Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No takie cudownie pachnące świeże rybki nad wodą psinka znalazła, a Ty od razu się wściekasz,ech z tymi panciami-nic nie rozumieją. I teraz biedny piesek musi śmierdzieć jakimiś perfumami,aż wstyd się na podwórku pokazać :oops: A tak śliczny aromacik się przez chwilę miało :cool1::razz: :evil_lol:
Nam na szczęście udało się wrócić bez niespodzianek ;) Ale to dlatego, że zostaliśmy podwiezieni przez Tediego:loveu:

Posted

Aż dziw, że moja Tośka takiej okazji nie zwęszyła! :crazyeye: Ona zna wszystkie możliwe smrody w tamtej okolicy i skwapliwie z nich korzysta :angryy:, a zdechła ryba jest w ścisłej czołówce jej ulubionych perfum :mad:
Ciekawe czy Cujo zużył całość pachnidła, czy jutro u nas będzie psia kąpiel? ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam Cię olinafm.
Wyglada na to że mamy rodzeństwo (rodzone 06.06. 2008 ) :laola: i muszę przyznać że są równie urocze :diabloti: Mieszkasz we wrocku więc może byśmy się spotkały z psiakami. Nie umiem się posługiwać tym forumem ale może Ty napiszesz do mnie na priv z jakimiś namiarami i się zgramy :) Z tego co piszesz to jest to nieodrodne rodzeństwo. Mamy bardzo podobne bolączki :lol:
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w eliminowaniu niedogodności związanych z tymi przeuroczymi i kochanymi psinkami :happy1:

Posted

Cujo spotkał się z bratem :multi: Pobiegali razem przy okazji obgadując który gdzie trafił :evil_lol:
A teraz zagadka: Który to Cujo a który brat Omar?

wspólne wąchanie

i wspólne żebranie

lustrzane odbicie? :crazyeye:

Chcesz z liścia bracie???

Posted

Przeglądamy, przeglądamy! Wrzucać!

Wdzianko "na komandosa" jest boskie :evil_lol:

Odpowiedź na zagadkę Cujo jest:
1) z lewej
2) z lewej
3) z prawej
4) lewej
5) lewej
6) prawej
7) lewej

Zgadłem? ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Znam coś o nurkowaniu w śniegu:) Ależ u was piekne słoneczko u nas od paru dni niemalże non stop pada śnieg i słonce sie nie chce pokazac- a takie piekne zdjecia by były:)

Zapraszamy do nas:)

Posted

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Kule lodowe!:evil_lol: Musimy mieszkać bardzo blisko siebie bo wszystkie zdjęcia są z moich terenów spacerowych;) Ze Zeusem boję się go zapoznać ale z resztą mojej gromady jak najbardziej! Musimy zorganizować spacer:cool3:

P.s Zeus nie ma problemu lodowych jajek bo ich wcale nie posiada:-o

:diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Cd.

Na kąpiel Cujo niestety nie dał się namówić :shake:

Spacer był super :p, po powrocie pies padł ze zmęczenia, a ja musiałam wyczesać z niego dziesiątki rzepów i innych bliżej niezidentyfikowanych śmieci :eviltong: Poza tym jakimś cudem zgubiliśmy smycz :roll:

Posted

witam :kiss_2:
świetne te kurteczki , szczególnie czarna, wersja sportowa.
Cujo jest cudny :loveu:

dziękujemy za super spacerek :multi: