Goś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No takie cudownie pachnące świeże rybki nad wodą psinka znalazła, a Ty od razu się wściekasz,ech z tymi panciami-nic nie rozumieją. I teraz biedny piesek musi śmierdzieć jakimiś perfumami,aż wstyd się na podwórku pokazać :oops: A tak śliczny aromacik się przez chwilę miało :cool1::razz: :evil_lol: Nam na szczęście udało się wrócić bez niespodzianek ;) Ale to dlatego, że zostaliśmy podwiezieni przez Tediego:loveu: Quote
Justynak Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Aż dziw, że moja Tośka takiej okazji nie zwęszyła! :crazyeye: Ona zna wszystkie możliwe smrody w tamtej okolicy i skwapliwie z nich korzysta :angryy:, a zdechła ryba jest w ścisłej czołówce jej ulubionych perfum :mad: Ciekawe czy Cujo zużył całość pachnidła, czy jutro u nas będzie psia kąpiel? ;) Quote
akadiana Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Witam Cię olinafm. Wyglada na to że mamy rodzeństwo (rodzone 06.06. 2008 ) :laola: i muszę przyznać że są równie urocze :diabloti: Mieszkasz we wrocku więc może byśmy się spotkały z psiakami. Nie umiem się posługiwać tym forumem ale może Ty napiszesz do mnie na priv z jakimiś namiarami i się zgramy :) Z tego co piszesz to jest to nieodrodne rodzeństwo. Mamy bardzo podobne bolączki :lol: Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w eliminowaniu niedogodności związanych z tymi przeuroczymi i kochanymi psinkami :happy1: Quote
olinafm Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Cujo spotkał się z bratem :multi: Pobiegali razem przy okazji obgadując który gdzie trafił :evil_lol: A teraz zagadka: Który to Cujo a który brat Omar? wspólne wąchanie i wspólne żebranie lustrzane odbicie? :crazyeye: Chcesz z liścia bracie??? Quote
M@d Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Przeglądamy, przeglądamy! Wrzucać! Wdzianko "na komandosa" jest boskie :evil_lol: Odpowiedź na zagadkę Cujo jest: 1) z lewej 2) z lewej 3) z prawej 4) lewej 5) lewej 6) prawej 7) lewej Zgadłem? ;) Quote
olinafm Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Ojjj M@d kiepsko Ci poszło :shake: Zupełnie na odwrót :cool3:. Ale Cujo miał nową obrożę więc powiedzmy że to mogło zmylić. Quote
M@d Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 :-( Szit! Specjalnie obroże dla zmyły nową kupiliście!! :mad: :evil_lol: Quote
nenemuscha Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Witamy..nam Tamagra tez bliska..choć nie przez czarnuszki...:lol: Quote
olinafm Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Wróciliśmy z zimowych wakacji nad morzem :lol: Byliśmy chyba jedynymi turystami w całym Dziwnowie, więc Cujo mógł bez przeszkód szaleć po plaży :multi: Quote
olinafm Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Cd. Cujo w śniegu: Najlepsza zabawa -jazda głową po śniegu :roll: Quote
madzior_ka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Znam coś o nurkowaniu w śniegu:) Ależ u was piekne słoneczko u nas od paru dni niemalże non stop pada śnieg i słonce sie nie chce pokazac- a takie piekne zdjecia by były:) Zapraszamy do nas:) Quote
olinafm Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Cujo był dzisiaj u fryzjera i zmniejszył się przez to o co najmniej 3 rozmiary :evil_lol: Quote
olinafm Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Tyyyyyyle śniegu we Wrocławiu :loveu: Po spacerze zamiast 'jajek' biedny Cujo miał kule lodowe:lol: Quote
gosikf & dogs Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Kule lodowe!:evil_lol: Musimy mieszkać bardzo blisko siebie bo wszystkie zdjęcia są z moich terenów spacerowych;) Ze Zeusem boję się go zapoznać ale z resztą mojej gromady jak najbardziej! Musimy zorganizować spacer:cool3: P.s Zeus nie ma problemu lodowych jajek bo ich wcale nie posiada:-o :diabloti: Quote
olinafm Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 A teraz seria zdjęć z dzisiejszego dogomaniackiego Spaceru po Wrocławiu Quote
olinafm Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Cd. Na kąpiel Cujo niestety nie dał się namówić :shake: Spacer był super :p, po powrocie pies padł ze zmęczenia, a ja musiałam wyczesać z niego dziesiątki rzepów i innych bliżej niezidentyfikowanych śmieci :eviltong: Poza tym jakimś cudem zgubiliśmy smycz :roll: Quote
bros Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 witam :kiss_2: świetne te kurteczki , szczególnie czarna, wersja sportowa. Cujo jest cudny :loveu: dziękujemy za super spacerek :multi: Quote
Recommended Posts