Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucek faktycznie się nimi nie przejmuje jesli są wypuszczane. Dzis miałam "zaszczyt" sprzątać im i kotom klatki (pani Karolina już nie wiedziala w co ręcę wsadzić) i były grzeczne.

Posted

Kochane są:loveu:, zaglądają we wszystkie zakamarki, poznają świat. Wszystkie reagują na zabawy i zachęty - są super.
Tez im posprzątałam, musiałam szorować szczotką- zmiotką, bo zaschło troszkę:evil_lol:, zdezynfekowałam ale nie kładłam im kocyka- trochę celowo, bo i tak po mnie ktoś im posprząta i położy świeże posłanie na noc.

Tymczasem jesli chodzi o pomoc finansową Asi, kiepsko, prawie nikt tu nie zagląda:shake:

Posted

nie, chyba jeszcze nie miały 2 szczepienia-mają je doszczepiać na dniach:cool3:
a przed lecznicą byliśmy tylko na sesji foto;)
ale zapytaj lekarek kiedy można je zacząć brać bo ja też bym chciała je zabierać:evil_lol::eviltong:

Posted

Szczeniaczki póki co buszują po pokoju i mam wrażenie, że nic tylko kupkają, ale to chyba normalka u szczeniąt;)
Wczoraj i dzisiaj ilekroć im posprzątałam, zaraz były kupy, w dodatku rozdeptane:mad:, wszędzie.

One są tak dramatycznie wygłodzone jakby nic nie jadły.
Kropka miała jedzenie w misce i nigdy się nie rzucała na nie tak łapczywie, te, kiedy im się nasypie, rzucają się do jedzenia w niewiarygodny sposób, myślę, ze to znak, że mozemy je troszkę dokarmiać, nawet jesli to nielegalne;)

Sa niesamowicie głodne i woreczek karmy to już na samym dnie, nie wiem, czy to lecznica ma kupic czy jak. W razie czego mogę jutro kupić.

Posted

Olena84 napisał(a):
Czy one już nie mają głodowki? Bo ja im daje malunio po cichutku od tygodnia. Faktycznie są głoden ale skąd by ta koopa sie brala.

Skąd, głdówka się skończyła 30.09, można karmić i poić smiało.

Posted

Wieczorem też wypuściłam szczeniaczki. Lucek był jeszcze na wózku, ustawił się pod drzwiami i szczekał jak za blisko podeszły. Małe cieszyły sie, wyskakiwały i wskakiwały do klatki jak by to była najlepsza zabawa. Mała podpalana pobiegła do brodzika i zaczęła od spodu lizać kran i rączkę od prysznica, czyli tam gdzie leci woda. Chciało jej się pić i super skojarzyła, gdzie wody szukać!

Posted

mysza ja kupiłam ten worek karmy w poniedziałek więc szybko się z nim uporały:cool3::evil_lol:
lecznica nie kupi raczej bo ostatnio mnie prosili żeby przyniosła im jedzonko, więc jeśli mogłabyś im przywieźć worek to byłoby super:multi:

Posted

_beatka_ napisał(a):
mysza ja kupiłam ten worek karmy w poniedziałek więc szybko się z nim uporały:cool3::evil_lol:
lecznica nie kupi raczej bo ostatnio mnie prosili żeby przyniosła im jedzonko, więc jeśli mogłabyś im przywieźć worek to byłoby super:multi:

Przywiozłam im od mojej Zuzi trochę juniora, bo nie byłam na dogo od wczoraj, rozmawiałam też z p. Moniką, bo nie wiem jak Asia sie umawiała, p. Monika tez nie wiedziała:evil_lol:.
W tej sytuacji im kupię, po moim Orijenie junior zrobiły z pokojem cos takiego, że miałam ochotę tam nigdy nie wejśc, niestety się nie udało.

Nie wiem jak tego dokonały, że glazura, drzwi, podloga i wszystko inne było, mówiąc wprost, w kupie:diabloti:. Chyba skakały na swoje "dzieła" z wysokości, żeby lepiej na ściany leciało.

Istny cyrk.

Posted

Taka onkowata ale jaka wyrośnie to pewności nie ma, uszka stoją jej na baczność.;)
Szukamy domu, w którym nie będzie mieszkała w budzie czy kojcu, tylko ciepły kącik;)