mysza 1 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Trzy szczeniaczki znalezione na wsi pod Siedlcami zostały przewiezione do lecznicy na Kosiarzy w Warszawie i pilnie szukają domów. Dwa pochodzą z jednego miotu, trzecia sunia z innego. Jedna sunia jest większa od pozostalych, wilkowata, urośnie duża, dwie pozostałe są mniejsze, bardziej przelęknione choc z każdym dniem się rozkręcają. Sunia Onkowata- odważna, wesoła, rozbójnik ;)- już w nowym domu Sunia "Czerwona" Miłka - wystraszona, delikatna, juz rozrabia ;)- już w nowym domku :) Niebieska sunia przestraszona- już w nowym domu :) Quote
_beatka_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ogłoszenie na gratce, skopiowałam fotki;) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1693102_dwie_male_sunie_2miesieczne_szukaja.html Quote
mysza 1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Nikt nie zagląda do słodziaków. Beatka, robiłas im ogłoszenia- dużo? Napisałam w tytule wątku, że prosimy o ogłoszenia ale Asia mówiła, że Ty robiłaś. Napisz może gdzie mają to obstawimy pozostałe;) Quote
_beatka_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 na chwilę obecną obstawiłam 45 serwisów więc chyba wystarczy;) ale jak chcesz pomóc w ogłoszeniach to możesz poumieszczać bobika i frugo bo ja im miesiąc temu robiłam kampanię:cool3: Quote
mysza 1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 _beatka_ napisał(a):na chwilę obecną obstawiłam 45 serwisów więc chyba wystarczy;) ale jak chcesz pomóc w ogłoszeniach to możesz poumieszczać bobika i frugo bo ja im miesiąc temu robiłam kampanię:cool3: Może na razie nie, w pracy nie dam rady bo po zwolnieniu wróciłam a w domu rzadko bywam- dzisiaj mam dyżur prosto po pracy u Lucka od 17:30 do 20:30 lub 21- moje psy mnie wymeldują chyba:shake: Quote
_beatka_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nie tłumacz się tak;) rozumiem, dlatego sama zajmuję się stroną ogłoszeniową, dobra reklama to podstawa:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 _beatka_ napisał(a):nie tłumacz się tak;) rozumiem, dlatego sama zajmuję się stroną ogłoszeniową, dobra reklama to podstawa:evil_lol: Absolutna racja- grunt to reklama. Psinki do góry Quote
mysza 1 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Kurczę Czerwony to chłopak!:evil_lol: na własne oczy siurka szczenięcego widziałam chyba, że już coś mam z głową ( niewykluczone zresztą:eviltong:) Sprawdzę to przy najbliższej okazji. Jako, że psinki płakały troszkę, wypusciłam je jak Lucek na kanapie siedział, Sunia owczarkowa wybiegła a pozostałe strasznie się boją ludzi, nie wychodziły. Zostawiłam je same, żeby trochę poznały swiat za klatką i jak wróciłam była demolka:diabloti: Kiedyś mnie wygonią z lecznicy ale przynajmniej nie zabrudziły sobie klatki tylko kulturalnie załatwiły się w sali operacyjnej:mad:- weszły tam przypadkiem. Posprzątalam szybko i już. Najbardziej boi się Niebieska- to za to chyba dziewczynka. Sama już nie wiem:evil_lol: Quote
Martulinek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Na "dobry wieczór" wszystkie zamerdały ogonkami, tylko 2 mniejsze odsunęły się potem w kącik. Pogłaskałam każdego po trochu, ale nie mogłam dziś wypuścić... Quote
Olena84 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ja im sprzątnęłam choć nie planowałam, niestety chcialam posiedzieć z Luckiem, ale nie wyrobiłabym! Rękawiczki mam do prania, bo nie miałam w czym sprzątać niestety. Za chwile bylo to samo, ale to juz Pani stazystka sprzątnęła. MAM PROŚBĘ: Czy osoba je odwiedzająca moze wziąśc największego na ręcę, wtedy już taki (c)hojrak nie jest;) i rzucić jedzenie młodszym, bo jak one dostają miskę, to je tylko ten największy, a jak ktorys z tych zastraszonych sie zbliza to tamten je przepedza, i w zasadzie on wyzera calą michę, aż beknęła przy mnie;). Też je wypuściłam;). Quote
mysza 1 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Olena84 napisał(a):Ja im sprzątnęłam choć nie planowałam, niestety chcialam posiedzieć z Luckiem, ale nie wyrobiłabym! Rękawiczki mam do prania, bo nie miałam w czym sprzątać niestety. Za chwile bylo to samo, ale to juz Pani stazystka sprzątnęła. MAM PROŚBĘ: Czy osoba je odwiedzająca moze wziąśc największego na ręcę, wtedy już taki (c)hojrak nie jest;) i rzucić jedzenie młodszym, bo jak one dostają miskę, to je tylko ten największy, a jak ktorys z tych zastraszonych sie zbliza to tamten je przepedza, i w zasadzie on wyzera calą michę, aż beknęła przy mnie;). Też je wypuściłam;). Ok, ja pilnuję, żeby wszystkie jadły;) Quote
mysza 1 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Maluchy już nieźle rozrabiają, zwłaszcza między sobą- wojny są:mad: Po wyjściu z klatki mniejszym brakuje pewności siebie, bo Onkowata (Bazylia- własnie nadałam jej imię:eviltong:) jest odważniejsza. Wczoraj Bazylia spała pępuszkiem do góry- brzuszek ma wielki i wyglądała przeuroczo:loveu:. Uszka jej prawie stoją na baczność, chyba naprawdę owczarek będzie. Pozostałe towarzystwo troszkę nieśmiałe w stosunku do ludzi ale i tak kochane. Małe zainteresowanie nimi:shake: Quote
mysza 1 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Olena84 napisał(a):Ja ją nazwałam Uszka:mad: Bić się nie będę, pokojowa jestem;) A pozostałe? Imionka mają? Quote
Olena84 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Beatka kazała mi na szybko wymyślać do ogłoszeń i wymyśliłam Łatka i Miłka, ale wszystkie są oczywiscie do zmiany. Quote
_beatka_ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ola Ty już nie zwalaj na mnie, prawda jest taka że jesteś matką chrzestną i wybrałaś imiona:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Olena84 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Chwilunia!!! Dzwoni do mnie, pisze do mnie "wybieraj imiona, szybko!!!", a teraz nie chce sie przyznać. Pięknie!!! Quote
_beatka_ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ja po prostu uzmysłowiłam Ci że chcesz zostać ich matką chrzestną:evil_lol::eviltong: imiona są ok, dla kropki wymyślała mysza to tym glutom musiała ola;) Quote
Recommended Posts