akira Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Otóż to, że cudowny :loveu: Następnym razem zapewne skorzysta z kąpieli :) A spacerek faktycznie był super :) Moja Lusi też o dziwo mi padła w domu :diabloti: Quote
olinafm Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Cujo znowu miał okazję spotkać się z bratem:multi: -brat zaczął chodzić z nami na dogomaniackie spacery z czego się bardzo cieszymy :loveu: Bliźniaki przestały być do siebie podobne i teraz nawet z daleka można je bez najmiejszegogo problemu odróżnić. Omar (brat :)) w całej okazałości ] Dużo fantastycznych zdjeć (w tym Cuja) z dogomaniackich, wrocławskich spacerów jest w watku spacerowym Spacer we Wrocławiu Wszystkich zapraszamy -jeśli na spacer za daleko, to chociaż zdjęcia można pooglądać :eviltong: Quote
Justynak Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Chyba Cujo po lewej a Omar po prawej? :hmmmm: (od razu mówię, że rozróżniam je tylko po obrożach :evil_lol:) Quote
olinafm Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Zdjęcie na tyle niewyraźne że gdyby obroży nie było widać to nawet ja bym miała problem :shake: Cujo to ten po prawej. Quote
olinafm Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 kilka świetnych zdjęć Cuja zrobionych na spacerach przez TZ graynew:p Wg mnie jedno z najładniejszych dotychczasowych zdjęć Cuja Nie tak łatwo być małym psem i musieć dotrzymać kroku większym -ale daje rade :eviltong: Quote
olinafm Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Wielka miłość Cuja :loveu: Cujo ze swoją większą wersją :razz: Quote
olinafm Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Dziś na potrzeby dogomani Cujo i ja postanowiliśmy udokumentować jedną z naszych wycieczek rowerowych. Tu Cujo podpięty jeszcze do roweru. Niestety zdjęcie nie oddaje całkowicie rzeczywistości, bo żeby je wykonać musiałam się zatrzymać :eviltong: ale to już jest wykonane na pełnym gazie, na szczęście tylko Cuja, bo inaczej fotograf by już zęby sobie wybił :evil_lol: przerwa na wąchanie... ... i pozowanie... i lecimy dalej i tym sposobem dobiegliśmy do budowy mostu Autostradowej Obwodnicy Wrocławia, który w przyszłości ma wyglądać tak :http://bi.gazeta.pl/im/5/4908/m4908755.jpg, a póki co wygląda tak :lol:: nasz las: przy wodopoju: spotkaliśmy tam takiego mieszkańca lasu: niestety Cujo postanowił bilżej się z nim zaprzyjaźnić, więc musieliśmy zmykać ale zahaczyliśmy o jeszcze jeden wodopój w drodze powrotnej Quote
Goś Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/852/imgp0192d.jpg Hahaha :grin: :D Rewelacyjne zdjecie!!! :loveu: Quote
akira Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ale dawno Cuja nie widziałam :) zdjęcia super :diabloti: Quote
olinafm Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Ogłaszamy że jutro Cujo obchodzi 1. urodziny:klacz: w ramach obchodów tego hucznego święta dostanie dyspensę od jedzenia karmy i jutro na śniadanie i kolacje będzie wcinać same paróweczki :lol: Quote
olinafm Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Cujo odwiedził ostatnio zoo- chyba jedno z nielicznych do których można wejść z psem :multi: O ile zwierzaki w zoo ignorują ludzi, tak Cujo wzbudził powszechne poruszenie w zwierzęcym świecie. Wszystkie zwierzęta podążały za nami wzdłuż krat, podchodziły tak blisko jak tylko się dało żeby zwąchać co to za czarny cudak przyszedł :crazyeye: Cujo jednak zdecydowanie nie chciał się z nimi zapoznawać i generalnie zoo uznał za przerażające miejsce :evil_lol: kazali mu przywitać się z kozami... ...i ze świnimi... ...z osiołkiem (który okazał na tyle interesujący, że aż go powąchał) ...a jakby tego było mało -psy dingo chciały go wciągnąć do stada :mad: na koniec jeszcze spotkał wielkiego ptaka, którego strach było pogonić, jak to się zwykle czyni z gołębiami:cool3: Quote
olinafm Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 zoo -a dokładnie zoo safari, było super:p Zwierzaki chodziły między autami, wkładały łby do samochodów, dawały się głaskać. Polecam!!! Cujo oczywiście cały czas kontrolował sytuację:evil_lol: Tylko jak byki/bawoły? zaczynały się zbliżać to trochę żałowaliśmy że mamy czerwony samochód :cool3: Quote
olinafm Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 niestety kawałek od Wrocławia ZOO Safari Świerkocin - Witamy w jedynym w Polsce ogrodzie zoologicznym typu safari Quote
Elitesse Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 z psiurami wpuszczaja tez do duzego ZOO w Dvor kralove w Czechach - odleglosc chyba podobna jesli nie blizej :p Quote
olinafm Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Nie jechaliśmy specjalnie z Wrocławia do tego zoo, porostu byliśmy z tydzień nad jeziorem w tamtej okolicy, a że pogoda była średnia to zoo odwiedziliśmy. Wycieczki po prostu do tego zoo nie opłacałoby się robić. Tym bardziej że wrocławskie zoo jest o wiele lepsze. Quote
Recommended Posts