Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biały pieprz drobno zmielony, do wody, zabełtać, nanieść pędzelkiem na ścianę.
Lepszy byłby pieprz cayenne, ale barwi powierzchnie na czerwono ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
ja jak szczeniaki mialy zapedy niszczycielskie spryskiwalam to co wpadalo im najczesciej pod zeby mocnymi, smierdzacymi perfumami - odstraszajaco dzialal i zapach i smak :evil_lol:

Dzieki tej metodzie Scooby niezaokraglil mi wszystkich mebli:diabloti:, swoja droga meble nieraz mocno dawaly kolońska:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='olinafm']
:multi:Już umie prawie cały tor pokonać
http://img151.imageshack.us/img151/5337/imgp0175jn5.jpg

gratuluję:cool3: szybko się nauczył?

Jeżeli chodzi o odkurzanie wszystkiego na spacerach, to polecam tą metodę: niepodejmowanie pokarmu
Samba też zjadała wszystko co popadnie, ale nauczyłem ją komendę 'zostaw' wg tego co jest w linku i juz nic nie rusza, ale dalej muszę uważać, czasem (2,3 razy w miesiącu) jej się zdaży coś zjeść. Powodzenia!:)

• 2 weeks later...
Posted

Cujo, śliczny psiórek!! Przystrzyżenie mu wyraźnie służy - jakoś tak doroślej zaczął wyglądać :p Bardzo mi się podobają zdjęcia - szczególnie jak w samochodzie wygląda przez szybę. Nasza psina niestety nie może... Musi siedzieć w klatce... :roll: Ogólnie galeria bardzo mi się podoba, psiak też - nawet bardzo, więc zapewne będziemy ją z moją Boą często odwiedzać.

Posted

Cujo jest piękny:loveu: A najfaniejszy ma ogonek :)

Ja mam sunię już 9-cio letnią i wtedy jeszcze ogonki obcinali... ale uszy dyndają :lol:

Czytam tak sobie czytam i widzę: "sznaucery to smieciarze"! A ja myślałam, że tylko moja maupa jest taka wstrętna! 9 lat na karku i nie mogę jej tego oduczyć! Nie można jej spuścić na sekundę z oczu bo już coś wcina... Poczytam o metodzie niepodejmowania pokarmu - może to coś pomoże...

Posted

Samo wyciąganie obawiam się nic nie da... Przynajmniej u nas nie pomogło. W takim przypadku pies traci zdobycz i nic nie ma w zamian. Ta metoda opisana w linku wydaje mi sie bardzo dobra, ale moja sunia jest już chyba za stara na takie rewolucje.

Z poprzednią suką naszą (sznaucer średni) było prościej. Moja mama wymyśliła czarodziejską metodę jednorazową i pies już więcej żadnego śmiecia nie ruszył :diabloti:Na miniaturkę to oczywiście nie podziałało...

Posted

oleska222 napisał(a):
Samo wyciąganie obawiam się nic nie da... Przynajmniej u nas nie pomogło. W takim przypadku pies traci zdobycz i nic nie ma w zamian. Ta metoda opisana w linku wydaje mi sie bardzo dobra, ale moja sunia jest już chyba za stara na takie rewolucje.

za stara? Nigdy na naukę nie jest za późno:roll:

Olinafm, skorzystaj z tej metody niepodejmowania pokarmu:cool3: efekty od razu i na prawdę waro:cool3: a to, co teraz robisz przyniesie tylko pozorne efekty i jest mało skuteczne..

Dla psa to nie są żadne smieci, tylko wspaniałe uzupełnenie codziennej porcji w misce:diabloti:

[SIZE="3"]PROSIAK

Posted

LeCoyotte napisał(a):
za stara? Nigdy na naukę nie jest za późno:roll:

Olinafm, skorzystaj z tej metody niepodejmowania pokarmu:cool3: efekty od razu i na prawdę waro:cool3: a to, co teraz robisz przyniesie tylko pozorne efekty i jest mało skuteczne..

Dla psa to nie są żadne smieci, tylko wspaniałe uzupełnenie codziennej porcji w misce:diabloti:

No dobra... Przyznam się... Nie jest za stara, to mi się nie chce...:oops: Wolę zatkać jej dziub patykiem do aportowania na dworze, tak jest prościej...:oops: