Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]

Wszystkie otwierają swoje własne galerie, wiec czas też na Nas.

A wiec uroczyście otwieram galerie akitek z hodowli Pa-Lis !!!

Zapraszamy wszystkich właścicieli akit, z genami akitek od lisków !!!

Na początku trochę zdjęć z przeszłości, czyli naszej pierwszej akity, później już DJP czyli AMIKI KIZOS w swoich ulubionych pozycjach

i ze swoją córeczką KIDORI, która była tak kochana, że jej imieniu z roku 2007 odziedziczyła nasza kolejna akitka.

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdy już mieliśmy dwie sunie to nadszedł czas na zakup psiaka. Pies, który do Nas trafił to bialutki Tai-Mir Iwbil zwany Billim. Do dziś dnia billy daje nam wiele radości, gdyż jest chyba najbardziej przyjaznym mężczyzna w naszym akitowej rodzinie.

A oto Billy:

Posted

W marcu 2002 roku w naszej hodowli urodziły się miot po czerwonej Kleopatrze i wśród tych ślicznych szczeniaczków urzekła nas uroda Chikaki Pa-Lis, która została z nami.

Młodziutka Chikaka:

Posted

- młodziutka czerwona córeczka Dony i Ryśka – Kidori Pa-Lis

Kidori bardzo kocha woda i nawet kiedy pije, musi mieć przednie łapki w misce, stąd na każdym zdjęciu jej umorusane stópki.

Kidori (z prawej) i braciszek Kozeki

Posted

i nasza mała Hachiko :) do dziś dnia pies-tajfun, nad którą nie mogę zapanować :) Kompletnie nie mogę do tego psiaka dotrzeć ale za to z moim bratem rozumie sie super, tylko, że ja wysyłam zgłoszenia :diabloti: :evil_lol:

Posted

Teraz rodzice naszych akitek :ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Mama Tigerka Chigiri z Bambusovego Haje

Niestety zdjęć tatusia nie mogę wstawić, bo jedyne zdjęcia które obiegają internet to zdjęcia p. IZIS a z tego co mówiła nie raz nie zyczy sobie ich użyczania i wstawiania ;)

Posted

Rodzice Chikaki

mama: nasza Kleopatra (zdj. na stronie 1 naszej galerii)

a tatuś to P`Koshu D`Obakosow :loveu: :loveu: wł. Tomasz Plaza hod. Roal - jest to pies najniższy z tych na żywo przez moje oczęta widzianych :) :) Ale słodziaczek wielki. Pamiętam, że jak go zobaczyłam na wystawie to myślałam, że to szczeniak a on już nie urósł, w końcu francuzik na żabich udkach :laugh2_2: :laugh2_2:

Posted

Teraz dziadek naszych akitek AKEBONO, który rozbił w Nas miłość do akit japońskich i doprowadził do zakupu naszych dwóch pierwszych AKIT JAPOŃSKICH jednocześnie jego córek, czyli Kleopatry i Kleodike. Oczywiście jest to dziadek naszej Chikaki.