M@d Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Biały pieprz drobno zmielony, do wody, zabełtać, nanieść pędzelkiem na ścianę. Lepszy byłby pieprz cayenne, ale barwi powierzchnie na czerwono ;) Quote
LeCoyotte Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 kolejny czarny mini diabełek:diabloti: Z jakiej hodowli? Quote
Elitesse Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ja jak szczeniaki mialy zapedy niszczycielskie spryskiwalam to co wpadalo im najczesciej pod zeby mocnymi, smierdzacymi perfumami - odstraszajaco dzialal i zapach i smak :evil_lol: Quote
puzzle Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Elitesse napisał(a):ja jak szczeniaki mialy zapedy niszczycielskie spryskiwalam to co wpadalo im najczesciej pod zeby mocnymi, smierdzacymi perfumami - odstraszajaco dzialal i zapach i smak :evil_lol: Dzieki tej metodzie Scooby niezaokraglil mi wszystkich mebli:diabloti:, swoja droga meble nieraz mocno dawaly kolońska:evil_lol: Quote
inka55 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Patrz co piesek je bo w trawie jest dużo śmieci i po zjedzeniu np. folii z parówki może być chory.:angryy: Sznaucery to śmieciarze.:angryy: Quote
LeCoyotte Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='olinafm'] :multi:Już umie prawie cały tor pokonać http://img151.imageshack.us/img151/5337/imgp0175jn5.jpg gratuluję:cool3: szybko się nauczył? Jeżeli chodzi o odkurzanie wszystkiego na spacerach, to polecam tą metodę: niepodejmowanie pokarmu Samba też zjadała wszystko co popadnie, ale nauczyłem ją komendę 'zostaw' wg tego co jest w linku i juz nic nie rusza, ale dalej muszę uważać, czasem (2,3 razy w miesiącu) jej się zdaży coś zjeść. Powodzenia!:) Quote
cholinka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Cujo, śliczny psiórek!! Przystrzyżenie mu wyraźnie służy - jakoś tak doroślej zaczął wyglądać :p Bardzo mi się podobają zdjęcia - szczególnie jak w samochodzie wygląda przez szybę. Nasza psina niestety nie może... Musi siedzieć w klatce... :roll: Ogólnie galeria bardzo mi się podoba, psiak też - nawet bardzo, więc zapewne będziemy ją z moją Boą często odwiedzać. Quote
oleska222 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Cujo jest piękny:loveu: A najfaniejszy ma ogonek :) Ja mam sunię już 9-cio letnią i wtedy jeszcze ogonki obcinali... ale uszy dyndają :lol: Czytam tak sobie czytam i widzę: "sznaucery to smieciarze"! A ja myślałam, że tylko moja maupa jest taka wstrętna! 9 lat na karku i nie mogę jej tego oduczyć! Nie można jej spuścić na sekundę z oczu bo już coś wcina... Poczytam o metodzie niepodejmowania pokarmu - może to coś pomoże... Quote
oleska222 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Samo wyciąganie obawiam się nic nie da... Przynajmniej u nas nie pomogło. W takim przypadku pies traci zdobycz i nic nie ma w zamian. Ta metoda opisana w linku wydaje mi sie bardzo dobra, ale moja sunia jest już chyba za stara na takie rewolucje. Z poprzednią suką naszą (sznaucer średni) było prościej. Moja mama wymyśliła czarodziejską metodę jednorazową i pies już więcej żadnego śmiecia nie ruszył :diabloti:Na miniaturkę to oczywiście nie podziałało... Quote
LeCoyotte Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 oleska222 napisał(a):Samo wyciąganie obawiam się nic nie da... Przynajmniej u nas nie pomogło. W takim przypadku pies traci zdobycz i nic nie ma w zamian. Ta metoda opisana w linku wydaje mi sie bardzo dobra, ale moja sunia jest już chyba za stara na takie rewolucje. za stara? Nigdy na naukę nie jest za późno:roll: Olinafm, skorzystaj z tej metody niepodejmowania pokarmu:cool3: efekty od razu i na prawdę waro:cool3: a to, co teraz robisz przyniesie tylko pozorne efekty i jest mało skuteczne.. Dla psa to nie są żadne smieci, tylko wspaniałe uzupełnenie codziennej porcji w misce:diabloti: __________________ [SIZE="3"]PROSIAK Quote
oleska222 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 LeCoyotte napisał(a):za stara? Nigdy na naukę nie jest za późno:roll: Olinafm, skorzystaj z tej metody niepodejmowania pokarmu:cool3: efekty od razu i na prawdę waro:cool3: a to, co teraz robisz przyniesie tylko pozorne efekty i jest mało skuteczne.. Dla psa to nie są żadne smieci, tylko wspaniałe uzupełnenie codziennej porcji w misce:diabloti: No dobra... Przyznam się... Nie jest za stara, to mi się nie chce...:oops: Wolę zatkać jej dziub patykiem do aportowania na dworze, tak jest prościej...:oops: Quote
Recommended Posts