenie to jest już pewien projekt,od lat mam to w głowie:cool1:.Pomóżcie znależc tani:evil_lol: kawałek ziemi a kiedy będzie znana cena -pomyślimy...jak zdobyć tę sumę (są rózne możliwości :eviltong:)

Posted

Mucha jak przyjechała, też była w średniej kondycji- była otyła, kulała na tylną łapę...
i nie sądziłem, że tak szybko się to zmieni
tak więc, nie traćmy nadziei
piękne psy- może ktoś je dostrzeże........

Posted

ten weekend chyba byl dla nich mily-ciepło,ladna pogoda,duzo wolontariuszy.
Caly ten wybieg mogalbym wziac od reki.Tam sa same super psy.

Karolinka zdemolowala doszczetnie miejsce i podest na ktorym stala buda.Widac,ze sie odpręzyla i cieszy zyciem-zreszta,ona chów schroniskowy,przez wiekszosc zycia nie miala wiecej niz ma teraz.

Balbina czatowala na lepsze jedzonko,zostala wyczesana i był mini spacer.Kiedys Balbina uciekala przed reka,robila uniki,a wyjscie na spacer okupywala stresem,wyla.Teraz...nie ta sama sunia.Pcha sie do wyjscia.
Chyba nas wszystkich bardzo lubi.

Mars sie mizdrzył - w ogole on uwaza ludzi za bogow.

Dolar ,mmo bolacych uszu,domagal sie czesania i jak zawsze nachalnie przypominal o tym,ze przeciez on! on! on jest tutaj najwazniejszy i mamy przychodzic tylko do niego.

Posted

zachęcam do adopcji Balbinki. Moja Zosia tyle lat spędziła w schronisku i od razu się zaaklimatyzowała, kwitnie i młodnieje i przyjemnie popatrzeć, jaka jest szczęśliwa..Starszy pies to najwierniejszy, :lol: i najbardziej zapatrzony w człowieka przyjaciel. mam jeszcze inne dziadki psie i wiem, co mówię. Balbinia trzymam kciuki za Ciebie :lol: