Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzy szczeniaczki znalezione na wsi pod Siedlcami zostały przewiezione do lecznicy na Kosiarzy w Warszawie i pilnie szukają domów.

Dwa pochodzą z jednego miotu, trzecia sunia z innego.

Jedna sunia jest większa od pozostalych, wilkowata, urośnie duża, dwie pozostałe są mniejsze, bardziej przelęknione choc z każdym dniem się rozkręcają.

Sunia Onkowata- odważna, wesoła, rozbójnik ;)- już w nowym domu

Sunia "Czerwona" Miłka - wystraszona, delikatna, juz rozrabia ;)- już w nowym domku :)

Niebieska sunia przestraszona- już w nowym domu :)

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt nie zagląda do słodziaków.

Beatka, robiłas im ogłoszenia- dużo? Napisałam w tytule wątku, że prosimy o ogłoszenia ale Asia mówiła, że Ty robiłaś. Napisz może gdzie mają to obstawimy pozostałe;)

Posted

na chwilę obecną obstawiłam 45 serwisów więc chyba wystarczy;)
ale jak chcesz pomóc w ogłoszeniach to możesz poumieszczać bobika i frugo bo ja im miesiąc temu robiłam kampanię:cool3:

Posted

_beatka_ napisał(a):
na chwilę obecną obstawiłam 45 serwisów więc chyba wystarczy;)
ale jak chcesz pomóc w ogłoszeniach to możesz poumieszczać bobika i frugo bo ja im miesiąc temu robiłam kampanię:cool3:

Może na razie nie, w pracy nie dam rady bo po zwolnieniu wróciłam a w domu rzadko bywam- dzisiaj mam dyżur prosto po pracy u Lucka od 17:30 do 20:30 lub 21- moje psy mnie wymeldują chyba:shake:

Posted

_beatka_ napisał(a):
nie tłumacz się tak;)
rozumiem, dlatego sama zajmuję się stroną ogłoszeniową, dobra reklama to podstawa:evil_lol:

Absolutna racja- grunt to reklama. Psinki do góry

Posted

Kurczę Czerwony to chłopak!:evil_lol:
na własne oczy siurka szczenięcego widziałam chyba, że już coś mam z głową ( niewykluczone zresztą:eviltong:) Sprawdzę to przy najbliższej okazji.

Jako, że psinki płakały troszkę, wypusciłam je jak Lucek na kanapie siedział, Sunia owczarkowa wybiegła a pozostałe strasznie się boją ludzi, nie wychodziły. Zostawiłam je same, żeby trochę poznały swiat za klatką i jak wróciłam była demolka:diabloti:
Kiedyś mnie wygonią z lecznicy ale przynajmniej nie zabrudziły sobie klatki tylko kulturalnie załatwiły się w sali operacyjnej:mad:- weszły tam przypadkiem. Posprzątalam szybko i już.

Najbardziej boi się Niebieska- to za to chyba dziewczynka. Sama już nie wiem:evil_lol:

Posted

Ja im sprzątnęłam choć nie planowałam, niestety chcialam posiedzieć z Luckiem, ale nie wyrobiłabym! Rękawiczki mam do prania, bo nie miałam w czym sprzątać niestety. Za chwile bylo to samo, ale to juz Pani stazystka sprzątnęła.
MAM PROŚBĘ: Czy osoba je odwiedzająca moze wziąśc największego na ręcę, wtedy już taki (c)hojrak nie jest;) i rzucić jedzenie młodszym, bo jak one dostają miskę, to je tylko ten największy, a jak ktorys z tych zastraszonych sie zbliza to tamten je przepedza, i w zasadzie on wyzera calą michę, aż beknęła przy mnie;).
Też je wypuściłam;).

Posted

Olena84 napisał(a):
Ja im sprzątnęłam choć nie planowałam, niestety chcialam posiedzieć z Luckiem, ale nie wyrobiłabym! Rękawiczki mam do prania, bo nie miałam w czym sprzątać niestety. Za chwile bylo to samo, ale to juz Pani stazystka sprzątnęła.
MAM PROŚBĘ: Czy osoba je odwiedzająca moze wziąśc największego na ręcę, wtedy już taki (c)hojrak nie jest;) i rzucić jedzenie młodszym, bo jak one dostają miskę, to je tylko ten największy, a jak ktorys z tych zastraszonych sie zbliza to tamten je przepedza, i w zasadzie on wyzera calą michę, aż beknęła przy mnie;).
Też je wypuściłam;).

Ok, ja pilnuję, żeby wszystkie jadły;)

Posted

Maluchy już nieźle rozrabiają, zwłaszcza między sobą- wojny są:mad:
Po wyjściu z klatki mniejszym brakuje pewności siebie, bo Onkowata (Bazylia- własnie nadałam jej imię:eviltong:) jest odważniejsza.
Wczoraj Bazylia spała pępuszkiem do góry- brzuszek ma wielki i wyglądała przeuroczo:loveu:.
Uszka jej prawie stoją na baczność, chyba naprawdę owczarek będzie.

Pozostałe towarzystwo troszkę nieśmiałe w stosunku do ludzi ale i tak kochane.

Małe zainteresowanie nimi:shake: