Jump to content
Dogomania

Psy i nie tylko w "Mam Talent" - TVN sobota godz. 20.35

Recommended Posts

Posted

Audiofeels powinni się wybrać na lekcje do Bladego :diabloti:
Klaudia Kulawik mnie przeraża, grobowa mina, zero uśmiechu :shake:
Też zauważyłam napis na koszulce Bladego Krisa i zgadzam się jest MISTRZEM :loveu: Szkoda, że nie wygrał chociaż panowie, który zdobyli pierwsze miejsce też byli świetni ;)

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']Audiofeels powinni się wybrać na lekcje do Bladego :diabloti:

na odwrót:diabloti:

Klaudia Kulawik mnie przeraża, grobowa mina, zero uśmiechu :shake:

mnie tez ona przeraża...:shake: Dobrze że Melkart Ball wygrali, a nie ona;) Zasłużyli na to, ale Audiofeels byli lepsi;)

Posted

Buu kto głosował na Klaudie :mad::razz:
A mówiac poważnie pogrzebała tę piosenke, repertuar zupełnie nieodpowiedni. Sztuczne to i jakies obliczone na tani poklask.
NAbardziej podobał mi się Mateusz Ziółko, tym występem faktycznie pokazał swoje olbrzymie mozliwosci i każdy jego występ był lepszy.
Audiofeels, chłopaki rewelacyjni, chociaz drugi występ był lepszy. Szkoda ze wzieli mocniejszego utworu, tak jak końcówka.
Blady Kiris jak zwykle super, ale drugi wystep tez miał zdecydowanie lepszy. Szkoda ze nie poszedł w cos bardziej melodyjnego jak jego Lion.
Ewa Lewandowska tym razem bardziej na plus zaskoczyła, wreszcie sobie wzieła fajniejszy repertuar.
Melkart Ball troche jestem zdziwiona ze ten spektakl bardziej porwał niż wokalnie umiejetnosci. Ale dobrze ze wygrali bo w tym składzie do drugiego miejsca to był dobry wybór.
Tylko teraz tak mi przychodzi taka myśl. Czy to talent czy dobra choreografia i wiele godzin ćwiczeń i treningu. To taka mysl przychodzi kiedy zadajemy sobie pytanie co to jest talent. ;)

Posted

[quote name='LeCoyotte']mnie tez ona przeraża...:shake: Dobrze że Melkart Ball wygrali, a nie ona;) Zasłużyli na to, ale Audiofeels byli lepsi;)
Dlaczego? :cool1:

Posted

Kris był dobry ale sama mam kolegów którzy robią takie rzeczy więc dla mnie to nie jest już takie nadzwyczajne.

Audiofeels robili za całą orkiestrę, to ich zgranie i praca w zespole niesamowita ;)

Posted

agata-air napisał(a):
A jednak moje ciarki na ciele dużo przewidują :evil_lol: GRATULUJE
Jakby mi ktoś kiedys powiedział, że będę ryczała ze wzruszenia oglądając dwóch prawie gołych facetów w obcisłych majtach którzy się dotykają wyśmiałabym go...a jednak.

Chciałam tez pogratulować Krisowi, byłeś super- szacunek.

Miałam to samo.. wzruszyli mnie na maxa :shake: Wspaniały występ i należała im się wygrana !
Kris był u mnie na 2 miejscu :loveu: Szkoda, ze nie dali żadnych nagród za 2 i 3 chociaż Klaudia w ogóle nie powinna wejść do pierwszej trójki :cool1:

Posted

Audiofeels robili za całą orkiestrę, to ich zgranie i praca w zespole niesamowita ;-)

POzatym maja swietnę barwę głosu i to nie jeden ale kilku. Swietni są wolkalnie.

Posted

Generalnie Klaudia jest dobra, ma świetny głos i talent którego powinny pozazdrościć nasze niektóre Polskie wokalistki (czyt. G.Andrzejewicz itp.) ale źle jej dobrali repertuar. Co do tego że się nie uśmiechała to się nie dziwie, ja jakbym miała tam wystąpić to też pewnie miałabym minę grobową :evil_lol:

Posted

[quote name='Saint']A uważasz tak dlatego że?

bo da mamusi która kupi sobie pralke i coś tam jeszcze :eviltong:
a mamusi nie lubie bo pozwoliła a wręcz jest autorką robienie z dziecka "artystki" tym repertuarem i grobową miną. Porównajcie Ziemowita od "nie dziękuję, przez 7 lat zdąrzyłem się przyzwyczaić do swojej mamy" do dziewczynki, która 99%tego co śpiewa nie rozumie. Dla mnie żenada.

Melkart Ball - pierwsze miejsce zasłużone jak najbardziej. Ktos się zapytał czy to ćwiczenia czy talent? Uważam, że talent- ja po latach świetlnych ćwiczeń bym najprostszej z ich figur nie wykonała. Połączyli talent, wytrwałość i piękno oraz siłę ciała ludzkiego- cudowne.

Blady Kris- w pełni zasłużył na drugie miejsce ale cóż wytwór mass mediów i mamusi (Klaudia) go pokonał. I nie ukrywam- on mógł oddać wygraną swojej mamusi, był by pożytek z tej kasy.

:loveu:

Posted

Z Mosiny pod Poznaniem :)

Z tzw. Pyrlandii :eviltong:
czyli miejsca, w którym narodziło się i powstało Audiofeels i w którym to miejscu znamy ich już 'troszkę' wcześniej niż od czasu 'Mam talent' :eviltong:
<pęka z dumy> :evil_lol: :eviltong:

Posted

A mnie żenuje już delikatnie ta polska mentalność.
Wszędzie teorie spiskowe itd...
Klaudia ma głos i ma warunki do tego, żeby swój talent rozwijać.
Znasz ją, żeby oceniać czy da pieniądze mamusi?
A Ty co byś na miejscu mamusi zrobiła?
pozwoliła 11-latce dysponować taką kasą?
...
chodzi o to, czy mamusia wydałaby na pralkę, czy na inwestycję w córkę.
a sądzę, że jednak wybrałaby tą druga opcję..

;)

-----

A Krisa zna już cała europa od dawna ;) nie na darmo brał udział w mistrzostwach świata beatbox'erów ;)
ale pogratulować takiego mieszkańca, pogratulować :loveu:

Posted

Boże kobiety nie bierzcie wszytskiego na poważnie- to wzgeldem wydawania kasy :eviltong:

Mi się Klaudia nie podoba, nie podoba mi się jej głos a repertuar chocby na castingu nie wybrał chyba program tylko jak śmiem podejrzewac rodzice dziewczynki. Nie lubie grania na emocjach ludzi w ten sposób i już.

Posted

Wypada jeszcze napisać, że to program Mam Talent wybierał repertuar dla Klaudii.

No właśnie. I dla mnie to swiadczy o braku dojrzałosci wokalnej.
Ktoś kto ma już ugruntowane przemyślenia wokalne, nie da sobie wsadzic repertuar który mu nie leży. Od samego początku Klaudia miała nieodpowiedni repertuar.
Wokalnie z solistów dla mnie nalepszy był Ziółko, Lewandowska ( tylko tutaj inna skala porównawcza bo głos operowy), Lenda. A od Klaudi o wiele bardziej wokalnie podobała mi się Klaudia Walencik, miała subtelniejsza barwe głosu.