Martyna&Zara Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 psiulka napisał(a):Nieźle :loveu: A w najnowszym Przyjacielu Psu (tj. 1/2009) jest wywiad z Agnieszką od Taia. :razz: No proszę widzę, że są teraz rozchwytywani jak ciepłe bułeczki bo w MP też jest :) Quote
Bonni Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 To ja lece po obie gazety:eviltong: No dobra, może jutro:lol: Quote
martita Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nono, czytalam o braciszku:cool3:Za skromni jestescie:evil_lol: Quote
kredka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Wam też chce się płakać jak czytacie takie rzeczy?czy to tylko ja mam tak? A powód mojego płaczu jest taki że psiaki są takie mądre,a ludzie potrafią je tak skrzywdzić :-(:placz: Quote
aina155 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 LALUNA napisał(a):To był chyba ten chłopiec YouTube - Dancing dog No mowie- toz to moja suka ;) Ktos mi ja ukradl chyba ;). Quote
Atkaaaa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 kredka napisał(a):Wam też chce się płakać jak czytacie takie rzeczy?czy to tylko ja mam tak? A powód mojego płaczu jest taki że psiaki są takie mądre,a ludzie potrafią je tak skrzywdzić :-(:placz: Możesz troszkę rozwinąc, chyba źle zrozumiałam...?:roll: Quote
martita Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 kredka napisał(a):Oj...to trzeba poczytać :p:loveu: Ja tez... yyyy Quote
kredka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Chodzi mi o to że płacze,jak oglądam filmiki bądź czytam o takich psiakach,mądrych,które mają wspaniałych właścicieli -a gdzieś tam w schroniskach siedzą biedne psiaki,które mogą jedynie o takiej zabawie pomarzyć :placz::-( Quote
mariamc Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Szczecinek: Blady Kris grał za karmę dla zwierzaków (zdjęcia) Szczecinek: Blady Kris gra Quote
mariamc Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ucze sie wstawiac linki ale jeszcze nie do konca mi to idzie:shake: Quote
Saint Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :modla::modla::modla: krótko, zwięźle i na temat: SZACUNEK! Quote
Dynamique Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Czytałam, bo mam ten numer i tak ciągle miałam napisać, ale zapomniałam :oops::oops::oops: Artykuł bardzo fajny ;) Szacun :cool3::cool3::cool3: Quote
Marysia&Pysia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 hihih ja kupiłam ten numer na dwa dni przed następnym :lol: a artykuł fajny.... a dlaczego? bo o Agnieszce i Taiu (bądz nazywany również : Thaiem lub Tajem:razz::cool3::lol:) Quote
Guest Agata_B Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dobra pochwale sie xD :eviltong: Byłam dzisiaj na występie, był Snake i Audiofeels. Byli boscy *____* Audiofeels zaśpiewali jakieś 8-12 utworów :D dodatkowo Kitek (ale krejzol :D ) udawał, że jedzie samochodem ;D W rzeczywistości są o wiele lepsi niż w tv! Stałam blisko sceny, widziałam ich z bliska cały czas :diabloti: Cypis i Michał jakie ciacha :loveu: :oops: A Snake... boski. Pierwszy jego występ był z hulahopami, później drugi "w powietrzu" - Snake robił różne szpagaty itp na tych dwóch "szmatkach" :diabloti: Łącznie trwało to około dwóch godzin. Ale zadowolona jestem :loveu: Zdjęcia, filmiki i autografy są :eviltong: OMG ale mam podniet o_O :evil_lol: Quote
Cockermaniaczka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dawaj foty :evil_lol:Ochote nam tu robisz a fotki gdzie?:eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Patryk Ignaczak (Cypis) :loveu::loveu::loveu::loveu: ten jego głos i te oczy, spojrzenie :loveu::loveu::loveu: :razz: Na razie tyle, reszte prześle mi kolezanka jutro :diabloti: Quote
anetta Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 :cool3::cool3: Ale co to za zamazywanie?! :mad: Quote
infers Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Już się zaczęły castingi do następnej edycji MT. Quote
Bewarka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Słyszałam o tym w TV, tzn. byłam w kiblu i nagle wybiegłam, bo usłyszałam tę muzyczkę i sie pytam brata: -Nowa edycja "Mam talent" będzie?! :D a on: -Noooooo...:cool1: :lol: A wiadomo coś więcej? Quote
Guest Agata_B Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 anetta napisał(a)::cool3::cool3: Ale co to za zamazywanie?! :mad:Nie chce straszyć ludzi :evil_lol: Quote
misiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Posty dotyczące II edycji programu "Mam talent" przeniosłam do nowego tematu w dziale Off Topic.Jako,że wciąż trwają relacje z castingów i być może pojawią się psy,to wtedy zmienimy tytuł i przeniesiemy ponownie wątek na "Media" Link do nowego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f38/mam-talent-ii-edycja-147575/ Obecny temat zamykam. Quote
Recommended Posts