Asiunia02 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 ŚWIĄTECZNE NOWINKI !!!!!!!!! [SIZE="4"]AKUMA jest dziadkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to pierwsze zdjęcie 2 - dniowych wnuczków :) Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 GRATULUJEMY!!!!! i przy okazji w tym roku bez kartki.. jestem leń i nie chciało mi się zrobić :oops::oops: [SIZE="3"]Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! :tree1::x-mas::x-mas::santagri:Daria i Anatka ;):santagri::x-mas::tree1: Quote
Iwona&Wiki Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :x-mas: :tree1: Wesołych Świąt!!! :tree1: :x-mas: Quote
Asiunia02 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Dawno mnie tu nie było, a w miedzy czasie nasza rodzinka się powiększyła :) Rodzicami naszych pociech są Iguchi i Doncia O to zdjęcia niektórych z Naszych nowych wnuczków :) Machiko - jak narazie miniaturka Donci :) Masujiro - podobizna dziadka - Akumy Miyoshi Masaru - zdjęcie zrobione już w swoim nowym Domku na Litwie, gdzie mieszkam z małym Halniaczkiem. Moja ulubienica Megami - mieszkanka Niemiec Mito, które wyjechał dość daleko bo aż do Mołdawii Quote
Asiunia02 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 I jeszcze jedno aktualne zdjęcie naszej jedynej pręgowanej suczki Hachiko Quote
Agappe Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ooo ileż to maluszków się z kraju wyprowadziło:razz: fotograficzna historia hodowli zostało juz zakończona?:roll: Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Asiunia02 napisał(a):Dawno mnie tu nie było, a w miedzy czasie nasza rodzinka się powiększyła :) Rodzicami naszych pociech są Iguchi i Doncia O to zdjęcia niektórych z Naszych nowych wnuczków :) Masaru - zdjęcie zrobione już w swoim nowym Domku na Litwie, gdzie mieszka z małym Halniaczkiem. Cześc Asiunia , fotka zrobiona u nas,nie na Litwie -Masaru odwiedził nas z Rolandasem i z Tsukiko :lol: a oto jeszcze jego fotki z tego dnia tutaj w moich objęciach,był trochę zestresowany i trzeba było malca wypieścić a to jego nowa przyjaciólka Tsukiko -będą na pewno bardzo szczęśliwi:lol: Quote
Asiunia02 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 To, że byli u Was to wiedziałam, ale myślałam, że to zdjęcie zrobili już w domku, bo dostałam je trochę czasu później :) Quote
Asiunia02 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Nasze ostatnie szczeniaki, troche juz urosły wiec czas je znów pokazać. Na początek Miyoshi Quote
Asiunia02 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Codzienne wspólne zabawy :) Z mamą i dziadkiem Dochodzącą do kondycji po maluszkach mamuśką Quote
Asiunia02 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Tym razem bez mamusi, ale z ciocią Kleo i dwoma najmniejszymi członkami naszej załogi. Quote
Asiunia02 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 I na koniec ... ... ucieczka z zakazanej części ogrodu :) Ale przecież najlepsze zabawy są wśród marchewek i innych warzywek lub też przy podgryzaniu zwierzątek mojego ojczulka :) I to właśnie dwaj zaczepni faceci :) Quote
Asiunia02 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Obydwaj panowie to faceci rasy: wyandotta miniaturowa, tylko, że jeden koloru brzozowego a drugi srebrnego, oczywiście łuskowanego bo niełuskowane też są :) Ale te koguci są małe wiec nie ma się czego bać. Tych to nawet ja się boję: Dumny hodowca na wystawie ze swoim wychowankiem. I taty drugie dzieci: tutaj nawet z tatą Quote
Matagi Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://www.palis.user.icpnet.pl/dogo/maj/palis7.JPG ojjjjjjjjj....nie chciałabym trafić pod jego ostrogi:shake::diabloti: Fajne kogutki,nie znam się na rasach-podpowiedz, proszę, kim są panowie?:lol: Quote
Matagi Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Dogoposty znowu szaleją...:mad: Fajne te ptaki:lol:Muszę kiedyś się wybrać na wystawę ptaków ozdobnych.W Białymstoku prym wśród hodowców kur wiedzie Leon Tarasewicz-malarz z zawodu;) Gratulacje dla taty!:multi::lol: Quote
Asiunia02 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Matagi napisał(a):Dogoposty znowu szaleją...:mad: Fajne te ptaki:lol:Muszę kiedyś się wybrać na wystawę ptaków ozdobnych.W Białymstoku prym wśród hodowców kur wiedzie Leon Tarasewicz-malarz z zawodu;) Gratulacje dla taty!:multi::lol: Znam znam :) Szkoda tylko, że gołębie i kury, w taty głowie wzięły górę nad akitkami. Na wystawie psów to już kilka lat nie był, a z gołębiami to jeździ i jeździ. Quote
Asiunia02 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Kilka dni temu wstawiła zdjęcia starszej Miyoshi, to teraz starsza Mayumi Quote
MOKUTEKI Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Świat jest mały! Niedawno "zaczepił" mnie na spacerze z moją kitką starszy pan mówiąc że też ma Akitę. Od słowa do słowa - okazało się, że jest właścicielem 8,5 letniej BASHUMI PA-LIS - białaski. Myślę, że chcecie wiedzieć jak się ma Wasza wychowanka. Suczka ma się świetnie, nie była rozmnażana (jest po strylce), bezproblemowa (jak określił właściciel). Dużo ciepłych słów wysłuchałam pod adresem kitki, myślę, że ma fajny domek i fajnego właściela rozkochanego w rasie. Pozdrowienia dla PA-LISKÓW! Quote
Asiunia02 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 MOKUTEKI napisał(a):Świat jest mały! Niedawno "zaczepił" mnie na spacerze z moją kitką starszy pan mówiąc że też ma Akitę. Od słowa do słowa - okazało się, że jest właścicielem 8,5 letniej BASHUMI PA-LIS - białaski. Myślę, że chcecie wiedzieć jak się ma Wasza wychowanka. Suczka ma się świetnie, nie była rozmnażana (jest po strylce), bezproblemowa (jak określił właściciel). Dużo ciepłych słów wysłuchałam pod adresem kitki, myślę, że ma fajny domek i fajnego właściela rozkochanego w rasie. Pozdrowienia dla PA-LISKÓW! Miło nam bardzo. Bardzo dziękujemy za wiadomość :) :) Jeśli dojdzie do kolejnego spotkania to proszę poprosić właściciela Bashumi o nadesłanie zdjęcia, bo od czasu gdy opuściła naszą hodowlę to nie mieliśmy z nią żadnego kontaktu :) Ale miła niespodzianka :) Quote
Asiunia02 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 MOKUTEKI napisał(a):Świat jest mały! Niedawno "zaczepił" mnie na spacerze z moją kitką starszy pan mówiąc że też ma Akitę. Od słowa do słowa - okazało się, że jest właścicielem 8,5 letniej BASHUMI PA-LIS - białaski. Myślę, że chcecie wiedzieć jak się ma Wasza wychowanka. Suczka ma się świetnie, nie była rozmnażana (jest po strylce), bezproblemowa (jak określił właściciel). Dużo ciepłych słów wysłuchałam pod adresem kitki, myślę, że ma fajny domek i fajnego właściela rozkochanego w rasie. Pozdrowienia dla PA-LISKÓW! Miło nam bardzo. Bardzo dziękujemy za wiadomość :) :) Jeśli dojdzie do kolejnego spotkania to proszę poprosić właściciela Bashumi o nadesłanie zdjęcia, bo od czasu gdy opuściła naszą hodowlę to nie mieliśmy z nią żadnego kontaktu :) Ale miła niespodzianka :) Quote
Asiunia02 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Najnowsze zdjęcia naszej rodzinki :) KIDORI HACHIKO AKUMA na Wystawie w Drzonkowie. Chikaka Quote
Asiunia02 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 I jeszcze kilka foteczek z wariacji Weteranów - Emerytów czyli Chikaki i Akumy :) i nasza najmniejsza w rodzinie - dzielny ogrodnik i tropiciel kretów - Zuza :) Quote
Matagi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mnie sie najbardziej podoba ta akita: http://akita.palis.webd.pl/galeria/codzien/akita_galeria67.JPG :evil_lol::eviltong::evil_lol: fajna sznurówka:lol: to ona miała być szorściakiem?;) Quote
Asiunia02 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Matagi napisał(a):Mnie sie najbardziej podoba ta akita: http://akita.palis.webd.pl/galeria/codzien/akita_galeria67.JPG :evil_lol::eviltong::evil_lol: fajna sznurówka:lol: to ona miała być szorściakiem?;) Tak to ona, a po niżej Zuza i jej druga siostrunia - Iga, również megaszorściak po Interchampionie zwanym Lordem Brzdząc :) Quote
Recommended Posts