Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

P. Krystyna Nowak sędziowała lhasaki

PSY
kl. szczeniąt
I WO DIOR GOLD Lhamco Laco
kl. młodzieży
I dosk Zw.Mł. :loveu: FOUR-FOOTED FRIEND z Czańca :loveu:
kl. pośrednia
I dosk. CWC, NDPwR :loveu: LORD DARTH VADER z Czańca :loveu: > skończył Championat Polski

SUKI
kl.młodzieży
I dosk. Zw.Mł. Naj.Junior, Zwycięzca Rasy :loveu: FRENCH FAIRNESS z Czańca :loveu:
II SYRIANA Magia Orientu

a na finałach FRENCH
wyszła z BOG Junior i ostatecznie zajeła BEST IN SHOW JUNIOR III
a w finale gr IX BEST IN GRUP II

Andrzej, Hania GRATULACJE !!! szalejecie :)

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
P. Krystyna Nowak sędziowała lhasaki

kl. pośrednia
I dosk. CWC, NDPwR :loveu: LORD DARTH VADER z Czańca :loveu: > skończył Championat Polski
:)

Gratulacje dla wnuczka;)

Posted

troszke obrodziło, a pewnie nie długo będzie wystawiało sie coraz więcej wnuczków ale i prawnuczków :) no a pózniej praprawnuczki i prapraprawnuczki :) a i pwnie praprapraprawnuczki :razz:

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
troszke obrodziło, a pewnie nie długo będzie wystawiało sie coraz więcej wnuczków ale i prawnuczków :) no a pózniej praprawnuczki i prapraprawnuczki :) a i pwnie praprapraprawnuczki :razz:

Chyba jesteś nie w formie , bo blask twojego humoru cos przygasł :evil_lol::evil_lol:

Posted

nie wiem czy jestem w formie czy nie wg twoich norm, wydaje mi się że bez zmian :)
ale życze Ci wiele wnuczków, prawnuczków, praprawnuczków i prapraprawnuczków a nawet praprapraprawnuczków szcególnie tych wygrywających mających Twój przydomek :)

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
życze Ci wiele wnuczków, prawnuczków, praprawnuczków i prapraprawnuczków a nawet praprapraprawnuczków szcególnie tych wygrywających mających Twój przydomek :)

Miło usłyszeć takie życzenia. Dziękuję , mhh musi upłynąć jeszcze sporo czasu aby te kolejne pokolenia " Amharek " stanęły w ringu , no ale jestem dobrej myśli i doczekam tych pra pra ...:evil_lol::evil_lol: A Narazie jestem na etapie I i II pokolenia i zdecydowanie nie narzekam ;)

Posted

nie narzekasz bo skromna jesteś !!! to wspaniała cecha, nic się nie kręmpuj i pisz o sukcesach wnuków a i prawnuków no i praprawnuków Swojej Bibi, Gizia, Jowka, suczki z hodowli Mały Budda ( nie pamietam jej imienia, już jej nie masz u siebie no ale dała troszke ładnych dzieci z Twoim przydomkiem )
Twoje prawnuki równiez urodzą sie nie długo w Naszej Sforze :)

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
nie narzekasz bo skromna jesteś !!! to wspaniała cecha, nic się nie kręmpuj i pisz o sukcesach wnuków a i prawnuków no i praprawnuków Swojej Bibi, Gizia, Jowka, suczki z hodowli Mały Budda ( nie pamietam jej imienia, już jej nie masz u siebie no ale dała troszke ładnych dzieci z Twoim przydomkiem )

Aniu,jak się można nie krĘMpować??:evil_lol:

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
nic się nie kręmpuj i pisz o sukcesach wnuków a i prawnuków no i praprawnuków Swojej Bibi, Gizia, Jowka, suczki z hodowli Mały Budda ( nie pamietam jej imienia, już jej nie masz u siebie no ale dała troszke ładnych dzieci z Twoim przydomkiem )

W sumie po to jest to forum aby składać gratulacje komu sie chce. Zarówno wygranym , jak i innym którym się nie powiodło. Mogę wybierać .Czyż nie ?
Nie wiem dlaczego zawsze sie jezysz jak pogratuluję Vaderowi mmh .
Kto to Bibi to nie wiem. Chyba Bisi miałaś na myśli. Tak Fuczi czy Gizmo od wielu lat nie mieszkają ze mną i dobrze o tym wiesz.Tylko dorobiłaś kłamliwą teorię dlaczego.Fajnie że jest to po raz kolejny na piśmie ( podobnie jak Twoje wymysły o rzekomych cesarkach czy pozbywaniu sie psów ) - w razie czego moze sie przydać.
Ty też nie masz wszystkich psiaków u siebie i jest ok.
A wyobraż sobie że ja też mam rodzinę i znajomych u których mają wspaniałe domy. ( Dla informacji Fiordi tez jest teraz u mojej mamy )

Lepiej pozostań przy robieniu reklamy poprzez swoje psy ( juz kiedyś pisałam że nalezy się Tobie Nobel ) a nie przez kłamliwe oczernianie innych.
Miłego wieczoru

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
:loveu: LORD DARTH VADER z Czańca :loveu: > skończył Championat Polski

Gratulacje dla Vaderka za ukończenie championatu !!!
Jakby nie było ładnego kuzyna mają mają moje kudłacze :lol:.