Dzidtka_Gl Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 sędziowała Pani Maria Zasada z Polski PSY kl. baby MAROON MASCOT Lhasa Lenako nie było (Idrys Azurowa Amhara + Jingles Lenako) kl.młodzieży :loveu: SIWARD BLACK KNIGHT Lhamco Laco :loveu: I dosk. Zw.Mł. (Orlane`s American made + Magnolia Dar Tibetu) kl.pośrednia :loveu: SECRET LOVER z Czańca :loveu: I dosk CAC (Orlane`s American Made + Bridget Jones z Czańca Rawipon) :loveu: Chic Choix Northern Star :loveu: II dosk. res.CAC Chic Choix Southern Star + Barjea`s Sawyer :loveu: LORD DARTH VADER z Czańca :loveu: III dosk (Very Versace`s Version Originale z Czańca + Unique Girl Azurowa Amhara) kl.otwarta URANOS Dar Tibetu I dosk CAC (Merlin Dar Tibetu + Honeyby El Minja`s) CASPER Hestin Chram II ??? (Urko iz Trebnjega + Heriette Dar Tibetu) URAGAN Dar Tibetu III ??? (Merlin Dar Tibetu + Honeyby El Minja`s) kl.championów X-BOY Dar Tibetu I dosk CAC, Zw.Klubu, Zw.rasy (Le Sajnim Indian Dream + Babu Silesia Star) MERLIN Dar Tibetu II dosk. res.CAC (May Boy El Minja`s + Extreme Dar Tibetu) ENDLESS Ragtime Lhasa Sungpo III dosk (Ragtime z Kybely Bohemia + Vanilla Ice z Kybely Bohemia) kl.weteranów ENGINE Dar Tibetu I dosk Najlepszy Weteran (Cheeky Dar Tibetu + Aura Dar Tibetu) kl.cestna El Minja`s MAY BOY I ENRIKO Tibetsky Lev II DVENDY Tibetsky Lev III SUKI kl.szczeniąt AFRODITTE Dar Tibetu nie było (Talisman Dar Tibetu + Iris Gold Dar Tibetu) kl.młodziezy :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu: I dosk Młodzieżowy Zwycięzca Klubu, Najlepszy Junior w Rasie (Very Versace`s Version Originale z Czańca + Very Versace`s American Beauty) :loveu: FRENCH FAIRNESS z Czańca :loveu: II dosk (Very Versace`s Version Originale z Czańca + Very Versace`s American Beauty) :loveu:DIAMONDS ARE GIRL`S z Czańca :loveu: III dosk (Le Sajnim Indian Dream + Bridget Jones z Czańca Rawipon) BLACK KISS Bri-Jack IV ??? Talizman Dar Tibetu + Nattaly dar Tibetu kl.pośrednia Chic Choix Aurelia Cotta I CAC (Kutani Reckless + Chic Choix Shades of Tara) AYASHEE Lhamatu Morava nie było (Gróf Stara Basta + Arleta Moravia Danzan) ICE QUEEN z Kybely Bohemia nie było (Dvendy Tibetsky Lev + Zulu-Queen z Kybely Bohemia) kl.championów JUST THE ONE z Kybely Bohemia I dosk. CAC, Zwycięzca Klubu (Super Star de Baian Khara + Xena z Kybely Bohemia) ECHERY Tibetsky Lev nie było (Fellow Fendi Lenako + Ennaii Lug Silvestar Gita) kl.weteranów ELSA Morant Belliess I dosk (Cheeky Dar Tibetu + Arletka Kasima) Najlepsza hodowla Dar Tibetu ( startowała tylko 1 hodowla ) pary były 2 I m El Minja`s May Boy + Chic Choix Aurelia Cotta II m LORD DARTH VADER z Czańca + FRENCH FAIRNESS z Czańca zdjęcia jutro ;) Quote
EwikB Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Dzięki za stawkę.Jak na czeską klubówkę to stawka nieliczna. Zdecydowanie polskie lhasa ją zdominowały :evil_lol: Czekam na ciekawe fotki. Takie małe, kameralne wystawy mają swój urok Quote
IwonaK Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Wspaniała wystawa, szkoda że u nas w Polsce nie organizuje sie takiej wystawy. Ma własny niepowtarzalny klimat:loveu: Quote
martyna. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Gratulacje :loveu::loveu: Buziaki dla mojej ulubienicy - Kissi :) Mam nadzieje, że uda mi się ją wyściskać na najbliższej wystawie - jeśli dojade :diabloti: Quote
Dzidtka_Gl Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 jak będziesz we Wrocławiu to Ci sie uda, póżniej Budapeszt.. no i Poznań a i Kielce :) Quote
Dzidtka_Gl Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 nie mam siły na fotki, na ich zmniejszanie i cokolwiek zrobienie z nimi, mam słaby aparat... nie znam sie na programach graficznych, więc tyle ile mogę na razie wstawiłam u mnie na forum Quote
martyna. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 We Wrocławiu będe na 99% więc na pewno do Was przyjde jesli przyjade ;) Do Budapesztu też mam zgłoszone, ale nie wiadomo czy będe :cool1: A Poznań? Będe na 100% :multi: Jak Ci się chce to wyślij fotki mi na e-maila - zmniejsze i wstawie ;) Quote
Recommended Posts