Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GRATULUJEMY!!!!!

i przy okazji w tym roku bez kartki.. jestem leń i nie chciało mi się zrobić :oops::oops:

[SIZE="3"]Dużo zdrowia i radości
w Twoim życiu niech zagości
i prezenty, i śnieg biały,
by te święta urok miały.
Samych wzruszeń przy choince,
życzę Tobie i rodzince!
:tree1::x-mas::x-mas::santagri:Daria i Anatka ;):santagri::x-mas::tree1:

• 2 months later...
Posted

Dawno mnie tu nie było, a w miedzy czasie nasza rodzinka się powiększyła :)

Rodzicami naszych pociech są Iguchi i Doncia

O to zdjęcia niektórych z Naszych nowych wnuczków :)

Machiko - jak narazie miniaturka Donci :)

Masujiro - podobizna dziadka - Akumy

Miyoshi

Masaru - zdjęcie zrobione już w swoim nowym Domku na Litwie, gdzie mieszkam z małym Halniaczkiem.

Moja ulubienica Megami - mieszkanka Niemiec

Mito, które wyjechał dość daleko bo aż do Mołdawii

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Dawno mnie tu nie było, a w miedzy czasie nasza rodzinka się powiększyła :)

Rodzicami naszych pociech są Iguchi i Doncia

O to zdjęcia niektórych z Naszych nowych wnuczków :)

Masaru - zdjęcie zrobione już w swoim nowym Domku na Litwie, gdzie mieszka z małym Halniaczkiem.

Cześc Asiunia , fotka zrobiona u nas,nie na Litwie -Masaru odwiedził nas z Rolandasem i z Tsukiko :lol:

a oto jeszcze jego fotki z tego dnia

tutaj w moich objęciach,był trochę zestresowany i trzeba było malca wypieścić

a to jego nowa przyjaciólka Tsukiko -będą na pewno bardzo szczęśliwi:lol:

• 1 month later...
Posted

I na koniec ...

... ucieczka z zakazanej części ogrodu :) Ale przecież najlepsze zabawy są wśród marchewek i innych warzywek lub też przy podgryzaniu zwierzątek mojego ojczulka :)

I to właśnie dwaj zaczepni faceci :)

Posted

Obydwaj panowie to faceci rasy: wyandotta miniaturowa, tylko, że jeden koloru brzozowego a drugi srebrnego, oczywiście łuskowanego bo niełuskowane też są :)

Ale te koguci są małe wiec nie ma się czego bać. Tych to nawet ja się boję:

Dumny hodowca na wystawie ze swoim wychowankiem.

I taty drugie dzieci:

tutaj nawet z tatą

Posted

Dogoposty znowu szaleją...:mad:
Fajne te ptaki:lol:Muszę kiedyś się wybrać na wystawę ptaków ozdobnych.W Białymstoku prym wśród hodowców kur wiedzie Leon Tarasewicz-malarz z zawodu;)
Gratulacje dla taty!:multi::lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Dogoposty znowu szaleją...:mad:
Fajne te ptaki:lol:Muszę kiedyś się wybrać na wystawę ptaków ozdobnych.W Białymstoku prym wśród hodowców kur wiedzie Leon Tarasewicz-malarz z zawodu;)
Gratulacje dla taty!:multi::lol:

Znam znam :)
Szkoda tylko, że gołębie i kury, w taty głowie wzięły górę nad akitkami. Na wystawie psów to już kilka lat nie był, a z gołębiami to jeździ i jeździ.

• 9 months later...
Posted

Świat jest mały! Niedawno "zaczepił" mnie na spacerze z moją kitką starszy pan mówiąc że też ma Akitę. Od słowa do słowa - okazało się, że jest właścicielem 8,5 letniej BASHUMI PA-LIS - białaski.
Myślę, że chcecie wiedzieć jak się ma Wasza wychowanka. Suczka ma się świetnie, nie była rozmnażana (jest po strylce), bezproblemowa (jak określił właściciel).
Dużo ciepłych słów wysłuchałam pod adresem kitki, myślę, że ma fajny domek i fajnego właściela rozkochanego w rasie.
Pozdrowienia dla PA-LISKÓW!

Posted

MOKUTEKI napisał(a):
Świat jest mały! Niedawno "zaczepił" mnie na spacerze z moją kitką starszy pan mówiąc że też ma Akitę. Od słowa do słowa - okazało się, że jest właścicielem 8,5 letniej BASHUMI PA-LIS - białaski.
Myślę, że chcecie wiedzieć jak się ma Wasza wychowanka. Suczka ma się świetnie, nie była rozmnażana (jest po strylce), bezproblemowa (jak określił właściciel).
Dużo ciepłych słów wysłuchałam pod adresem kitki, myślę, że ma fajny domek i fajnego właściela rozkochanego w rasie.

Miło nam bardzo. Bardzo dziękujemy za wiadomość :) :) Jeśli dojdzie do kolejnego spotkania to proszę poprosić właściciela Bashumi o nadesłanie zdjęcia, bo od czasu gdy opuściła naszą hodowlę to nie mieliśmy z nią żadnego kontaktu :)

Ale miła niespodzianka :)

Posted

MOKUTEKI napisał(a):

Miło nam bardzo. Bardzo dziękujemy za wiadomość :) :) Jeśli dojdzie do kolejnego spotkania to proszę poprosić właściciela Bashumi o nadesłanie zdjęcia, bo od czasu gdy opuściła naszą hodowlę to nie mieliśmy z nią żadnego kontaktu :)

Ale miła niespodzianka :)

• 1 month later...